標題: E記搬左未? [打印本頁]

作者: Easy240    時間: 11-12-2018 12:25     標題: E記搬左未?

想問下E記搬左未?
作者: kornhill401    時間: 11-12-2018 13:26

上個星期五上過去,仲有開門做生意,只是無以前咁,有大量貨品你睇.
作者: cky0311    時間: 11-12-2018 13:28

貨都就清哂
成個特賣場咁
作者: no-name    時間: 11-12-2018 14:31

話說小弟喺 online shop 執平野訂左 4 個 mag base,點知佢出貨出得 1 隻比我... 然後 3 隻 out of stock 退錢...
(但而加得 1 隻你叫我情何以堪呢,換又唔係唔換又嘥左,不過算)
再上返網睇直頭連隻 product 都搵唔返
先發現佢個 online shop 都少左好多貨,係直頭 search 都搵唔到唔係 out of stock
而加真係有 D 擔心佢係搬定執...
作者: bennytsang16    時間: 11-12-2018 15:12

小弟四年前第一次幫襯,當時在麗新,真係嘆為觀止!地方夠大、貨源充足又成日有折,次次買野都見到有大條人龍排隊俾錢…… 依家一切已成往事。
眼看他起朱樓,眼看他宴賓客,眼看他樓塌了……
作者: Ang123456    時間: 11-12-2018 15:34

真是不知執定搬
麗新搬清貨時,都看得出他們是有留定某些牌子的貨,今次清貨像是1件不留似的
作者: ken5500    時間: 11-12-2018 15:46

我覺得有少少似執..冇理由網店個List可以少咁多野唔返貨又唔刷新..香港人唔用海外的客都會用嫁,咁倒自己米?
作者: rik-rok    時間: 11-12-2018 16:31

似執,無理由聖誕檔期先搬
作者: wongmanhong2    時間: 11-12-2018 18:18

自從搬咗去新蒲崗之後冇幫襯過 ,都係百美嗰陣2合1大舖最好行,留低過唔小腳毛
作者: TheOrigina1    時間: 11-12-2018 18:22

問過人 佢話搬架喎
作者: jerrytcw    時間: 11-12-2018 21:27

作者: tf141    時間: 12-12-2018 01:10

我今日睇晒佢個減價list,堅平既大部分都係垃圾嚟......或者對我嚟講係
堅係又平又吸引既唔多,最抵應該係KSC USP Compact匣......好似約$80一隻
作者: Kwind    時間: 12-12-2018 06:55

引用:
原帖由 tf141 於 12-12-2018 01:10 發表
我今日睇晒佢個減價list,堅平既大部分都係垃圾嚟......或者對我嚟講係
堅係又平又吸引既唔多,最抵應該係KSC USP Compact匣......好似約$80一隻
其實唔少好野...不過一早比人掃晒

好似之前支鋼SAI 5.1...街價5800...佢地減到3900左右...我慢左一步執唔到

跟住仲有M&P 鋼SLIDE只係賣7XX...一支佢地裝好既鋼SLIDE M&P...千幾而已

我自己都掃左一大堆匠神AK件比支105...全部半價或以下

最新見SUREFIRE XC1...減到千幾...其實好多正野...係要時間搵咁解

作者: cky0311    時間: 12-12-2018 08:59     標題: 回覆 13# 的帖子

係 件5.11 tactec 600only
作者: kornhill401    時間: 12-12-2018 11:20

引用:
原帖由 ken5500 於 11-12-2018 15:46 發表
我覺得有少少似執..冇理由網店個List可以少咁多野唔返貨又唔刷新..香港人唔用海外的客都會用嫁,咁倒自己米?
C Hing講落又似似地. Thx for sharing.
作者: peacemaker    時間: 12-12-2018 14:41

似執
作者: Opica    時間: 12-12-2018 15:10

聽講搬艙所以想清貨。
新鋪先再入貨

我解讀係
1. 執,唔玩

2. 換名or不換名重頭黎過。用減價黎清哂D貨再重新出發。

1的可能性大好多。
作者: ken5500    時間: 12-12-2018 17:22

其實挺可惜..由舊店到麗新再到新蒲崗,見証興旺到衰落
舊店就係我出A&K SVD的地方,地方細但係叫有野睇,想睇都SHOW比你
麗新果時唔洗講,成日大排長龍..明哥,炮哥,駿哥,收銀姊姊,
要貨有貨,要招呼有招呼,就算我收工都特登去行一行,又唔見幾百一千

自從搬完新蒲崗山卡啦,地點遠左,網店衰左
雖然店員都仲有熱誠,我久唔久上去都叫聲: (依你又黎呀X生)
但硬軟件真係大不如前
如果比我口臭講中真係執,都係一個感慨
作者: toto0321    時間: 12-12-2018 18:00

靜係佢年幾前轉咗新網站已經預告佢收皮
以前個網搵野幾易,都唔知佢個marketing搞乜,轉個新網站越整越衰,想搵野難過乜
作者: pbay    時間: 13-12-2018 11:40

引用:
原帖由 toto0321 於 12-12-2018 18:00 發表
以前個網搵野幾易,都唔知佢個marketing搞乜,轉個新網站越整越衰,想搵野難過乜
真係好可惜

證明乜都可以慳, IT錢最唔應該慳.
個web site接觸全世界各國人仕, 搞得好可以接全球生意,
鋪面反而唔駛落咁多本, 乾淨企理就OK.
作者: pbay    時間: 13-12-2018 11:44

引用:
原帖由 ken5500 於 12-12-2018 17:22 發表
其實挺可惜..由舊店到麗新再到新蒲崗,見証興旺到衰落
舊店就係我出A&K SVD的地方,地方細但係叫有野睇,想睇都SHOW比你
麗新果時唔洗講,成日大排長龍..明哥,炮哥,駿哥,收銀姊姊,
要貨有貨,要招呼有招呼,就算我收工都 ...
三段時期都買過野,
但都係響麗新店行得最多, 買得最多.... 好行又大, 店員friendly, 個網又順又易揾.

作者: Dave    時間: 13-12-2018 12:11

引用:
原帖由 toto0321 於 12-12-2018 18:00 發表
即時的商業管理非常重要,
相信n 個玩家都反映過個網完全唔掂,在下也曾打過份email ( 非常早期 大概新網上架2 個月),
反映網站搜尋錯誤又慢又沒有醒目吸客的連結sale 貨,
那個九唔答八的「建議產品」十年不變而且非常無里頭完全不是我想要的野。
最後高佬店長都有回我會跟進。
但可能難以上達天聽,一直沒改善,拖足一年多,已經病入膏肓,客走得既走...再改..遲了。
地點衰都是雙對的,在spk 番工的可能覺得好爽。
但rwa . tiger 111 等連門市都沒,一樣做得好地地。
為何曾經紅極一時的eh 會攪成咁,冰封三尺非一日之寒,不聞不問,閉門造車才是致命傷。
作者: kornhill401    時間: 13-12-2018 12:41

我就希望佢能夠在槍街開鋪,面積唔駛太大,好似'根麼'已經足夠.
我相信對槍友來說,最緊要..就腳..
作者: higundamhws    時間: 13-12-2018 12:44

佢連尖咀間5.11都話2月會執,似唔想做落去多d
作者: cky0311    時間: 13-12-2018 16:02     標題: 回覆 24# 的帖子

又有平貨
作者: 2slow    時間: 13-12-2018 16:17     標題: 回覆 22# 的帖子

外國網都有討論eh個search問題, 仲有inventory成日都唔準確

https://arniesairsoft.co.uk/forums/index.php?/topic/216272-ehobby-to-close-the-1-airsoft-shop-in-asia/
作者: 侯生    時間: 13-12-2018 16:44

個網衰過以前. 記得佢支m40a5 好似減價黎 (1 個月前)
而家出左糧決定要買, Search "marui m40a5", Result 得幾條彈弓 + hop up adjust....
跟手係Sniper category 搵tokyo marui. No result
佢係賣哂就hide 左個item 定點?

.
.
.
.
.
講反之前係佢網度買Angrygun L119骨, 寄到黎發現條骨花左
Ehobby 個店員好直接就幫我換左, thanks
(岩岩試下search L119A2, Result 只係2 件polo 衫....)

圖片附件: Ehobby Screen Capture.jpg (13-12-2018 16:44, 155.8 KB) / 該附件被下載次數 123

作者: cky0311    時間: 13-12-2018 16:51     標題: 回覆 27# 的帖子

賣哂就hide
因為就執
作者: 侯生    時間: 13-12-2018 16:59     標題: 回覆 28# 的帖子

好可惜.. 以前反荔枝角, 一星期總有2, 3 日放工就落ehobby 行...
作者: mathewlau1221    時間: 13-12-2018 17:52     標題: 咁又少一間賣WARGAME野既舖頭

摺檔CONFIRMED
R.I.P.

作者: BFG001    時間: 13-12-2018 21:29

引用:
原帖由 mathewlau1221 於 13-12-2018 17:52 發表
摺檔CONFIRMED
R.I.P.
唔係話搬咋咩?真係摺檔?
作者: tf141    時間: 13-12-2018 21:32

引用:
原帖由 mathewlau1221 於 13-12-2018 17:52 發表
摺檔CONFIRMED
R.I.P.
Ching知唔知佢幾時Bye Bye ?
作者: TheOrigina1    時間: 13-12-2018 21:41

引用:
摺檔CONFIRMED
R.I.P.
any source?
作者: Ang123456    時間: 13-12-2018 22:33

老實講,真是不想佢摺
作者: jn_jona    時間: 13-12-2018 22:36

佢個網買一件少一件 似係摺
講真好唔捨得 佢長期9折 買槍買件都係搵佢多
服務又ok
作者: mathewlau1221    時間: 13-12-2018 23:06

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-12-2018 22:36 發表
服務又ok
https://www.facebook.com/ehobbyasiaairsoft/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/511HONGKONG/?ref=br_rs
5.11做到出年2月就摺

btw 我個人覺得 個website 存貨量唔update 其實好影響消費者既意慾
寫住『有貨』但係打去問/walkin上去問先至話『無貨』 果一刻真係sad到唔想講野
利申. 住屯門
作者: jn_jona    時間: 13-12-2018 23:34

引用:
原帖由 mathewlau1221 於 13-12-2018 23:06 發表

https://www.facebook.com/ehobbyasiaairsoft/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/511HONGKONG/?ref=br_rs
5.11做到出年2月就摺

btw 我個人覺得 個website 存貨量唔update 其實好影響消費者既意慾
寫住『 ...
511做左無耐咋wor
作者: carl    時間: 14-12-2018 02:02

雖然搬新蒲崗後未幫襯過, 不過估唔到竟然比"W獅子"先摺.....
作者: Kwind    時間: 14-12-2018 05:14

早幾日去過新蒲崗...聽到有客人問...職員都仲係答話:[ 搬...不過未知搬去邊]

...好混亂...唔知真係搬定摺了

作者: peacemaker    時間: 14-12-2018 05:39

估計槍鋪轉全online係成本考慮,地鋪面積一大,就租貴。
作者: 2slow    時間: 14-12-2018 09:15     標題: 回覆 37# 的帖子

估計511應該幫手燒唔少銀紙...
作者: mathewlau1221    時間: 14-12-2018 09:36

引用:
原帖由 peacemaker 於 14-12-2018 05:39 發表
估計槍鋪轉全online係成本考慮,地鋪面積一大,就租貴。
咪姐係同紅狼一樣
作者: pbay    時間: 14-12-2018 10:12

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-12-2018 22:36 發表
服務又ok
same here
幫趁得多, 始終有份感情
作者: mathewlau1221    時間: 14-12-2018 10:16     標題: 各位巴打要掃貨就拿拿聲

小弟我未行過去E何B 星期日會抽時間去掃幾件配件番黎
作者: hi202020ch    時間: 14-12-2018 10:17     標題: 回覆 44# 的帖子

星期日開?
作者: 新手一隻    時間: 14-12-2018 10:29

作者: mathewlau1221    時間: 14-12-2018 10:30

引用:
原帖由 hi202020ch 於 14-12-2018 10:17 發表
星期日開?
阿 文盲左 星期六去
作者: Ang123456    時間: 15-12-2018 17:54

題外話,今日行過511店想買褲,剩返女裝和大部份40寸以上腰,店員伏在桌上休息吧?!無人理你,氣氛慘淡!
作者: SSPCHAN    時間: 16-12-2018 10:01

引用:
原帖由 Ang123456 於 15-12-2018 17:54 發表
題外話,今日行過511店想買褲,剩返女裝和大部份40寸以上腰,店員伏在桌上休息吧?!無人理你,氣氛慘淡!
尖沙咀?
作者: kornhill401    時間: 16-12-2018 13:18

引用:
原帖由 SSPCHAN 於 16-12-2018 10:01 發表

尖沙咀?
租金都唔會平得去邊. 只是交租錢,照計都唔係一個細ge數目卦? 所以加快左佢地....?
作者: Ang123456    時間: 16-12-2018 19:13

Yes, TST, 未証實的聽聞租金是15個!
作者: TheOrigina1    時間: 16-12-2018 20:59

引用:
原帖由 Ang123456 於 16-12-2018 19:13 發表
Yes, TST, 未証實的聽聞租金是15個!
咁喇利
網店好過
作者: C_Y_LEE    時間: 17-12-2018 00:26     標題: 回覆 51# 的帖子

TST 租金係十三萬,三年死約。

我知因為我以前係eHobby 做時係我開支票和入數的。
作者: TheOrigina1    時間: 17-12-2018 00:58

引用:
原帖由 C_Y_LEE 於 17-12-2018 00:26 發表

知情人士出現了
作者: BLSK    時間: 17-12-2018 02:07

一個月要賣幾多條褲幾多個袋先夠
作者: mathewlau1221    時間: 17-12-2018 10:20

引用:
原帖由 C_Y_LEE 於 17-12-2018 00:26 發表

作者: C_Y_LEE    時間: 17-12-2018 10:33     標題: 回覆 55# 的帖子

其實6月21日上天已經比咗啟示佢, 未比 discount 前 Gross Sales 係九死一生.

作者: Dave    時間: 17-12-2018 10:37

阿前員工師兄,先勿論是否犯法,師兄將公司內部非公開會計帳目同文件在公眾平台公開,
是否得到5.11 店同意? 如否,似乎有點曲街。
作者: C_Y_LEE    時間: 17-12-2018 10:56     標題: 回覆 58# 的帖子

曲街定直街都冇所謂喇, 你哋鐘意點講就點講。 悉隨專便!
作者: 2slow    時間: 17-12-2018 11:22

其實TST呢個地段唔洗問都知租金有幾貴啦
作者: BLSK    時間: 17-12-2018 11:44

花生就無所謂
不過我都擔心會唔會有法律問題

不過佢一開尖沙咀都知死硬,仲要地鋪,一定貴租
唔當軍品,戶外運動用品都好少可頂得住
作者: cyl198911    時間: 17-12-2018 12:15

法律視乎合約姐,我做環球模型果時合約有寫明三年不得向外透露,不過做S&t果時冇,理得佢,返正又唔係“手羅”黎威

間511我都去過,真係賣唔落,好睇唔好洗,估佢一年真係果幾日有生意

作者: pbay    時間: 17-12-2018 12:29

響尖咀賣衫袋鞋, 一日做唔到一皮生意....都幾弊

講真間鋪有少少兩頭唔到岸,
我地呢D鍾意軍武野就會嫌少野睇.
但街客行過撞入黎可能只係想買件軍風消閒衫(唔介意0 function), 又可能俾佢個價同形象太"專"嚇親.
成個定位可能要再諗諗.
作者: Ang123456    時間: 17-12-2018 13:01

小弟認為佢地當年是食大了, 好勝不知輸吧!
把511拆出做也可理解, 但去到TST, 仲要係街尾位, 品牌pro, 但店內裝修好國內feel, 突出不到品牌image, 要吸街客擴大個餅有難度!
作者: kornhill401    時間: 17-12-2018 13:02

又學識一樣法律知識了.Thx for sharing.
作者: ayaka    時間: 17-12-2018 13:22

五點乜乜D衫個人覺得麻麻, 特別係D褲, 可能係美佬剪裁, 好多都好闊...
佢D款式多數只係岩GAME友, 開係TST似乎揀錯地方...
作者: ytl    時間: 17-12-2018 14:37

當年係識911 (大陸抄牌) 先識5拾1

我個人比較愚昧,論logo覺得幾6+1。
產品質料其實幾好,但真係 太 貴。打game有錢既都應該去左搵GI / 真品,無太多錢既要求低D有好多選擇。
行山更加唔會買,情願去行山鋪。
所以難怪一減價就銷清。
作者: carl    時間: 17-12-2018 23:47

印象中5.11 呢3幾年貴左好多...特別係VEST 果類.
作者: ranger101    時間: 18-12-2018 02:16

其實都有另外一個事由,5.11總部今年夏天換左CEO,原先果個David走左,代理policy可能有變數,一朝天子一朝臣,
你見eh511 FB同斧頭511 FB的專頁名稱悉數改左名,都將511字眼已去掉,我估美國總部果邊可能在某些地區銷售上有新策略,或許以後有直營店出現
5.11香港代理定價唔平,如有上美國官網或其他網店睇價就知香港售價打8折大概同果邊USD原價接近,大陸淘x果d代理賣更貴,定價大概是港幣售價不過係直接更換人仔符號,話就話發現TST 511今年定價逐漸回落接近美國官網原價,不曾想最後會執。511近年產品綫都有少少向casual style轉型,eh在TST開店當年一定獲511大力支持,或許新CEO上任又有新想法。
作者: RCOOH    時間: 18-12-2018 12:45

引用:
原帖由 ayaka 於 17-12-2018 13:22 發表
五點乜乜D衫個人覺得麻麻, 特別係D褲, 可能係美佬剪裁, 好多都好闊...
佢D款式多數只係岩GAME友, 開係TST似乎揀錯地方...
511 d野非常唔耐用,褲,佢老板著去開工3個月左右已經左爆右爆,爆褲頭爆褲浪報銷,我條Vertex著左一年先磨穿幾個窿。
作者: jn_jona    時間: 18-12-2018 13:56

引用:
原帖由 ytl 於 17-12-2018 14:37 發表
當年係識911 (大陸抄牌) 先識5拾1

我個人比較愚昧,論logo覺得幾6+1。
產品質料其實幾好,但真係 太 貴。打game有錢既都應該去左搵GI / 真品,無太多錢既要求低D有好多選擇。
行山更加唔會買,情願去行山鋪。
...
呢樣真gi野又平 又耐用 係重only
作者: SSPCHAN    時間: 18-12-2018 16:48

引用:
原帖由 Easy240 於 11-12-2018 12:25 發表
想問下E記搬左未?
如果E記冇咗, 重有冇人會去現代???

作者: kornhill401    時間: 19-12-2018 11:56

引用:
原帖由 SSPCHAN 於 18-12-2018 16:48 發表

如果E記冇咗, 重有冇人會去現代???
佢去左SPK之後,上過一次.我覺得佢已經轉哂型咁.
只有少數玩具槍放出尼咁.主打好似係遙控XX仲多.
作者: carl    時間: 19-12-2018 12:54     標題: 回覆 72# 的帖子

現代多槍會客, 除非果頭D槍會搬, 否則影響不算太大.
作者: no-name    時間: 19-12-2018 14:12

現袋而加分左 2 邊,一邊賣搖控機同航拍,一邊賣槍但係主力做槍會客
不過現袋有到好,感覺上價錢係平過槍街做果陣,而且雖然都係休紅日但平日收 9, 起碼放工過去仲可以慢慢睇,喺會打打下出事都仲可以上去幫襯
作者: neomarx    時間: 19-12-2018 18:01

5.11野, 其實好多都係ALIBABA搵OEM代工
作者: kornhill401    時間: 20-12-2018 12:52

引用:
原帖由 neomarx 於 19-12-2018 18:01 發表
5.11野, 其實好多都係ALIBABA搵OEM代工
即是ALIBABA先至係老細? Thx for sharing.
作者: jn_jona    時間: 20-12-2018 12:54

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-12-2018 12:52 發表

即是ALIBABA先至係老細? Thx for sharing.
生產姐
Design spec都係511比
作者: kornhill401    時間: 20-12-2018 13:09

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-12-2018 12:54 發表

生產姐
明白了!謝謝C Hing給予有關知識答覆.
作者: 新手一隻    時間: 20-12-2018 17:03

作者: katotaka    時間: 21-12-2018 10:09

其實伍乜乜初初流行時,d 衫褲全部 Made in Hong Kong,車工同而家買到o既差天共地
可惜當年初出社會做事冇乜錢唔捨得買

到我有足夠財力,產地已經搬去一 d 山旯旮地方,即使終於買得起都已經唔係同一回事
勁唔襟著
作者: kornhill401    時間: 21-12-2018 11:49

引用:
原帖由 新手一隻 於 20-12-2018 17:03 發表

阿里巴巴係個平台,可以當佢係畀廠家同批發商的淘寶,唔係生產嗰個。
謝謝C Hing給予有關知識.
作者: Ang123456    時間: 21-12-2018 13:16

而家好多有量的品牌都去了越南, 孟加拉, 印尼......地方生產, 對於買家來說, 大陸生產成本是昂貴的!
現在伍乜乜車工是ok的, 款式亦不算複雜, 至於襟唔襟, 就視乎伍乜乜自己由設計, 選布, 物料, 測試......到QC, 自己有幾多料去做!
香港買伍乜乜是貴過美國的, 但美佬在當地買, 可能己覺對得住個價了!
利申: 曾經制衣佬
作者: neomarx    時間: 21-12-2018 13:49

結果D工廠同577出完一千件之後拎做個板自己出多一萬件。。
引用:
原帖由 jn_jona 於 20-12-2018 12:54 發表

生產姐

作者: jn_jona    時間: 21-12-2018 14:00

引用:
原帖由 neomarx 於 21-12-2018 13:49 發表
結果D工廠同577出完一千件之後拎做個板自己出多一萬件。。
成日都係ga啦
有做過廠既師兄都知 生產成本同賣街個價係差好多 有時可能係幾倍咁
作者: Wopa1969    時間: 14-1-2019 12:27

E記最終都結業了
作者: kornhill401    時間: 14-1-2019 13:30

引用:
原帖由 Wopa1969 於 14-1-2019 12:27 發表
E記最終都結業了
請問是否門市已清空,落閘關門了?

作者: Wopa1969    時間: 14-1-2019 13:46     標題: 回覆 87# 的帖子

作者: JFCP    時間: 14-1-2019 14:22

引用:
原帖由 Wopa1969 於 14-1-2019 13:46 發表
說是 "新蒲光店" ByeBye, 網店會唔會有D希望呢?
作者: jerrytcw    時間: 14-1-2019 15:51

引用:
原帖由 JFCP 於 14-1-2019 14:22 發表

說是 "新蒲光店" ByeBye, 網店會唔會有D希望呢?
唔會
作者: Ang123456    時間: 14-1-2019 16:07

實在可惜, 竟畢在Ehobby服務態度十分好, 會當客人是客人, 亦有問必答
作者: gtoray    時間: 14-1-2019 16:11

我相信重開門市只是地點問題,始終係有實力有信譽既店家
作者: pbay    時間: 14-1-2019 16:19

引用:
原帖由 Ang123456 於 14-1-2019 16:07 發表
實在可惜, 竟畢在Ehobby服務態度十分好, 會當客人是客人, 亦有問必答
唉... 有d失落
作者: jerrytcw    時間: 14-1-2019 16:47

引用:
原帖由 gtoray 於 14-1-2019 16:11 發表
我相信重開門市只是地點問題,始終係有實力有信譽既店家
重新請過哂啲員工??

作者: jn_jona    時間: 14-1-2019 16:57

引用:
原帖由 jerrytcw 於 14-1-2019 16:47 發表

重新請過哂啲員工??
師兄有咩消息?
作者: jerrytcw    時間: 14-1-2019 17:09

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-1-2019 16:57 發表

師兄有咩消息?
已經搞掂大部份員工,淨返兩三個執手尾
作者: pmcoperator    時間: 14-1-2019 18:21

真係唔應該開5.11門市,都已經out of trend
作者: RCOOH    時間: 14-1-2019 21:37

引用:
原帖由 pmcoperator 於 14-1-2019 18:21 發表
真係唔應該開5.11門市,都已經out of trend
511 D野唔掂,以前我都係511 fans,但真係"相對地"平而唔耐用,3個月著穿一條戰術褲,又甩褲又爆浪,但我買Vortex 9個月先爛幾個窿......
作者: JBL    時間: 14-1-2019 21:51

作者: kornhill401    時間: 15-1-2019 11:01

引用:
原帖由 Wopa1969 於 14-1-2019 13:46 發表
1月7日出呢條消息,E加先睇到.走鷄了. Thx for sharing.

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0