標題: [VFC] cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄 [打印本頁]

作者: qq96591859    時間: 11-8-2016 22:45     標題: cybergun scar-h gbb 準備出有沒興趣各位師兄

作者: Opica    時間: 11-8-2016 23:03

提問

Scar h 同417係咪唔同匣?

自答
唔同

作者: gainax    時間: 12-8-2016 00:07

唔係都只係我們系統? v記士加?
作者: Opica    時間: 12-8-2016 00:19

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 00:07 發表
唔係都只係我們系統? v記士加?
之前係話OEM係WE

http://www.evike.com/products/57579/

我覺得個底都似係WE版。。。
作者: dogjumpjump    時間: 12-8-2016 00:56

最主要問題係隻TAN似土豪金, 支支都係咁, 就連舊時最早出的VFC AEG都係好閃金.. 頂唔順賣咗

佢無實物或真相驗下隻色都唔敢落訂, 等現貨算

以下係珍鐵隻色, 做唔到唔會諗

作者: qq96591859    時間: 12-8-2016 01:17     標題: 回覆 5# 的帖子

作者: jn_jona    時間: 12-8-2016 01:27

台灣papago 做過批we既scar h色
比較近師兄張圖果隻 大約+1000 hkd
但應該賣晒
作者: gainax    時間: 12-8-2016 01:40

一千未連運費? 會唔會香港做Cerakote仲抵D?
作者: 2slow    時間: 12-8-2016 01:46

睇匣設計應該唔係OEM "我們"

作者: gainax    時間: 12-8-2016 01:55

引用:
原帖由 2slow 於 12-8-2016 01:46 發表
睇匣設計應該唔係OEM "我們"

?oh=aef8dd0ee6f725e25c852d1dcc735860&oe=584C7C7D

https://scontent-sit4-1 ...
似v記喎隻夾 會唔會真係
作者: gainax    時間: 12-8-2016 02:01

引用:
原帖由 qq96591859 於 12-8-2016 01:17 發表
肯定無可能做到尼只色,因為睇 wgc 發出的兩幅圖,同師兄你發尼副差太遠.個人感覺只是比 we 色水好小小
我們士加係金色。。對比2slow師兄個張相相入面隻色好好多
作者: gainax    時間: 12-8-2016 02:17

應該唔係我們掛

圖片附件: we_aeg_scarhcqc_tan_l.jpg (12-8-2016 02:17, 51.85 KB) / 該附件被下載次數 205

圖片附件: we-scar-mag-tan.jpg (12-8-2016 02:17, 20.61 KB) / 該附件被下載次數 207

作者: jn_jona    時間: 12-8-2016 02:21

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 01:40 發表
c_w果時賣3頭
咁大個area 1000得唔得呢?
我都有機會做過隻色
但cerokote個手感同陽極會唔會試好遠呢 未摸過cerakote
作者: gainax    時間: 12-8-2016 02:30     標題: 回覆 13# 的帖子

陽極手感咁會好過cerokote,原因一個直接氧化金屬表面一個只係一層油, 但陽極好難控制指定色水因物料染料問題,cerokote乜色都得又耐磨比起隻色唔似咁兩者選擇唔洗講
作者: jn_jona    時間: 12-8-2016 02:39

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 02:30 發表
陽極手感咁會好過cerokote,原因一個直接氧化金屬表面一個只係一層油, 但陽極好難控制指定色水因物料染料問題,cerokote乜色都得又耐磨比起隻色唔似咁兩者選擇唔洗講
cerakote變左係揀色選擇困難症
黑色都幾廿隻
作者: gainax    時間: 12-8-2016 02:44

唔記得講, 如果本身有做陽極要重做陽極咁完成後尺吋會走左D(極少)
所以重做後可能有D位會鬆左,cerokote只係噴油冇呢個問題一般都係噴油較好
作者: gainax    時間: 12-8-2016 02:46     標題: 回覆 15# 的帖子

係。。。有錢我都一早拎哂堆AR身做colt灰
作者: dogjumpjump    時間: 12-8-2016 09:40

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 01:40 發表
我都係咁諗, 不過仲有marking呢?
作者: RCman    時間: 12-8-2016 09:48

其實會否用SR25火控?見隻匣好似....真係好似
作者: dogjumpjump    時間: 12-8-2016 09:51

隻沙色都係仲有D閃閃地.. 留返睇實物先決定

圖片附件: 13882661_1803527573212240_6070250599147578572_n.jpg (12-8-2016 09:51, 57.2 KB) / 該附件被下載次數 211

作者: Opica    時間: 12-8-2016 09:52

可惜未知價錢
作者: RCman    時間: 12-8-2016 09:53

引用:
原帖由 Opica 於 12-8-2016 09:52 發表
可惜未知價錢
千千千百
可能係,或者係

作者: gainax    時間: 12-8-2016 10:03

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 09:51 發表
隻沙色都係仲有D閃閃地.. 留返睇實物先決定
睇返其實同真鐵隻色都相近唔一定係深泥色

圖片附件: scarh6691fo71.jpg (12-8-2016 10:03, 51.02 KB) / 該附件被下載次數 187

圖片附件: dscn2301.jpg (12-8-2016 10:03, 127.49 KB) / 該附件被下載次數 196

作者: Dave    時間: 12-8-2016 10:07

呢期vfc 都好勤快咁出7.62 匣,坐等psg-1
作者: gainax    時間: 12-8-2016 10:11

引用:
原帖由 Dave 於 12-8-2016 10:07 發表
呢期vfc 都好勤快咁出7.62 匣,坐等psg-1
簡直進取... 係未知價錢同爽度
作者: Opica    時間: 12-8-2016 10:21

WE $2)))

VfC賣$3)))好正常
作者: dogjumpjump    時間: 12-8-2016 10:56

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 10:03 發表

係呀,但起碼唔好有金粉。。。
作者: dondon24    時間: 12-8-2016 13:56

作者: 怒人甲    時間: 12-8-2016 20:39

SR 25 太貴,呢支價錢先會令人心大心細⋯
最重要後勤件要供應充裕,出鋼bolt 就更好

作者: dogjumpjump    時間: 12-8-2016 23:35

下星期就有貨, 而家連SPEC都未到手, 有冇師兄有?
作者: jn_jona    時間: 12-8-2016 23:42

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 23:35 發表
今次真係好突然
我覺得spec唔多重要
反而想等開箱文同試打片
作者: gainax    時間: 12-8-2016 23:50

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 12-8-2016 23:35 發表
咁快有? 咩資料都冇好難衝喎
至少比條片睇下先
作者: jn_jona    時間: 13-8-2016 00:53

引用:
原帖由 gainax 於 12-8-2016 10:03 發表

隻色似cerakote 既burnt bronze
作者: Opica    時間: 13-8-2016 01:04

3000留下就scarh...唔係就mk18
作者: gainax    時間: 13-8-2016 01:16     標題: 回覆 33# 的帖子

隻色水其實真鐵一批批唔同好難確定到,加上相片燈光影響,
都係似樣同順眼就算~ 主要睇下爽唔爽先
作者: gainax    時間: 13-8-2016 01:24

引用:
原帖由 Opica 於 13-8-2016 01:04 發表
3000留下就scarh...唔係就mk18
兩支差好遠喎 講通用性mkl8win,講新潮玩具士加win
死火,而家好似鐘意416冋417多D反而睇厭左Mk18。。。冇水呀
作者: Opica    時間: 13-8-2016 08:33

引用:
原帖由 gainax 於 13-8-2016 01:24 發表

兩支差好遠喎 講通用性mkl8win,講新潮玩具士加win
死火,而家好似鐘意416冋417多D反而睇厭左Mk18。。。冇水呀
有m27所以玩mk18可以唔駛買匣

但都係睇價錢先
作者: rYaN    時間: 13-8-2016 15:56

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-8-2016 12:53 AM 發表

隻色似cerakote 既burnt bronze
Cerakote冇SCAR H隻色,burnt bronze同佢都差幾皮
作者: Opica    時間: 13-8-2016 16:29

比我budget貴少少。。。要睇開箱文先
作者: spec.ops.    時間: 13-8-2016 19:41

希望會出軍版刻印
作者: jn_jona    時間: 13-8-2016 20:54

引用:
原帖由 rYaN 於 13-8-2016 15:56 發表

Cerakote冇SCAR H隻色,burnt bronze同佢都差幾皮
未睇過實物burnt bronze
見佢深金色就當似
Marui果隻都幾好
作者: rYaN    時間: 15-8-2016 06:46

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-8-2016 08:54 PM 發表

未睇過實物burnt bronze
見佢深金色就當似
Marui果隻都幾好
我屋企有2枝burnt bronze,係唔多似...
作者: 2slow    時間: 15-8-2016 16:00

把Scar H的marking有d 怪怪的...
平民版大大隻FN marking, 但又有full auto mode ?
作者: mk23    時間: 15-8-2016 16:28

引用:
原帖由 2slow 於 15-8-2016 16:00 發表
把Scar H的marking有d 怪怪的...
平民版大大隻FN marking, 但又有full auto mode ?
我覺得可能係FN廠要咁做.
因我見到不同品牌的FN授權玩具槍,如KA P90, GG F2000, 及之前枝SCAR AEG, 都係在當眼處有一個大大的FN logo.
希望晒把根能出d全無logo的就最好了(不過應該無咩可能... )
作者: Opica    時間: 15-8-2016 19:10

QXF到左
—槍兩匣
$#%))

Ok la
作者: dogjumpjump    時間: 15-8-2016 21:52

引用:
原帖由 Opica 於 15-8-2016 19:10 發表
QXF到左
—槍兩匣
$#%))

Ok la
我去睇過,
隻色都未係FDE, 點解咁... 又要PASS.??...
都係PAPAGO大果隻色先最似

可睇下FPSRussia 條片, FDE係唔會金金地..
https://www.youtube.com/watch?v=jOvJUdJlkNk

不過同場有師兄試果支RARE ARMS SR25, D彈殼真係飛得好爽, 自HIGH係一流

作者: dogjumpjump    時間: 15-8-2016 22:03

仲係, 離題都要講下,
地產鋪今日突然返咗VFC X CYBERGUN 出的M4.. 係鋼火控同Bolt, VFC搞乜鬼, 一出就出咁多支.. 仲要毫無預警, 零廣告.. 搞乜鬼...
作者: gainax    時間: 15-8-2016 22:19

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 15-8-2016 22:03 發表
仲係, 離題都要講下,
地產鋪今日突然返咗VFC X CYBERGUN 出的M4.. 係鋼火控同Bolt, VFC搞乜鬼, 一出就出咁多支.. 仲要毫無預警, 零廣告.. 搞乜鬼...
鋼煲? 咩價位先
作者: Dave    時間: 15-8-2016 22:30

del del
作者: Sineta    時間: 15-8-2016 22:31

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 15-8-2016 22:03 發表
仲係, 離題都要講下,
V記鋼bolt個人覺得只有dd分別,如果鍛身就...
作者: jn_jona    時間: 15-8-2016 22:37

新m4係咪鍛身先?

Scar外觀同價錢唔足以動搖vve個市場
要睇埋性能

但都要比d掌聲vfc 佢另頭話會出 果到就出到貨
希望vve都可以爭氣d 出返幾款新野平衡下
作者: gainax    時間: 15-8-2016 22:39

引用:
原帖由 Sineta 於 15-8-2016 22:31 發表

V記鋼bolt個人覺得只有dd分別,如果鍛身就...
即係點 有鋼煲有鍛身咁快出左?
作者: dogjumpjump    時間: 15-8-2016 22:45

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 22:39 發表

即係點 有鋼煲有鍛身咁快出左?
VFC 新M4 身無話係鍛, 只係CNC, 不過我已有馬記, 唔會再入,
SCAR又未到位..
VFC SR25又天價, RARE ARMS SR25 更係只能自家HIGH的天價

睇來呢幾個月都可再儲下錢

作者: JBL    時間: 15-8-2016 22:47

作者: 0oTobyo0    時間: 15-8-2016 22:53

其實幾中2沙色..但係隻色好像金金地..好怪...而且重量都係考慮因素
作者: gainax    時間: 15-8-2016 23:05     標題: 回覆 53# 的帖子

之前唔係話鍛咩 如果成支係v記做我諗係鍛CNC,可能無寫清楚掛?  最關心係價錢, 反而買返來自己都要執賣平D越好唔想要證書
作者: gainax    時間: 15-8-2016 23:09

引用:
原帖由 JBL 於 15-8-2016 22:47 發表

咁既外觀你有性趣?唔好意思,我玩返WE算.......
痴貼紙唯有 ,一係拎去噴油再做字。。反正我們都一樣要比呢舊錢既
作者: 怒人甲    時間: 15-8-2016 23:14

引用:

用移印紙加反5.5就攪掂XD
作者: dogjumpjump    時間: 15-8-2016 23:39

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 23:05 發表
之前唔係話鍛咩 如果成支係v記做我諗係鍛CNC,可能無寫清楚掛?  最關心係價錢, 反而買返來自己都要執賣平D越好唔想要證書
我意思係未無那那出果支M4 係CNC
SR25當然係鍛身, 簱艦槍一定係最貴先有面子
正如EOS 1DS永遠都貴5D一倍
作者: Opica    時間: 15-8-2016 23:39

Vve都係2k左右。。。

呢支除marking有咩特別?

雖然話應該係用sr25/417個系統。。。
作者: JBL    時間: 15-8-2016 23:46

作者: gainax    時間: 15-8-2016 23:49     標題: 回覆 59# 的帖子

有乜乜Gun插手係優惠D架嗱 咁其實咩價? 6定7。。。k?
作者: gainax    時間: 15-8-2016 23:56

引用:
原帖由 Opica 於 15-8-2016 23:39 發表
Vve都係2k左右。。。

呢支除marking有咩特別?

雖然話應該係用sr25/417個系統。。。
同我們M4同v記M4有乜特別一樣。。。
v記AEGscAr都成三k, GBB好難平得去邊
應該話我們D槍係比一般牌子平,但一分錢一分貨,睇睇v記氣化同有冇鋼火控先有得諗
作者: Opica    時間: 16-8-2016 00:13

引用:
仲係, 離題都要講下,
咩價位?

Ps.呢支?
http://www.wgcshop.com/products? ... 6&view_choice=a
作者: Opica    時間: 16-8-2016 00:15

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 23:56 發表

應該話我們D槍係比一般牌子平,但一分錢一分貨,睇睇v記氣化同有冇鋼火控先有得諗
我覺得需要等等開箱文先決定。。。
作者: rYaN    時間: 16-8-2016 01:49

引用:
原帖由 Opica 於 16-8-2016 12:15 AM 發表

我覺得需要等等開箱文先決定。。。
聽聞得好少貨到...睇黎唔知幾時先有開箱文
作者: Opica    時間: 16-8-2016 07:23

引用:
原帖由 rYaN 於 16-8-2016 01:49 發表

聽聞得好少貨到...睇黎唔知幾時先有開箱文
相屬老闆話尼支要買就趁手
話唔知cybergun幾時會收番個licence
作者: 怒人甲    時間: 16-8-2016 09:02

引用:
原帖由 Opica 於 16-8-2016 07:23 發表
賣晒咪慳返筆唔洗煩XD
作者: 2slow    時間: 16-8-2016 09:11

同意, 賣晒唔洗心CC
作者: 2slow    時間: 16-8-2016 09:15

引用:

同真鐵比係有d差距既
字體都唔同

作者: 0050100    時間: 16-8-2016 09:22

引用:
原帖由 Opica 於 16-8-2016 07:23 發表
係就真係快啲賣曬佢喇,反正V屍惯例會再出更新版.
作者: Opica    時間: 16-8-2016 09:40

引用:
原帖由 0050100 於 16-8-2016 09:22 發表

係就真係快啲賣曬佢喇,反正V屍惯例會再出更新版.
唔好咁老定
睇下G36
作者: 0050100    時間: 16-8-2016 09:52

引用:
原帖由 Opica 於 16-8-2016 09:40 發表
唔好咁老定
睇下G36
無所謂,咁我會繼續打住我枝寫762的W依玩具先.
作者: gainax    時間: 16-8-2016 10:02

引用:
原帖由 2slow 於 16-8-2016 09:15 發表

同真鐵比係有d差距既
字體都唔同

真野睇黎每批都唔同色, 點解真鐵上身咁黃
Marking就算,反正印左一係唔買一係自己再搞既姐
士加同SR25搞搞下埋單唔知幾多都係算,我對鋼煲感興趣D ,希望有散買
作者: gainax    時間: 16-8-2016 10:07

引用:
原帖由 0050100 於 16-8-2016 09:52 發表

無所謂,咁我會繼續打住我枝寫762的W依玩具先.
唔明D廠咁手多整D 6mm/乜乜制造係個身到做乜
唔可以整去防塵蓋或貼紙就算
作者: stevechau    時間: 16-8-2016 10:16

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 23:05 發表
我反而覺得唔係鍛...估計只係新版下身~
不過最關心都係價錢, 但上版都係2000中一樣有拉神, 應該呢支點都唔過3掛~
作者: gainax    時間: 16-8-2016 10:23     標題: 回覆 76# 的帖子

鍛+鋼煲既話我諗至少5~6k, 只係普通版換鋼煲可能+500左右掛
不過V記原裝有出鋼煲係好事,亞鉛煲耐用極都有爛既一日. 咁V記有出唔洗玩Z件個支咁高階既鋼煲了
作者: stevechau    時間: 16-8-2016 10:43     標題: 回覆 77# 的帖子

其實鋼BOLT係FOR輕回膛定耐用??
咁改左鋼BOLT原裝又有無改埋鋼BOLT LOCK先??
作者: stevechau    時間: 16-8-2016 10:44

當我見到SR-25鍛身+鋼BOLT要咁貴...
我已經唔奢望V記佢出鍛身M4我會買...真係買唔起...
只望佢出鍛身M4之餘唔好唔再出而家呢重平版FULL拉神M4~
作者: horenhim    時間: 16-8-2016 10:57

no compromise?? GET VFC??
作者: gainax    時間: 16-8-2016 11:04     標題: 回覆 78# 的帖子

玩鋼煲其實都係為耐用, 就算7075鈻煲同鋼比耐用都係冇得比
鍛身+cnc鋼煲+cnc鋼火控個耐用度真係好堅, 我有支WA個線切割鋼鎚打左最少3萬飛都完全冇事發生,就知真材實料係好耐玩(當年客制兩條魚入手 )
就算二百幾蚊支方仗煲既平料打左幾包都冇野只係蝕煲lock。鋁同亞鉛就睇下個結構頂到幾耐了, 所以點解成二千蚊支cNc煲都有人買原因係度
作者: mk23    時間: 16-8-2016 11:05

引用:
原帖由 gainax 於 16-8-2016 10:07 發表

唔明D廠咁手多整D 6mm/乜乜制造係個身到做乜
唔可以整去防塵蓋或貼紙就算
歐洲好多國家法例, 玩具槍一定要在當眼處刻上6mm BB及一D安全標致. 就好似入口美國要燈色火帽咁.
你唔咁做唔比入.
作者: gainax    時間: 16-8-2016 11:12     標題: 回覆 82# 的帖子

一定要刻係槍身?  如真係非槍身不可咁不如用噴油方式"刻字"
咁就可以DIY抺左佢又唔關原廠事, 深刻同雷刻左就頭痕
作者: stevechau    時間: 16-8-2016 11:15

引用:
原帖由 gainax 於 16-8-2016 11:04 發表
玩鋼煲其實都係為耐用, 就算7075鈻煲同鋼比耐用都係冇得比
鍛身+cnc鋼煲+cnc鋼火控個耐用度真係好堅, 我有支WA個線切割鋼鎚打左最少3萬飛都完全冇事發生,就知真材實料係好耐玩(當年客制兩條魚入手 )
就算 ...
原來係咁...
作者: gainax    時間: 16-8-2016 11:30     標題: 回覆 84# 的帖子

鋼煲其實都唔係好貴, 台製ksz cnc個支先幾百蚊, 井成派R@都係一千上落,做支鋁cnc都幾百唔平,sR收成7k只係換用料唔用鋼煲唔知想點。。。鋼都可以偷輕需然肉D但寧願耐用致上好過再要比水既一日 反正打單發先得20飛夾我寧願鋼。。或折現平D用返亞鉛
作者: s821816067    時間: 16-8-2016 12:40

網上有片睇 我覺得明顯聽到把聲唔夠我們好聽 女金火呢支冇金屬撞擊聲 加上全自動槍用民用marking加6MM 一槍兩匣3500 我真系寧願玩返我們好過 唔洗轉會
作者: dogjumpjump    時間: 16-8-2016 14:24

引用:
反正呢支都唔夠完美, 收番唔做大家唔洗煩, 當無見過
作者: dondon24    時間: 16-8-2016 15:08

作者: horenhim    時間: 16-8-2016 16:03

引用:
原帖由 dondon24 於 16-8-2016 15:08 發表
我們牌果枝一d都唔差,起碼我們隻trigger box系統都算成熟,係D件料差易爛
粗打夠哂平,想執靚佢既又有R@鋼件,平有平玩貴有貴玩
相反女火金好似無論出長火定短火,Glock呀m4果d成日都唔太順,就算落左鋼料都係卡卡地,明 ...
WE SCAR L千六就話平姐
作者: stevechau    時間: 16-8-2016 16:11     標題: 回覆 88# 的帖子

個人覺得平價果PART有少少誤導...
一支WE M4連個花都無, OVER $2000
一支VFC SABER只係$2300左右...爭得果1-200蚊...
就算大家都係軍版M4, VFC都只係2000中左右...
改版之後唔少CHING都話已經足夠新手使用~
唔見得WE係VFC有同款既情況下有咩剩餘優勢, 暫時我諗到既係得WE匣真係平其他牌子好多~

而牌子上計, WE出槍款真係算係好積極LOR~
作者: stevechau    時間: 16-8-2016 16:12

引用:
原帖由 horenhim 於 16-8-2016 16:03 發表

WE SCAR L千六就話平姐
SCAR真係唔攻評論, 我曾經因為平價而對佢有興趣, 但重量令我卻步~
直接比較SXAR H, 咁2對一總有一個牌子比較優勝既, 而今次睇黎用家角度較優勝既係WE JE~
作者: gainax    時間: 16-8-2016 22:21

引用:
原帖由 stevechau 於 16-8-2016 16:11 發表
個人覺得平價果PART有少少誤導...
一支WE M4連個花都無, OVER $2000
一支VFC SABER只係$2300左右...爭得果1-200蚊...
就算大家都係軍版M4, VFC都只係2000中左右...
改版之後唔少CHING都話已經足夠新手使用~
唔見 ...
v記sABer係唔係鋼火控?如果係仲低。。
改版左老實講一雞過冇難度係RoF慢D,Hopup用馬記都夠玩落場已經無問題夾又唔貴又輕, 如果v記scar氣化有M4咁上下又有鋼火控35XX兩夾都可以接受, 我們個支都2千頭換埋R@火控唔平得v記好多如果第日唔玩放二手我們價更加。。 所以v記值唔值真係見人見智
作者: matthong    時間: 17-8-2016 00:19

借Papago 的link一用參考下:http://www.papagoarms.com.tw/Collection/Detail/349
作者: jn_jona    時間: 17-8-2016 01:18

引用:
原帖由 matthong 於 17-8-2016 00:19 發表
借Papago 的link一用參考下:http://www.papagoarms.com.tw/Collection/Detail/349
唔知香港有冇廠or workshop可以搞到咁上下色水呢
作者: matthong    時間: 17-8-2016 02:56     標題: 回覆 94# 的帖子

有嘅,不過最緊要㨂啱色啫

作者: alvin155    時間: 17-8-2016 04:59

引用:
原帖由 gainax 於 15-8-2016 23:56 發表

但係今次我們支士加H真係交到貨喎,所以V記可能窄窄地
作者: gainax    時間: 17-8-2016 05:20     標題: 回覆 96# 的帖子

睇下v記醒唔醒目會唔會做神奇夾會唔會極端偷輕士加咁大份重煲, 如果同417隻夾無分別又玩重煲長行程咁都預左有乜結果, 要自己搞咁多外表又多舊魚咁不如當無事發生賣完就算
作者: jn_jona    時間: 17-8-2016 05:43

引用:
原帖由 matthong 於 17-8-2016 02:56 發表
有嘅,不過最緊要㨂啱色啫
其實papago果枝都真係幾抵
1000蚊到又拆又上色又刻字又裝返
香港自己做1000都應該窄d
作者: gainax    時間: 17-8-2016 07:47

v記個支D色Ok刻字唔ok可以唔搞貼貼紙算,我們個支搞完咪仲貴過v記
作者: Dave    時間: 17-8-2016 09:45

唔知vfc 幾時肯補完ssr 個tpr 托 ,反正都出到scarh 唔爭在出埋長少少既ssr,出得ssr 冇理由唔出tpr stock...

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0