標題: [others] 新手想整枝 MK 12MOD1 [打印本頁]

作者: jerry853    時間: 25-1-2015 11:37     標題: 新手想整枝 MK 12MOD1

各位c-hing, 小弟想砌枝 MK12 MOD 1,
想請各c-hing 指教
Thanks
作者: xyzchan    時間: 25-1-2015 12:09

AEG or GBB?
作者: stevechau    時間: 25-1-2015 12:39

VFC咪有成槍LOR~
作者: jerry853    時間: 25-1-2015 13:15

VFC 果枝ok嗎?
作者: jerry853    時間: 25-1-2015 13:16

小弟想整GBB
作者: sunny    時間: 25-1-2015 14:45

I also want to make a MK12 Mod 0 GBB.....
作者: xyzchan    時間: 25-1-2015 15:55

睇吓你追求好高真確度定係點,基本可用M16 或M4 改,換前骨連槍管
作者: jerry853    時間: 25-1-2015 16:52

用乜牌嘅魚骨,槍管同槍咀?
thanks
作者: loveless    時間: 26-1-2015 03:16

引用:
原帖由 jerry853 於 25-1-2015 16:52 發表
用乜牌嘅魚骨,槍管同槍咀?
thanks
GBB既話
建議你先決定/諗掂外管方案
其他RAS, 準星, 火帽都唔難, 甚至好豐儉由人,
但外管選擇唔多, 好大可能要加工/改裝..

傳統上SPR外管, 絕大部份都由2節假狗組成,
好像只有GP MK12 mod 1 GBB 的前節套件, 係真正一體18吋管, 但奈何外型係做錯的, RAS細節上也有很多小錯處..

不如你講多少少, 好讓大家較易清楚你既要求及定位...
A. 你係用邊種GBB系統
B. 你對外觀像真度/物料/造工/質素既要求
C. 願意投資既檔次
若可以俾多丁點資料, o甘大家都會更容易俾出最實用既意見~~
作者: stevechau    時間: 26-1-2015 15:32

引用:
原帖由 jerry853 於 25-1-2015 13:15 發表
VFC 果枝ok嗎?
引用:
原帖由 jerry853 於 25-1-2015 13:16 發表
小弟想整GBB
VFC就有齊AEG&GBB的, AEG(MK18款)身邊隊友用落都幾好, 講準比得上馬記~
波箱聽佢上次整槍既槍鋪講都幾靚~

GBB就...有好多人嫌棄呢個牌子一D都唔襟用, 問題多多+彈匣氣化唔好而連射效能差~
我就未用過VFC GBB, 上面果句只係聽香港D CHING COMMENT得返黎~
不過調轉頭諗...VFC其中一個殺食點係外殼好靚!而且原廠件係香港唔算難買到&唔貴~

對於我呢D一年先打得十零場GAME既人黎講....外觀都相當緊要~
因為一年到晚我係屋企拎黎摸下培養感情既時間&機會點都多過落場打既日數
作者: jerry853    時間: 26-1-2015 17:46

我諗住用蛇仔M4去改,
Budget around 3000左右,
求各c-hing指點
作者: stevechau    時間: 26-1-2015 18:05

蛇仔?毒蛇?
作者: dickyan28    時間: 26-1-2015 18:37

引用:
原帖由 jerry853 於 26-1-2015 17:46 發表
我諗住用蛇仔M4去改,
Budget around 3000左右,
求各c-hing指點
師兄個Budget, 唔包括枝毒蛇M4吓
作者: jerry853    時間: 26-1-2015 19:47

毒蛇,3000不包槍
作者: jerry853    時間: 26-1-2015 21:50

求各c-hing 指點😊😊
Thanks
作者: loveless    時間: 26-1-2015 22:41

GP SPR/A RAS Kit for WA M4 GBB USD$198.00 網站話有貨. 門市訂價應該平D...
http://shop.ehobby亞洲.com/g-p-s ... b.html#.VMYz2UHyyUk

VFC, KA 焊點位係造得較好, 但淨骨都要百五美金左右, 況且普遍各家網站見都係sold out.
CA電槍前節套件該係最平, 但又係要諗掂外管先.
Dboys 司馬級數就無謂考慮了, 一來表面處理相差好遠, 二來散件遂樣買加埋其實亦唔平.

即係
假設你買GP 套件千幾
VFC前後準星三四百
鏡+鏡座+腳架+濕濕碎碎野(hop up座之類)
其實好快到3000
作者: loveless    時間: 26-1-2015 22:51

題外話
一碌蛇仔當5、6千落樓...加3千變身..
9千大洋砌支槍依然冇件係真品
好似有點貴
作者: gainax    時間: 26-1-2015 23:18

引用:
原帖由 stevechau 於 26-1-2015 15:32 發表

VFC就有齊AEG&GBB的, AEG(MK18款)身邊隊友用落都幾好, 講準比得上馬記~
波箱聽佢上次整槍既槍鋪講都幾靚~

GBB就...有好多人嫌棄呢個牌子一D都唔襟用, 問題多多+彈匣氣化唔好而連射效能差~
我就未 ...
玩得呢d槍型應該主要玩單發? 唔常玩連射快扣基本上各GBB差別不大
VFZ有成槍直接改準佢最省心了~
作者: gainax    時間: 26-1-2015 23:26

v!per 條外管好似唔同WA系統, 多左固定槍膛條坑, 理論上用GP set野車條坑都ok
冇留意原來MK12唔係20吋外管,sorry

作者: jerry853    時間: 26-1-2015 23:51

似乎VFC係比較適合
作者: stevechau    時間: 27-1-2015 10:35

引用:
原帖由 gainax 於 26-1-2015 23:18 發表

玩得呢d槍型應該主要玩單發? 唔常玩連射快扣基本上各GBB差別不大
VFZ有成槍直接改準佢最省心了~
係就係...不過總會有D人又會撥一撥過去AUTO既, 點都當係一種提醒好D既~
(小弟身邊正正就係有咁既隊友玩呢D槍又嫌GBB彈數少派唔到 )
我呢D揸G5既AUTO一雞都係扣10飛樓下既, 對我影響不大~

不過尋日行開14樓, 正打算問支MK18 GBB時, 店員話支野已經discontinue左...
唔知佢既意思係指只係MK18, 定係所有M4系都停...
(原本仲諗住慢慢等新版彈匣買埋支MK18 )
作者: jerry853    時間: 27-1-2015 12:08

作者: jerry853    時間: 27-1-2015 12:12

打咗去14/F,唔再返MK12,
作者: gavin2008hihi    時間: 27-1-2015 13:15

GBB, but it's a GHK GBB BOX. reliable, high ROF, great gas efficiency, AEG receivers

dboys mk12 MOD 1 front set....
作者: gainax    時間: 27-1-2015 13:17     標題: 回覆 21# 的帖子

M4好似成日停售,會唔會真係出新版先返貨? 因上年問過M4仲係12舊版上身但台灣一早係新版。。
我玩GBB通常Auto多,但落場咁緊係點放,三連放, 快扣連發派彈冇十匣都唔掂
咁玩隨時打三幾支氣=$$$$
作者: gainax    時間: 27-1-2015 13:29

買唔到平平地買份前節kit改去v!per到,3K改埋hopup精密管都仲得
作者: loveless    時間: 27-1-2015 13:54

引用:
原帖由 jerry853 於 27-1-2015 12:12 發表
打咗去14/F,唔再返MK12,
所以冇提VFC 成槍. 根本買唔到.

不論點砌都好, 總之最先要諗掂既係條外管
1. 如果真數身, 最好先要確定你有o岩用既導氣管, 真係要揾條rifle length導氣管其實都幾閉翳的.
2. 假狗駁長槍管火帽, 同18吋管用既火帽, 結構係唔同的, 所以總係話先要決定外管方案.
3. 留意下正確Douglas 18吋 SPR 槍管既外型, 就會明為何會有假狗駁長槍管火帽..ie.若成條係鋼, 偷盡淨外管大概都要800g以上
4. 現成既WA GBB外管, 不論鋁/鋼, 差不多冇支係啱profile的..要花點心思計好點搞
5. 井/蛇外管的管尾位置, 都車成有內凹槽, 槍膛/hopup座伸延多1mm左右, 同大路外管有丁點分別, 係需要留意的..
作者: loveless    時間: 27-1-2015 14:03

引用:
原帖由 gainax 於 27-1-2015 13:29 發表
買唔到平平地買份前節kit改去v!per到,3K改埋hopup精密管都仲得
大大近排有冇去e何B?
我見有好多蛇外管, 價錢好似仲平過以前
但就o甘隔住玻璃睇, D表面處理..黑滑到好似噴油o甘...
作者: gainax    時間: 27-1-2015 14:13     標題: 回覆 28# 的帖子

回love大
我都好耐冇去,蛇管咩價位到? 以前個d表面處理唔ok, 而家好左定點
作者: loveless    時間: 27-1-2015 14:24

引用:
原帖由 gainax 於 27-1-2015 14:13 發表
回love大
我都好耐冇去,蛇管咩價位到? 以前個d表面處理唔ok, 而家好左定點
舉例20吋A2管都唔過四百
以前似磷化, 而家似噴油
作者: dickyan28    時間: 27-1-2015 14:41

蛇外管最近入左條, 日光之下效果偏向灰,
同隻COLT灰FRONT SIGHT襯晒色

圖片附件: Viper Barrel Colt Front Sight_1a.jpg (27-1-2015 14:41, 100.92 KB) / 該附件被下載次數 165

作者: loveless    時間: 27-1-2015 14:45

引用:
原帖由 dickyan28 於 27-1-2015 14:41 發表
F marked..有D流口水
作者: dickyan28    時間: 27-1-2015 14:56     標題: 回覆 32# 的帖子

要手上枝流馬仔花M4俱備更相似DNA遺傳效果

正COLT F-marked準星可以幫得上忙
作者: gainax    時間: 27-1-2015 15:10     標題: 回覆 30# 的帖子

以前銀色唔掂
而家咁平? 粗用ok
作者: gainax    時間: 27-1-2015 15:16

引用:
原帖由 dickyan28 於 27-1-2015 14:41 發表
好似唔錯,師兄覺得係深灰色定淺灰?
深灰就正,  市面好多鋼管都做得淺色左
作者: jerry853    時間: 27-1-2015 15:18

c-hing , 請問是否買豬P套件?
可唔可以直上毒蛇M4/M16?
作者: dickyan28    時間: 27-1-2015 15:29     標題: 回覆 35# 的帖子

個人感覺是"淺", 但"感覺"是主觀體會, 師兄親身去望實物最穩陣
作者: gainax    時間: 27-1-2015 15:38     標題: 回覆 36# 的帖子

WA系統外管底冇蛇個坑位,如果唔將WA外管開番條坑就上唔盡菊花牙,
開左個坑條WA外管變相會縮短左少少,有機會對唔返原本條WA外管個前準星固定坑位,
真係要裝過先確定到

圖片附件: 23154346743788.jpg (27-1-2015 15:38, 40.13 KB) / 該附件被下載次數 226

作者: loveless    時間: 27-1-2015 15:55

引用:
原帖由 jerry853 於 27-1-2015 15:18 發表
c-hing , 請問是否買豬P套件?
可唔可以直上毒蛇M4/M16?
用豬P條外管要稍為磨一下蛇原裝菊花座, 輕微執生野, 最基本經驗都足以應付的
ps. WA規格導氣管係會短左的, 你要蛇/ino/Prime規格..

作者: jerry853    時間: 28-1-2015 09:50

Thanks all c-hing
作者: stevechau    時間: 28-1-2015 10:54

引用:
原帖由 gainax 於 27-1-2015 13:17 發表
M4好似成日停售,會唔會真係出新版先返貨? 因上年問過M4仲係12舊版上身但台灣一早係新版。。
我玩GBB通常Auto多,但落場咁緊係點放,三連放, 快扣連發派彈冇十匣都唔掂
咁玩隨時打三幾支氣=$$$$
應該係....今朝新鮮滾熱辣地被解答了....

圖片附件: Screenshot_2015-01-28-10-19-41.png (28-1-2015 10:54, 39.83 KB) / 該附件被下載次數 213

作者: stevechau    時間: 28-1-2015 10:55

引用:
原帖由 loveless 於 27-1-2015 13:54 發表

所以冇提VFC 成槍. 根本買唔到.

不論點砌都好, 總之最先要諗掂既係條外管
1. 如果真數身, 最好先要確定你有o岩用既導氣管, 真係要揾條rifle length導氣管其實都幾閉翳的.
2. 假狗駁長槍管火帽, 同18吋 ...
AEG都仲有....不過樓主想要既係GBB, 一係等一等睇下咩環境先~
作者: stevechau    時間: 28-1-2015 11:17

http://www.papagoarms.com.tw/Collection/Detail/269

好偶然地望到...當分享下人地既成果吧~
作者: gainax    時間: 28-1-2015 11:23     標題: 回覆 41# 的帖子

wow,如果做得好一定入支黎玩, 等左V記兩年都有
作者: stevechau    時間: 28-1-2015 13:37

引用:
原帖由 gainax 於 28-1-2015 11:23 發表
wow,如果做得好一定入支黎玩, 等左V記兩年都有
我都觀望左年幾...如果唔係彈匣/氣化果邊始終要搞一搞...
我第一支GBBR可能已經係VFC, 而唔係GHK G5~
作者: dickyan28    時間: 28-1-2015 14:32     標題: 回覆 43# 的帖子

呢枝KSZ本體既MK12, 先叫做真真正正落足心機

絕對係有姿勢有實際, 唔單只外觀有FEEL, 打果陣重好FEEL

市場上所有AR系列GBBR, 為左照顧本身動能輸出與效能表現問題, 不管是M4款伸縮托或是固定A2款, 全部劃一用CARBINE BUFFER, 即係話就算買枝A2/A3/A4, 實際上得到只係枝外型上更換左"長D外管, 長D尾通"既GBB CARBINE玩具槍, 結果後遺症就係產生好多類似既提問:
如何加大GBBR既BLOW BACK感覺?
作者: 小鬼182    時間: 28-1-2015 15:47

引用:
原帖由 dickyan28 於 28-1-2015 14:32 發表
呢枝KSZ本體既MK12, 先叫做真真正正落足心機

絕對係有姿勢有實際, 唔單只外觀有FEEL, 打果陣重好FEEL

市場上所有AR系列GBBR, 為左照顧本身動能輸出與效能表現問題, 不管是M4款伸縮托或 ...
台灣師兄papago係公認嘅仿真魔人 ,佢其他作品枝枝都嘔足幾公升心血…… 最難得係佢整完一槍影晒相post完文只會用3份2成本價放番出去,絕對唔會吊高嚟賣~~佢而家自己開咗間工作室專幫人搞噴砂刻字陽極做色,價錢平,手工有保證,但可惜問過唔做海外生意………
作者: loveless    時間: 28-1-2015 16:41

以papago大大既標準同要求, 條外管都係焗住要格硬黎, 完全唔合邏輯
作者: dickyan28    時間: 28-1-2015 18:11

引用:
原帖由 loveless 於 28-1-2015 16:41 發表
以papago大大既標準同要求, 條外管都係焗住要格硬黎, 完全唔合邏輯
在下反而有以下見解:

即使玩玩具, 要玩得過癮, 必須投放心思及要求, 吓吓其望市場上出現直改parts,
得出結果亦只是人有我有, 再伸延下去就演化成鬥外置配件的價格值位.............

以現有物件組合或是加工以達成心目中理想parts/成品, 完工後其滿足感絕對可以將齋用金錢換到的比下去!!
作者: 0050100    時間: 28-1-2015 19:12

mod-1前擔其實還有KA係一個唔錯的選擇.當然改GBB,外管定是有修改的必要.

圖片附件: 501_9269b.jpg (28-1-2015 19:12, 144.23 KB) / 該附件被下載次數 197

作者: loveless    時間: 28-1-2015 19:12

引用:
原帖由 dickyan28 於 28-1-2015 18:11 發表

在下反而有以下見解:

即使玩玩具, 要玩得過癮, 必須投放心思及要求, 吓吓其望市場上出現直改parts,
得出結果亦只是人有我有, 再伸延下去就演化成鬥外置配件的價格值位.............

以現有物 ...
可能我用字上有點誤解啦..
小弟意思係砌MK12所需要既18吋管, 若冇現成在手, 就真係非常頭痕,
連papago大大, 以佢既能力及資源, 都會妥協到格硬駁一碌出黎..

如果係WA系, 在我有限所知範圍內, 最適合用黎改既, 會係元素當年出既M16A2外管..
呢條槍膛至gas block 一段比 GP粗得多
而gas block至火帽一段, 係光身冇散熱紋的, 亦冇任何刻字..

再簡單D, 你先當我係屎忽鬼吹毛求疵吧
papago 大大條管, 上gas block位罝, 係明顯有虛位靠機米頂住的, 因為o個節已收窄至0.725, 而非導氣孔位既 0.748..
etc etc

作者: gainax    時間: 28-1-2015 20:35

引用:
原帖由 loveless 於 28-1-2015 16:41 發表
呢位P大最欣賞佢係砌槍細節上絶不馬虎,特別係槍身刻字同染色方面,加上影相又靚
我冇$$玩都收藏一下靚相都好
作者: gainax    時間: 28-1-2015 20:40

引用:
原帖由 小鬼182 於 28-1-2015 15:47 發表

台灣師兄papago係公認嘅仿真魔人 ,佢其他作品枝枝都嘔足幾公升心血…… 最難得係佢整完一槍影晒相post完文只會用3份2成本價放番出去,絕對唔會吊高嚟賣~~佢而家自己開咗間工作室專幫人搞噴 ...
其實我地本地都有唔少槍友咁"發燒",不過好少會放售同分享, 大家都係分享多d
作者: dickyan28    時間: 28-1-2015 21:31     標題: 回覆 51# 的帖子

屎忽鬼吹毛求疵 = 堅持執著做到最好

只係字眼上分別而已, 絕對係值得欣賞的信念

否則事事求其, 不重細節, 永遠只可留在原地踏步, 要靠隨波逐流才能稍作移動
作者: clay82    時間: 29-1-2015 00:20

引用:
原帖由 gainax 於 28-1-2015 20:40 發表

其實我地本地都有唔少槍友咁"發燒",不過好少會放售同分享, 大家都係分享多d
有時係槍鋪睇野會見到其他發燒野

分享上forum的確係冰山一角,
所以我好感謝花時間心機影靚相的師兄post上黎
作者: NathanCPT    時間: 29-1-2015 01:00

Just for your reference, the detail of Douglas Barrels: (Sport Barrels for MK12)
http://www.douglasbarrels.net/dimensions/index.html
SPECS:
Material: 416R Stainless
Length: 18 in and threaded 1/2x28
Weight: 2 lbs 6.3 oz

And the photo:

I think the A1 barrel is the most smiler (looks like) to it.

圖片附件: 未命名.png (29-1-2015 01:00, 115.45 KB) / 該附件被下載次數 228

作者: stevechau    時間: 29-1-2015 09:50

引用:
原帖由 gainax 於 28-1-2015 20:35 發表

呢位P大最欣賞佢係砌槍細節上絶不馬虎,特別係槍身刻字同染色方面,加上影相又靚
我冇$$玩都收藏一下靚相都好
我都係...無咁既錢&手工, 欣賞下人地D毒物都好~
P大我都望過佢好多POST, 佢除左好肯做好肯影之外, 仲都算好肯教人整TIM~
作者: gainax    時間: 29-1-2015 11:07     標題: 回覆 57# 的帖子

有時睇下個邊,太多寫手同粉絲,呢位資深大大都比較中肯同志在分享討論多,
佢d作品刻字同染色都好好,似係吉打果間整, 如果唔係寄黎寄去咁痲煩都有興趣托佢幫手 ,
http://www.papagoarms.com.tw/Collection/Detail/296
作者: jerry853    時間: 29-1-2015 11:27

真係高手!😊
作者: stevechau    時間: 29-1-2015 16:29     標題: 回覆 58# 的帖子

上面唔係有小鬼兄提過...佢唔做海外生意咩??
作者: gainax    時間: 30-1-2015 11:09     標題: 回覆 60# 的帖子

原來佢唔做海外?咁實在可惜

樓主而家去到咩進展?如果等得不如等下V記新版,多支槍玩又唔洗頭痕
作者: stevechau    時間: 30-1-2015 15:43     標題: 回覆 61# 的帖子

其實等一等埋哈武祭先再決定都未遲...有D野可以一步到位既話不妨一等~
講粽好似只係下個月既事黎~
作者: jerry853    時間: 30-1-2015 16:33

我都係咁諗,
等佢新版出至定。
作者: NathanCPT    時間: 30-1-2015 17:37

其實,我諗個身 d marking 先係最大問題。

如果係 MK12MOD0  只需要任何 A1 包括 Colt, Hydra-Matic, Harrington and Richardson, Balimoy 都得,比較多用 Hydra-Matic, Colt 。

但 MOD1 因為已經制式化左,一般較少用 A1 下身,反而用 A2 前, 中期型為主(S/N 是有特定限制,因為好多玩具 A2 的 S/N 都無跟 Colt 個 S/N list 出,所以可能會出現 S/N 不正確問題)。

只是略知皮毛,如有錯請更新。
作者: geoprotex    時間: 30-1-2015 18:18

當年好多SF隊員Mk12 Mod0上身配M4A1下身,Mod1都可能有此配搭不過睇相唔多見。
作者: 0050100    時間: 30-1-2015 19:07

出於SMGLee的照片,怎看都應有點說服力吧!

其實有沒有人看過,看似是灰色身的軍用MK12mod-1流出照呢!

圖片附件: smglee0941.jpg (30-1-2015 19:07, 146.15 KB) / 該附件被下載次數 138

圖片附件: smglee0948.jpg (30-1-2015 19:07, 145.27 KB) / 該附件被下載次數 173

作者: loveless    時間: 30-1-2015 19:57

引用:
原帖由 0050100 於 30-1-2015 19:07 發表
出於SMGLee的照片,怎看都應有點說服力吧!

其實有沒有人看過,看似是灰色身的軍用MK12mod-1流出照呢!
所以我鐘意上版張相師兄你係用A1下身砌
下面Cap圖正正就提到了GM下身
btw 留意最後一句, 雖然死圖睇唔到樣,
但那人所提及的全新M16A3下身... 係XM16E1來的..

圖片附件: MK12_forum.png (30-1-2015 19:57, 62.76 KB) / 該附件被下載次數 189

作者: gainax    時間: 30-1-2015 21:13     標題: 回覆 66# 的帖子

大多數都係深灰黑色和黑色,灰色似係早期A2A1同XM177年代先出現
除非佢用M16A1下身吧
作者: 0050100    時間: 30-1-2015 22:09     標題: 回覆 67# 的帖子

我果枝Mod-1, 一睇個gas block就被笑了出來啦.

作者: 0050100    時間: 30-1-2015 22:30     標題: 回覆 68# 的帖子

打伊反恐時代所出的AR軍用槍型多已是師兄所說的例子出現,
就算A1下槍身亦可能重新做色而再推出.

作者: jerry853    時間: 5-2-2015 20:22

小弟已買到VFC MK12,Thanks各大大c-hing
呢枝槍有乜要留意呀?Thanks
作者: garyyanykw    時間: 5-2-2015 20:41

引用:
原帖由 jerry853 於 5-2-2015 20:22 發表
小弟已買到VFC MK12,Thanks各大大c-hing
呢枝槍有乜要留意呀?Thanks
師兄喺邊到入手?
作者: jerry853    時間: 5-2-2015 22:46

二手
作者: stevechau    時間: 6-2-2015 09:41     標題: 回覆 71# 的帖子

氣定電?? VFC槍睇定點轉用GHK匣~
另外多D留意D損耗性零件例如BOLT, BOLT STOP果D代理有無貨...
有既就買定少少傍身...其他就壞左先算~

(雖然我最終無買到VFC, 但果陣準備買VFC我係用呢套諗法的)
作者: jerry853    時間: 6-2-2015 13:53

I just bought the GBB,
ic, thanks c-hing,
作者: kai_matt    時間: 24-2-2015 12:44

小弟勁多瑕疵嘅偽mod0
Wa system

作者: garyyanykw    時間: 24-2-2015 17:11     標題: 回覆 76# 的帖子

matt兄,請問前節係邊間出品?狂牛嗎?
作者: kai_matt    時間: 24-2-2015 17:24     標題: 回覆 77# 的帖子

Gary兄
前節係ca的,頂骨係狂牛
但唔啱窿位,所以改咗幾多嘢黎就
Hardcore嘅唔會接受到,只能說係偽mk12mod0
作者: kai_matt    時間: 24-2-2015 17:25     標題: 回覆 77# 的帖子

Btw,d可樂我買哂同喺哂香港
只係有事成兩個月無理過槍
下次七月返黎物俾到你地
作者: garyyanykw    時間: 24-2-2015 18:28     標題: 回覆 79# 的帖子

多謝晒
作者: garyyanykw    時間: 24-2-2015 22:28     標題: 回覆 78# 的帖子

咁睇嚟砌Mod1好過Mod0,起碼有成kit前節買唔駛煩
作者: kai_matt    時間: 24-2-2015 23:25     標題: 回覆 81# 的帖子

Army blood好似有大陸仔的
Ca有出頂骨架,只係賣哂

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0