標題: 金正恩兄長金正男 大馬遭女間諜毒殺 [打印本頁]

作者: JBL    時間: 14-2-2017 20:38     標題: 金正恩兄長金正男 大馬遭女間諜毒殺

作者: reniless    時間: 14-2-2017 20:41

死於風流債咋。
作者: 槍械老人    時間: 14-2-2017 21:10

要死的,一定避不了
作者: rho837    時間: 14-2-2017 21:28

嘩! 有人怕美國佬立新王帝! 所以應該係斬草除根! 金家下一個斬的目標是誰? 又係最後一個! 北韓好快玩.......先兆!
作者: sovietarmy2012    時間: 14-2-2017 21:48

每一個想郁正恩既,都會要正男做扯線公仔.正恩郁正男,非常合理.最是無情帝王家.

早年仲係澳門受阿爺保護,做乜要離開先?因乜解救去左馬拉?怕且係佢都避到吾想避,得快樂時且快樂.
作者: Lolanto    時間: 14-2-2017 22:13

十足韓劇劇情
作者: rho837    時間: 14-2-2017 22:21

死肥西睇得韓劇多上左腦
作者: FBC1    時間: 14-2-2017 23:15

金正南去大馬?找死?
佢唔係長居澳門咩?
作者: rho837    時間: 15-2-2017 10:11

佢大哥之死其實對肥仔唔咪一件好事! 現在肥仔背後班真正幕後玩家可以At anytime唔要肥仔! 全改朝換代!
作者: sovietarmy2012    時間: 15-2-2017 13:13

引用:
原帖由 rho837 於 15-2-2017 10:11 發表
佢大哥之死其實對肥仔唔咪一件好事! 現在肥仔背後班真正幕後玩家可以At anytime唔要肥仔! 全改朝換代!
肥仔幕後係邊個?

我反而覺得佢行既政策忠賓為了北韓利益。令中日韓美俄無人like佢

正男原來係新馬都有住家,成日新馬澳中俄四圍飛,洗錢應該不少,又同曰韓藉人士有接觸,死因可能係三者有關,嚗光太多了。
作者: kornhill401    時間: 15-2-2017 15:42

引用:
原帖由 rho837 於 14-2-2017 21:28 發表
嘩! 有人怕美國佬立新王帝! 所以應該係斬草除根! 金家下一個斬的目標是誰? 又係最後一個! 北韓好快玩.......先兆!
都有D似似地,下一個好可能係佢個仔.
作者: reniless    時間: 15-2-2017 15:50

邊有咁複雜,實情係身痕食馬拉雞畀雞骨鯁食。
作者: kornhill401    時間: 15-2-2017 18:00

引用:
原帖由 reniless 於 15-2-2017 15:50 發表
邊有咁複雜,實情係身痕食馬拉雞畀雞骨鯁食。
又會唔會比個女間諜一個good-bye kiss就咁玩完
作者: gtoray    時間: 15-2-2017 20:02

擺明唔睇中國頭啦,依家

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0