標題: 窩昏打(WT) OBT討論貼 [打印本頁]

作者: khkenny2    時間: 16-5-2014 00:49     標題: 窩昏打(WT) OBT討論貼

WT今日開始陸戰OBT,大家參加左未
我俄仔好後悔無開空戰,依家成日吾夠Yak/MiG打
一開波Tier 1有T-34 Prototype真係幾吾公平的

Btw有人開左PBJ-1H未, B25底加75mm主砲

作者: 阿堅    時間: 16-5-2014 10:47

OBT 陸戰幾lag下,同早幾日活動測試完全兩回事

T34 Prototype真係硬到喊,特別你啱啱玩,得架二號支 20mm
作者: jasonma49    時間: 16-5-2014 10:52

一階就要對住 T-34 Prototye同饅頭...叫德國如何打落去
作者: khkenny2    時間: 16-5-2014 10:58

引用:
原帖由 阿堅 於 16-5-2014 10:47 AM 發表
OBT 陸戰幾lag下,同早幾日活動測試完全兩回事

T34 Prototype真係硬到喊,特別你啱啱玩,得架二號支 20mm
SA server同US一樣咁lag
作者: khkenny2    時間: 16-5-2014 11:00

引用:
原帖由 jasonma49 於 16-5-2014 10:52 AM 發表
一階就要對住 T-34 Prototye同饅頭...叫德國如何打落去
T34 prototype 仲要research pt +112%, 完幾場已經開左BT7同T28
一階要打T34 proto只可以用Stug III  我打左幾場德國一見T34只可以走
作者: khkenny2    時間: 16-5-2014 11:07

空戰方面我主要打德國,努力開緊Do-217E, HE-111 H太慢
Bf-109 F4同G2同 Fw.190 A2又成日吾夠Yak打
Hs-129B2 75mm打pillbox topshot都打吾爆

英國佬都好少少,有Spitfire Mk Vc, Spitfire MkXI, Typhoon Mk1b/L, Beaufighter MkIX
美佬打極都仲系tier 2,得A-20G, P-39,P38同B25, 過兩日應該會開PBJ-1H
作者: 阿堅    時間: 16-5-2014 14:09

我主要玩美國線,宜家升緊B17
另外日本就得一級架A5M,Ki同水筒
作者: jasonma49    時間: 16-5-2014 15:25

我就主要玩英國線 好在係1.41更新前開左Spitfire F Mk.24...唔係又要練多兩架先可以練Mk.22同Mk.24

另外就有玩德國線...宜家開到Bf 109 G2/trop同Fw 190 A5/U2...
作者: khkenny2    時間: 16-5-2014 15:28

引用:
原帖由 jasonma49 於 16-5-2014 03:25 PM 發表
我就主要玩英國線 好在係1.41更新前開左Spitfire F Mk.24...唔係又要練多兩架先可以練Mk.22同Mk.24

另外就有玩德國線...宜家開到Bf 109 G2/trop同Fw 190 A5/U2...
德國機成日比俄仔一砲K
美國,俄仔,日本仔都有大口徑,德國去到好後期先有,英國直頭無
作者: GHST    時間: 16-5-2014 16:06

岩岩開始玩.....唔係好明個升級系統
作者: khkenny2    時間: 16-5-2014 16:22

引用:
原帖由 GHST 於 16-5-2014 04:06 PM 發表
岩岩開始玩.....唔係好明個升級系統
好簡單,儲錢升經驗,買機,repeat
作者: jasonma49    時間: 16-5-2014 16:49

引用:
原帖由 khkenny2 於 16-5-2014 16:22 發表

好簡單,儲錢升經驗,買機,repeat
重有買完機之後重要比錢練CREW
作者: MG-42    時間: 18-5-2014 00:00

作者: jasonma49    時間: 21-5-2014 14:15

152神教

https://www.youtube.com/watch?v=vaCts8bSMV0
作者: khkenny2    時間: 21-5-2014 22:13

引用:
原帖由 jasonma49 於 21-5-2014 02:15 PM 發表
152神教

https://www.youtube.com/watch?v=vaCts8bSMV0
唉我連122都未開到
作者: MG-42    時間: 24-5-2014 01:34

作者: jasonma49    時間: 24-5-2014 10:46

今日有100000萬人同時在線紀念活動
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=20947&snA=3566&tnum=8
作者: EF66-1192    時間: 24-5-2014 13:58

cgf 有冇全真flyer??
求帶飛
作者: king-fa    時間: 11-6-2014 19:37

陸戰玩全真用午餐角既老虎好正~~~~~

空戰主打美德日歷史,空戰全戰只係玩到對地支援......

作者: king-fa    時間: 12-6-2014 22:10

好奇問下,呢道既師兄玩既時候,有冇用到BZ,or理解到高度等於速度等於王道呢
作者: MG-42    時間: 12-6-2014 22:22

作者: cato    時間: 12-6-2014 22:34

MAC機玩吾到,可惜
作者: 0o0p    時間: 12-6-2014 22:48     標題: 回覆 22# 的帖子

好似唔知x box定ps3都玩到
作者: jasonma49    時間: 13-6-2014 00:11     標題: 回覆 23# 的帖子

係PS4 呢排見到好多*字開頭既名就係PS4玩家

而Mac版都有既 不過遊戲優化唔係咁好

作者: king-fa    時間: 14-6-2014 16:41

引用:
原帖由 jasonma49 於 13-6-2014 00:11 發表
係PS4 呢排見到好多*字開頭既名就係PS4玩家

而Mac版都有既 不過遊戲優化唔係咁好
mac出左啦,可以上去官網down

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0