標題: DIY Desert Eagle Grip [打印本頁]

作者: sovietarmy2012    時間: 3-3-2014 00:01     標題: DIY Desert Eagle Grip

Jacko大的要求,只有圖沒有注釋.半成品,留待Jacko大完成

作者: Lolanto    時間: 3-3-2014 00:05

鬼斧神工
作者: sovietarmy2012    時間: 3-3-2014 00:09

硬橡膠grip,燒吾融,銼吾走,鑽吾入,純靠刀彫,彫到手痛彫老味

idea係jacko,我只係半加工,等佢出教學
作者: 051039    時間: 3-3-2014 00:14

好靚好吸引,未知係咩膠料禁難加工?
作者: jacko    時間: 3-3-2014 00:23

Good job 下次食鈑我嘅

其實我可以出咩教學?.................."如何請到So師父出手加持"????????
作者: sovietarmy2012    時間: 3-3-2014 08:23

你係版主,指下個鼻叫我做乜都得啦
作者: jacko    時間: 3-3-2014 10:17

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-3-2014 08:23 發表
你係版主,指下個鼻叫我做乜都得啦
嗱∼係唔係咁講先 ,咁即係唔洗請食飯啦
作者: sovietarmy2012    時間: 3-3-2014 12:20

折現亦可,嘻嘻嘻嘻

點解用火狐上cgf,page下邊有一個無Logo無功能ge toolbar????又出吾到表情…
作者: Tango1997    時間: 3-3-2014 12:40

銼功一流
作者: Tango1997    時間: 3-3-2014 12:46

又係時候放禾偶像張相出泥拜一拜

圖片附件: 20140303_103629-1.jpg (3-3-2014 12:46, 29.55 KB) / 該附件被下載次數 196

作者: geese-f-howard    時間: 3-3-2014 13:04

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-3-2014 00:01 發表
Jacko大的要求,只有圖沒有注釋.半成品,留待Jacko大完成

http://i1220.photobucket.com/albums/dd442/sovietarmy ...
蘇師傅好波
作者: kirk123    時間: 3-3-2014 13:14

如果用銼銼去的位置在十字架的周圍(仿似十字架的力量),相信会效果更好。

作者: 2slow    時間: 3-3-2014 14:19

蘇師傅好野
作者: 怒人甲    時間: 3-3-2014 14:43

好有大佬格的DE
作者: loveless    時間: 3-3-2014 16:04

加指紋辨識!
作者: sovietarmy2012    時間: 3-3-2014 17:28

件事係咁既:
件事係Jacko的DIY project,吾係我"艾D吖",不過佢同我討論過點鑲入去,我久up左五六分鐘之後佢話不如你泥…咁我就負責中間的工序.其他工序交番比Jacko處理.我貼出泥只係想比佢過目同埋對討論區做少少有益事情姐所有你們見到的都係跟柯打,所以之後要睇jacko點加持件野了.

我估算過可行性…如果用心兼有錢做…
1.淺胡桃木柄加螺細木彫
2.木柄加鐡屁股
3.炭化松木托
4.配長管全發藍DE彫下花
5.加支舊式aimpoint....

不過我無心:P
作者: 051039    時間: 3-3-2014 17:39

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-3-2014 17:28 發表
件事係咁既:
件事係Jacko的DIY project,吾係我"艾D吖",不過佢同我討論過點鑲入去,我久up左五六分鐘之後佢話不如你泥…咁我就負責中間的工序.其他工序交番比Jacko處理.我貼出泥只係想比佢過目同埋對討論區做少 ...
木托
作者: sovietarmy2012    時間: 3-3-2014 17:49

鐡屁股梗係連木托啦!

上次睇片,red jacket幫人custom made左支DE,用CNC做左個鋁托…個人認為肉到爆,very bad…不過片中客戶讚口不絕...

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0