標題: 美女兵宣誓玩嘢被DQ仲累街仿 [打印本頁]

作者: JBL    時間: 21-4-2018 21:35     標題: 美女兵宣誓玩嘢被DQ仲累街仿

作者: reniless    時間: 21-4-2018 22:55

熊熊套裝,好羞恥。

圖片附件: 512JzZ8Vb1L.jpg (21-4-2018 22:55, 50.89 KB) / 該附件被下載次數 164

作者: wing383    時間: 22-4-2018 01:32

唔使審又係中央打鴨,正字big害,西環自講,689 攪鬼
片中人一定係公安假扮,呢D野無可能發生O係有普選既民主大國

作者: tf141    時間: 22-4-2018 04:32

我係見到標題有美女先click入嚟......
褲都除埋你俾我睇呢d
作者: T-800    時間: 22-4-2018 04:36

引用:
原帖由 tf141 於 22-4-2018 04:32 發表
褲都除埋你俾我睇呢d
一早講咗唔好學埋D「強國」簡化文法。。。寫段標題正正經經、清清楚楚加番個「國」字係唔得既。。。?

Happy shooting!

作者: 新手一隻    時間: 22-4-2018 05:05

作者: olw0978    時間: 22-4-2018 07:39

引用:
原帖由 tf141 於 22-4-2018 04:32 發表
褲都除埋你俾我睇呢d
同樣中伏

米國女兵。。。並非美女。。。
作者: 48191    時間: 22-4-2018 09:10

Air National Guard.
作者: JBL    時間: 22-4-2018 09:20

作者: wing383    時間: 22-4-2018 09:29

http://news.now.com/home/international/player?newsId=302953
作者: kornhill401    時間: 22-4-2018 11:38

依家D後生仔女,曲解了自由,和民主. 真係好想知道,如果有機會在法庭宣誓,
你試下好似DQ4人組咁宣誓,睇下法官有乜反應? Thx for sharing.
作者: rho837    時間: 22-4-2018 15:31

而家係共和黨D Trump年代! 亂咁玩! 班ON99左膠底死!

"自由"係徤基於首法; 道德; 個人責任! 而唔咪什麼事情話自己想做就去做!

作者: zeta    時間: 22-4-2018 16:12

引用:
原帖由 48191 於 22-4-2018 09:10 發表
Air National Guard.
https://www.huffingtonpost.com/e ... 6b8e4b03c426daaf173
監誓人降職
宣誓人停職
攝影師收warning
無人比人炒魷魚
亦無人似得某個政權發動衛星組織日日批鬥
作者: JBL    時間: 22-4-2018 16:26

作者: zeta    時間: 22-4-2018 19:01

引用:
原帖由 JBL 於 22-4-2018 16:26 發表

你班友搞港獨緊係批鬧你喇,唔通洗同你客氣仲要再請埋你飲茶?
你去美國選議員跟住搞加州獨立睇下ClA點招呼你?
MI6幾時捉晒蘇獨?

人哋開宗明義話要加州脫離美國,CIA冇咩招呼,開埋PAC添
https://zh.wikipedia.org/wiki/Yes_California

比起來,某D政權上綱上線將所有唔聽話ge人打晒做叛國分子
用盡所有公權力同衛星組織連日批鬥
帶埋阿爺落黎懶係有權威
交俾市民自己選擇難道唔係文明得多?
定係上面自己心知肚明市民係會選擇佢地口中"極少數,不得民心,不成氣候"ge選擇?
作者: JBL    時間: 22-4-2018 19:21

作者: JBL    時間: 22-4-2018 21:27

作者: gtoray    時間: 22-4-2018 21:45

E 又有戲睇?
作者: LCH925    時間: 22-4-2018 22:23

大英帝國處於收皮階段自然不鎮壓蘇獨。
但在大英帝國如日中天之時,鎮壓愛爾蘭共和軍可不手軟?
戴老太之所以叫鐵娘子,三分之一是用愛爾蘭共和軍的血染紅的,另外就是阿根廷士兵和工黨的血

「MI6幾時捉晒_獨」這句話,倒退二十五年前說,我佩服你,佩服你的無恥;
現在說這句話,我只會瞧不起你,瞧不起你的無知。

CIA你即管笑,誰都知道CIA管不到國內,但你的朋友FBI敢笑麼?
胡佛大帝在位期間,到底逼殺了多少人?

作者: zeta    時間: 22-4-2018 23:04

引用:
原帖由 gtoray 於 22-4-2018 21:45 發表
E 又有戲睇?
比起同郁D起晒鋼GE大叔響網上嘴炮打飛機
我就比較想留翻D時間解決現實中ge問題
個戲我留返JBL同LCH自己唱

話我閃縮又好收皮又好我都冇所謂
同佢地扯上關係嘈起黎就幾個月
無謂響一個匿名性質ge科林浪費咁多時間
作者: LCH925    時間: 22-4-2018 23:09

討論問題即互相學習,
既然你覺得學習浪費你時間,我亦唔阻你繼續沉迷網絡遊戲。

記得唔好課太多金落gash到,留返些少錢去買初中教材,準備升中試。
祝 學業進步!
作者: JBL    時間: 22-4-2018 23:11

作者: loveless    時間: 22-4-2018 23:18

歷史上, 美國有不下2百次分離提案,
由城到島到省到洲層次都有, 從來未成功過.
制度下要單方面獨立是沒可能的事,
公民係有自由去提出, 甚至可以合法投票, 但結果只得一個就係No.

真係單方面付諸實行既結果?
歷史上只有一個接近成功的例子: 南北戰爭, 結局分離失敗, 80-100萬人死亡.

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0