標題: [KSC] KSC M9A3 銳意製作中 [打印本頁]

作者: JBL    時間: 19-7-2017 21:20     標題: KSC M9A3 銳意製作中

作者: gtoray    時間: 19-7-2017 22:08

好金.....
作者: 飛翼大力士    時間: 19-7-2017 22:27

顏色。。。
作者: jn_jona    時間: 19-7-2017 23:37

膠身好可惜
管都好似錯色 下身同管好似都古銅色
其實我更希望馬記出新系統m9a3 再加nova/吉打身加持

另外kwa話出左輪 咁但係日本ksc提都唔提?
作者: Kwind    時間: 19-7-2017 23:41

系統冇改的話其實意義不大...

馬記改全行程...連WE都改...KSZ仲係舊系統真係可以慳返
作者: jn_jona    時間: 19-7-2017 23:48

引用:
原帖由 Kwind 於 19-7-2017 23:41 發表

馬記改全行程...連WE都改...KSZ仲係舊系統真係可以慳返
ksc s7 m9最主要問題係題係decock好快死
另一個問題係膠身 同冇金身改件
作者: jacko    時間: 20-7-2017 00:23

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-7-2017 23:48 發表

ksc s7 m9最主要問題係題係decock好快死
另一個問題係膠身 同冇金身改件
無?
作者: jn_jona    時間: 20-7-2017 00:57

引用:
原帖由 jacko 於 20-7-2017 00:23 發表

無?
Ra鋼slide 但下身亦改不了
觀音頭 掃把腳
作者: gainax    時間: 20-7-2017 06:34

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-7-2017 23:37 發表
膠身好可惜
管都好似錯色 下身同管好似都古銅色
其實我更希望馬記出新系統m9a3 再加nova/吉打身加持

另外kwa話出左輪 咁但係日本ksc提都唔提?
台版金身通常都會出唔洗咁快失望
無論ksz日版定馬記出黎意義不大,因膠身好多人換金身既都係等副廠出實際,呢d沙色要做準基本只可以焗漆,唔係就係圖中咁款
作者: gainax    時間: 20-7-2017 06:40

引用:
原帖由 Kwind 於 19-7-2017 23:41 發表

就算改完只要馬記日後又跟住出個個味又係買返馬記
係台版金身有價值,日版意義不大。。。
作者: jn_jona    時間: 20-7-2017 08:55

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2017 06:34 發表

台版金身通常都會出唔洗咁快失望
無論ksz日版定馬記出黎意義不大,因膠身好多人換金身既都係等副廠出實際,呢d沙色要做準基本只可以焗漆,唔係就係圖中咁款
真鐵好似都係些啦曲
唔知下身係咪陽fde

但ksc d金身咁雞 又錯字 些啦曲左都係晒錢
如果有金身改位仲化算...

其實m9a3最主要都係外觀不同 仲有個safety 高左幾度
馬記新m9都有可能換套kit就變m9a3?
作者: gainax    時間: 20-7-2017 09:32     標題: 回覆 11# 的帖子

玩full marking 要外型得又打得我只等迷版 , KSZ出台版金身唔貴用黎落場玩造型粗打其實有佢價值
就算馬記出左,有改N記身仲要拎去些啦曲成本太金,捨得砌支都唔捨得拎落場HI到甩油整肉酸係味先
望副廠出full marking金身馬記新系統就滿足鳥
作者: jn_jona    時間: 20-7-2017 10:15

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2017 09:32 發表
玩full marking 要外型得又打得我只等迷版 , KSZ出台版金身唔貴用黎落場玩造型粗打其實有佢價值
就算馬記出左,有改N記身仲要拎去些啦曲成本太金,捨得砌支都唔捨得拎落場HI到甩油整肉酸係味先
望副廠出full ...
其實迷出馬記新系統就歡樂好多
U記好似話會出m9 唔知會唔會係v記代工出新系統m9呢

Ksc m9 s7其實幾好打 打起上黎馬記新系統亦差不多
只係馬記個decock耐用 同埋有nova加持
作者: happypony    時間: 20-7-2017 10:21

老實d色同冇marking係差d,不過真槍係cerakote又好難做到. KSZd膠身個人認為靚過馬記abs好多同好有質感. 全唔全行程同decock個人並唔介意因為decock跟本就冇用. 如果有marking我一定買.
作者: queen    時間: 20-7-2017 10:41

引用:
原帖由 gainax 於 20-7-2017 09:32 發表
望副廠出full ...
些啦曲好處咪就係耐磨耐括花,做咗些啦曲反而驚整花,咁整嚟托咩......
作者: happypony    時間: 20-7-2017 11:25

Cerakote係耐磨唔易花唔係唔會花,cerakote整嚟J 同可以j耐d law唔係有咩用.
作者: 2slow    時間: 20-7-2017 11:26

都仲未到final product, 其實個色同真鐵差幾多呀
作者: happypony    時間: 20-7-2017 11:35

其實相差都幾大

圖片附件: M9A3_Final_0016.jpg (20-7-2017 11:35, 53.39 KB) / 該附件被下載次數 206

作者: geoprotex    時間: 20-7-2017 12:09

隻色咁似d硬膠training gun

作者: kornhill401    時間: 20-7-2017 13:42

呢種顏色...接受唔到 Thx for sharing
作者: 2slow    時間: 20-7-2017 14:22     標題: 回覆 18# 的帖子

會唔會係燈光角度問題呢... 另一網站的圖

http://www.tactical-life.com/firearms/beretta-m9a3-9mm-pistol/#twmj16-m9a3-lead

作者: jn_jona    時間: 20-7-2017 14:25

估唔到都仲有人留意m9a3
我以為m9迷不多 特別係潮m9
作者: 2slow    時間: 20-7-2017 14:25

呢個網站出現幾隻色/tone添

http://blog.1800gunsandammo.com/the-beretta-m9a3/

作者: 2slow    時間: 20-7-2017 14:27     標題: 回覆 22# 的帖子

小弟除外, 不摟對M9/92F無愛...
但好鐘意M93R
作者: Kwind    時間: 20-7-2017 14:47

引用:
原帖由 2slow 於 20-7-2017 14:27 發表
小弟除外, 不摟對M9/92F無愛...
但好鐘意M93R
M93R x2

人生第一支氣槍就係MGC M93R NBB

到今時今日仲期待緊馬記出93R....之前曾經流傳過WA出已落空
作者: jn_jona    時間: 20-7-2017 14:51

引用:
原帖由 Kwind 於 20-7-2017 14:47 發表

M93R x2

人生第一支氣槍就係MGC M93R NBB

到今時今日仲期待緊馬記出93R....之前曾經流傳過WA出已落空
Ksc 93r可以止止痕
作者: pbay    時間: 20-7-2017 15:20

Beretta 都幾鬼懶...
M9經典還經典, 但真係回應唔到新世代....
M9A3改咁少野就想bid人張大單

同P320比, 想唔輸都難
作者: gainax    時間: 20-7-2017 15:32     標題: 回覆 15# 的帖子

玩具做些啦曲多數為色水同質感 , 千幾蚊做色為耐磨不如原裝焗油算反正插得多槍套實甩到唔好睇~~
作者: jn_jona    時間: 20-7-2017 15:34

引用:
原帖由 pbay 於 20-7-2017 15:20 發表
Beretta 都幾鬼懶...
M9經典還經典, 但真係回應唔到新世代....
M9A3改咁少野就想bid人張大單

同P320比, 想唔輸都難
諗住大家用慣左m9 唔會想玩新野
M45a1咁樣一樣有新單
但m9a3 係玩家既角度係幾正既
作者: happypony    時間: 20-7-2017 16:02

全金屬槍太重, 個d1911, p226,m9......都唔會再考慮減得一鎊得一鎊,而且side arm都唔係主力. 呢支m9應該係最後一水我個人好鐘意非常想買支真既來收藏.
作者: jn_jona    時間: 20-7-2017 16:17

引用:
原帖由 happypony 於 20-7-2017 16:02 發表
全金屬槍太重, 個d1911, p226,m9......都唔會再考慮減得一鎊得一鎊,而且side arm都唔係主力. 呢支m9應該係最後一水我個人好鐘意非常想買支真既來收藏.
真鐵幾貴下 1000usd 咁上下
作者: happypony    時間: 20-7-2017 17:19

平過馬記換鋼身加cerakote.
作者: jn_jona    時間: 20-7-2017 20:02

引用:
原帖由 happypony 於 20-7-2017 17:19 發表
平過馬記換鋼身加cerakote.
駁唔到
換埋d鋼件 鋼slide 鋁下身 cerakote真係夠買真鐵
作者: BLSK    時間: 20-7-2017 20:26

玩玩具不嬲貴過真鐵
作者: gainax    時間: 21-7-2017 00:37     標題: 回覆 13# 的帖子

我等左v記出M9好耐 n記kit加馬記成4k如有外皮好既副廠都係副廠抵玩d一直冇入
kszM9比馬記舊系統多左decock價錢唔貴落場粗打都ok
但而家有六舊水全金身fullmarking迷M9落場定外觀其實仲抵玩
就係等緊呢類迷M9出馬記新系統,有埋鍍銀就屈機, 千零蚊都入
作者: gainax    時間: 21-7-2017 00:42

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-7-2017 16:17 發表

真鐵幾貴下 1000usd 咁上下
比起玩具算平,應該話玩具食水深不過味又係好多人買
作者: jn_jona    時間: 21-7-2017 00:45

引用:
原帖由 gainax 於 21-7-2017 00:37 發表
我等左v記出M9好耐 n記kit加馬記成4k如有外皮好既副廠都係副廠抵玩d一直冇入
kszM9比馬記舊系統多左decock價錢唔貴落場粗打都ok
但而家有六舊水全金身fullmarking迷M9落場定外觀其實仲抵玩
就係等緊呢類迷M9出 ...
馬記未出新系統果時一定係玩ksc s7
台版金身幾重手 打落亦幾爽 我第一枝手槍就係佢
到今日我覺得最順手都係m9 trigger既暢順度我覺得m9 最順 特別係ksc
作者: gainax    時間: 21-7-2017 01:05     標題: 回覆 37# 的帖子

ksz s7爽度係大過馬記舊系統,只係準度未及馬記但夠用
當時印象中我買8舊有找金身而馬記膠身要近7舊冇decock,如唔係名牌效應基本上ksz s7出位得多,  新系統贏s7亦好正常畢竟前人種樹,
次次馬記等人地出左好幾年先跟住出做得唔好應該打
不過呢兩間點爭都好最尾台仔copy佢地系統做靚外皮唔貴我就選擇唔玩前者
作者: pbay    時間: 21-7-2017 12:30

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-7-2017 15:34 發表

諗住大家用慣左m9 唔會想玩新野
M45a1咁樣一樣有新單
但m9a3 係玩家既角度係幾正既
可能 .45 stopping power 較強, 戰場上比較有用 ?
1911類多年戰場經驗證明可靠實用
P320 換件就可上.45

m9 個frame天生頂唔到.45, 除非成支槍re-design, 若然M9a3咁都bid到, 可說係奇蹟,
班意大利佬唔知個腦諗乜
作者: jn_jona    時間: 21-7-2017 12:49

引用:
原帖由 pbay 於 21-7-2017 12:30 發表

可能 .45 stopping power 較強, 戰場上比較有用 ?

m9 個frame天生頂唔到.45, 除非成支槍re-design, 若然M9a3咁都bid到, 可說係奇蹟,
班意大利佬唔知個腦 ...
M9 d人打過既評語都係中規中矩
最大既問題可能係safety既位置 太重 太大枝
但80年代黎講佢係幾好 但無1911系列咁長青樹姐 100年後仲用緊差唔多既野
作者: horenhim    時間: 21-7-2017 16:04

引用:
原帖由 pbay 於 21-7-2017 12:30 發表

班意大利佬唔知個腦 ...
M45A1已(被?)退役, 用Glock19代替
另外MHS應該是9mm轉.40S&W
作者: happypony    時間: 21-7-2017 16:45

而家幾乎全部係9MM, 正所為.45打得穿既9MM都打得穿, 9MM打唔穿既.45都打唔穿. .40收左工啦唯一FBI用但FBI都轉左9MM.
作者: Ben_9413    時間: 21-7-2017 16:53

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-7-21 12:49 發表

M9 d人打過既評語都係中規中矩
最大既問題可能係safety既位置 太重 太大枝
但80年代黎講佢係幾好 但無1911系列咁長青樹姐 100年後仲用緊差唔多既野
當年m9對p226 性能指標都係SIG贏, 又係輸價格及其他啫

軍用好多時都係夠用便可以
作者: jn_jona    時間: 21-7-2017 17:18

引用:
原帖由 horenhim 於 21-7-2017 16:04 發表

M45A1已(被?)退役, 用Glock19代替
另外MHS應該是9mm轉.40S&W
好似係 真短命
雖然新相仲有見到45a1
作者: FBC1    時間: 21-7-2017 17:18

個色唔岩我。
作者: jn_jona    時間: 21-7-2017 17:20

引用:
原帖由 Ben_9413 於 21-7-2017 16:53 發表

當年m9對p226 性能指標都係SIG贏, 又係輸價格及其他啫

軍用好多時都係夠用便可以
果時226蠃 但m9平得黎又過到標準
226都算長青 燒佬用左咁多年都仲用緊 近幾年用mk25
作者: JBL    時間: 21-7-2017 17:25

作者: happypony    時間: 21-7-2017 17:39

重有分美版同意版
作者: horenhim    時間: 21-7-2017 17:43

引用:
原帖由 JBL 於 21-7-2017 17:25 發表

我有Fan係槍會成日打,佢話19彈道好散非常唔準係垃圾,
92則又準又唔Jam彈好到不得了,講完又講。
對外公布原因是MARSOC需要concealable 的手槍
(亦有可能係要湊住D 1911太煩 )
作者: jn_jona    時間: 21-7-2017 17:48

引用:
原帖由 happypony 於 21-7-2017 17:39 發表
重有分美版同意版
聽說意版造功比較精細 美版鋼水好d
美版9mm m9好似軍方contract係再粗功d
Com買到既已經比較好
作者: sealsman    時間: 21-7-2017 19:22

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-7-2017 17:20 發表

果時226蠃 但m9平得黎又過到標準
226都算長青 燒佬用左咁多年都仲用緊 近幾年用mk25
當年好似m9係每支平226一蚊
作者: BLSK    時間: 21-7-2017 19:53     標題: 回覆 51# 的帖子

咁都得?係咪個出價俾對家知道左
作者: Ben_9413    時間: 21-7-2017 20:08

引用:
原帖由 JBL 於 2017-7-21 17:25 發表

有幾代白老鼠同佢做fault detection, o吾掂有鬼

同M16一樣
作者: sealsman    時間: 21-7-2017 21:28

引用:
原帖由 BLSK 於 21-7-2017 19:53 發表
咁都得?係咪個出價俾對家知道左
92系列手槍是意大利Beretta公司於1972年開始生產,包含多種衍生型式及不同口徑,因其性能優異,可靠性良好,推出至今仍受到各國軍事及執法單位廣泛使用。

美國陸軍為尋求新一代手槍以取代原來已服役超過70年之M1911 .45口徑手槍,於1984年開始對來自世界各地8家廠商所提供之30支手槍進行測試,當年8月結果出爐,由Beretta 92FS及SIG P226勝出,但最後招標時92FS以低於SIG P226 約1美元的價格獲得合約。訂單數量為321,260支,並賦予編號為M9。

其實不知道的是,其中還有隱情。P226的報價包括備用彈匣和清潔套裝,而貝雷塔92F的報價只有一支空槍,表面上看買一支P226的錢可以買兩支貝雷塔92F,其實,如果算空槍的話,P226還要更便宜。雞賊的義大利人就是這樣贏得了XM9的合同。
作者: JBL    時間: 21-7-2017 22:02

作者: BLSK    時間: 21-7-2017 22:20     標題: 回覆 54# 的帖子

不過好彩P226如果唔係就要叫M9個名好7唔襯佢
作者: Ben_9413    時間: 21-7-2017 22:49

引用:
原帖由 JBL 於 2017-7-21 22:02 發表
小弟的兩支玩具,KSC肉RA鋼滑架及鋼擎,一支軍版,一支意版,後座力彭拜.......

?oh=274b31b64a76a798badc8f711 ...
意版
作者: sakatam    時間: 21-7-2017 23:34

玩左多年MARUI ,KSC 定位冇大改變, 個人覺得KSC PISTOL始終氣化好一些又唔洗改, 應該話冇選擇可改PARTS, 可借外觀冇其他廠出SLIDE等等.,準繩可換楓葉管.
作者: jacko    時間: 22-7-2017 02:34

引用:
原帖由 sakatam 於 21-7-2017 23:34 發表
玩左多年MARUI ,KSC 定位冇大改變, 個人覺得KSC PISTOL始終氣化好一些又唔洗改, 應該話冇選擇可改PARTS, 可借外觀冇其他廠出SLIDE等等.,準繩可換楓葉管.
唔明點解成日話KSC無slide換,無parts換⋯⋯⋯⋯⋯
作者: gainax    時間: 22-7-2017 08:09

引用:
原帖由 jacko 於 22-7-2017 02:34 發表

唔明點解成日話KSC無slide換,無parts換⋯⋯⋯⋯⋯
對比馬記一街件咁實"似"無件換, 不過手槍風氣唔玩馬記系統己經比人覺非主流,
咁佢既產品相關既資訊流通性少都好合理..
作者: Epxaiual    時間: 22-7-2017 09:58

引用:
原帖由 sealsman 於 21-7-2017 21:28 發表

美國陸軍為尋求新一代手槍以取代原來已服役超過70年之M1911 .45口徑手槍,於1984年開始對來自世界各地8家廠商所提供之30支手槍進行測試,當年8月結果出爐,由Beretta 92FS及SIG P226勝出,但最後招標時92FS以低於SIG P226 約1美元的價格獲得合約。訂單數量為321,260支,並賦予編號為M9。

其實不知道的是,其中還有隱情。P226的報價包括備用彈匣和清潔套裝,而貝雷塔92F的報價只有一支空槍,表面上看買一支P226的錢可以買兩支貝雷塔92F,其實,如果算空槍的話,P226還要更便宜。雞賊的義大利人就是這樣贏得了XM9的合同。
92FS = 1 USD
P226 = 2 USD ?
作者: 48191    時間: 23-7-2017 12:04

當現今流行「Polymer lower」嘅時候,竟然「復古」玩「Metal Frame」,可想而知「某廠」不思進取。
作者: chnzwh    時間: 25-7-2017 18:57

No offense, but what's the point of making such an obsolete gun in 2017?
作者: Thanato.S    時間: 25-7-2017 19:42

引用:
原帖由 JBL 於 21-7-2017 17:25 發表

又係你隻吹水怪
咩咩有FD打開槍會
咩咩FD打過真槍
咩咩FD話咩咩好正好準
咩咩FD打過GLOCK覺得好垃圾

你到底自己打過GLOCK 19未?

人地veteran navy seal 50 yards 打晒入A ZONE
100 yards 都仲打到上靶
https://www.youtube.com/watch?v=p4ioCWVehtg
你真係當人地navy seal搵sidearm個時冇做過任何評估?
Navy Seal 會用支垃圾? 香港 SDU G4 又係用垃圾?
唔好笑大人地個口啦
上次仲係到吹女火金 M4 GBB好勁好勁
神奇彈匣係冬天又有幾神奇
繼續吹落去啦

作者: JBL    時間: 25-7-2017 19:55

作者: Thanato.S    時間: 25-7-2017 19:59

引用:
原帖由 JBL 於 25-7-2017 19:55 發表

唔信無計,我會繼續吹落去的,多謝回覆。
岩呀
肯認自己係吹
起碼仲分得清自己講緊真定假
咪吹太大第日連自己都難分真與假啦
等陣搞到自己精神分裂就唔好啦
為你好咋
引用:
原帖由 chnzwh 於 25-7-2017 18:57 發表
No offense, but what's the point of making such an obsolete gun in 2017?
咁玩具仲出revolver黎做咩?
咁仲出Thompson黎做咩?
仲出二戰槍黎做咩?
多d款玩點都好事黎既
作者: JBL    時間: 25-7-2017 20:42

作者: gtoray    時間: 25-7-2017 21:23

只係代表佢用果支可能有問題, 或者耐左有損耗
如果只係打過一支唔屬於自己既glock同M9就係專家評審
咁呢度應該有好多.....
作者: JBL    時間: 25-7-2017 21:27

作者: Ben_9413    時間: 25-7-2017 22:21

引用:
原帖由 JBL 於 2017-7-25 20:42 發表

巴打,唔好咁勞氣,其實香港有fan係槍會打過19同92有幾奇姐,話支19同92乜乜物物唔準係佢早牌用whatsapp同我講既,我無份打呀,佢仲有埋試打片,佢講我咪聽囉!點知咁多姐,唔準可能係佢槍法水皮呢,但我fan話唔想見光, ...
平心而論,彈殼ejection path o吾穩定同 清潔維修同彈藥係好有關係, 而且話g19成日jam彈, 有D匪夷所思, (好可能係未慣支槍limp wristing), o係無其他觀察之下o甘樣一碌竹o黎係有D 武斷同o吾公平

不過如果只係引述朋友結論, 咁的而且確係主觀o野, 追住o黎拗無意思

Ps.  Shane Coley, KC o尼D冠軍槍手都 team Glock, 支槍肯定有一定水準

作者: JBL    時間: 25-7-2017 22:29

作者: Ben_9413    時間: 25-7-2017 22:45

引用:
原帖由 JBL 於 2017-7-25 22:29 發表

小弟由頭到尾都只係引述朋友結論,無加過任何主觀意見落去,亦無針對任何槍款既意思,純同各師兄聊天而矣,post我同fan既對話出黎只想証明小弟無老作.......
同你個friend講o下 下次玩glock不妨hold實D, polymer frame 無 92 metal 下身o甘重, 靠番槍手食番多D recoil 會好好多

講番M9, e荷悲o尼排做折, 我手痕入o左支超抵玩 92 A1 tactical AEP

金屬士拉, 用o黎做實驗殺肉都抵

作者: gtoray    時間: 25-7-2017 22:47

引用:
原帖由 JBL 於 25-7-2017 22:29 發表

小弟由頭到尾都只係引述朋友結論,無加過任何主觀意見落去,亦無針對任何槍款既意思,純同各師兄聊天而矣,post我同fan既對話出黎只想証明小弟無老作.......
只係覺得你朋友既所謂結論不值一提
所以你亦唔需要證明

如果你朋友係sdu或者asu又唔同講法
作者: Ben_9413    時間: 25-7-2017 22:49

引用:
原帖由 chnzwh 於 2017-7-25 18:57 發表
No offense, where there is demand, there comes supply, so its up to the market to say whether its obsolete or not
作者: JBL    時間: 25-7-2017 22:50

作者: NCP013    時間: 26-7-2017 14:35

引用:
原帖由 Ben_9413 於 25-7-2017 22:45 發表

同你個friend講o下 下次玩glock不妨hold實D, polymer frame 無 92 metal 下身o甘重, 靠番槍手食番多D recoil 會好好多

講番M9, e荷悲o尼排做折, 我手痕入o左支超抵玩 92 A1 tactical AEP

金屬士拉 ...
0華....DARK EARTH 版US 19.99   
作者: horenhim    時間: 26-7-2017 16:35

引用:
原帖由 Ben_9413 於 25-7-2017 22:21 發表

平心而論,彈殼ejection path o吾穩定同 清潔維修同彈藥係好有關係, 而且話g19成日jam彈, 有D匪夷所思, (好可能係未慣支槍limp wristing), o係無其他觀察之下o甘樣一碌竹o黎係有D 武斷同o吾公平

不過如 ...
而且glock都有分gen幾, 而用戶手上的槍狀態如何都有很大影響
Glock耐用不等於可以care free, AK如是.
作者: horenhim    時間: 26-7-2017 16:38

引用:
原帖由 JBL 於 25-7-2017 22:50 發表

哈...我驚比佢小返轉頭,玩真鐵佢醒過我多多聲.......
手槍我唔玩鋁滑架嫁,支支都鋼...
就其幾句言論感覺有很多先入為主的看法, 如果那樣是定性為醒的話...
your statement stays true.
作者: JBL    時間: 26-7-2017 16:58

作者: horenhim    時間: 26-7-2017 17:49

引用:
原帖由 JBL 於 26-7-2017 16:58 發表

我fan醒唔醒唔重要,重點係我係回應果位師兄我真係識得人係槍會打過而唔係吹,當然佢一定就醒過我自已,我只打過幾種真鐵,佢始終打多我好多。
...是但la
作者: Ben_9413    時間: 26-7-2017 18:39

引用:
原帖由 NCP013 於 2017-7-26 14:35 發表

0華....DARK EARTH 版US 19.99   
支USP都抵玩...靚過92a1

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0