標題: 傳說中專門吹水黑店 [打印本頁]

作者: wewavfc1911    時間: 19-4-2020 07:27     標題: 傳說中專門吹水黑店

興發有間 扮pps 鋪頭 ,聽有D幫襯過師兄講收費極高,包掃齒掃梯。而且吹水服務一流。
唔知有冇人有咁樣經歷
作者: kornhill401    時間: 19-4-2020 12:00

請問樓主,是否在最底層果間呢?

作者: wewavfc1911    時間: 21-4-2020 07:53

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-4-2020 12:00 發表
請問樓主,是否在最底層果間呢?

作者: kornhill401    時間: 21-4-2020 10:45     標題: 回3#

謝謝樓主給予有關答覆.
作者: LCH925    時間: 21-4-2020 11:03

佢搞到我枝槍電線短路
作者: Dave    時間: 21-4-2020 11:19

引用:
原帖由 LCH925 於 21-4-2020 11:03 發表
佢搞到我枝槍電線短路
直接升級為 M4 STORTY
作者: kornhill401    時間: 21-4-2020 11:22

引用:
原帖由 LCH925 於 21-4-2020 11:03 發表
佢攪到我枝槍電線短路
咁都得! 好采我支G36無俾佢整.
請教C Hing, 最後佢有無同你整番好支槍呢?
當年'朗哥 '話只修理GBB,
AEG玩具槍;佢介紹我呢間店試下.

作者: LCH925    時間: 21-4-2020 14:08

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-4-2020 11:22 發表

咁都得! 好采我支G36無俾佢整.
請教C Hing, 最後佢有無同你整番好支槍呢?
當年'朗哥 '話只修理GBB,
AEG玩具槍;佢介紹我呢間店試下.
冇,返去先知短路
枝槍直到依家都未搞
作者: LCH925    時間: 21-4-2020 14:09

引用:
原帖由 Dave 於 21-4-2020 11:19 發表

直接升級為 M4 STORTY
RS 97黎
作者: wewavfc1911    時間: 22-4-2020 08:08

我有個賓仔會師兄朋友講佢有枝416 gbb 香檳色被佢整,結果返到屋企變黑色

作者: wewavfc1911    時間: 22-4-2020 08:08

佢話枝槍冇得救換過枝被佢,後來發現枝槍有花痕

作者: jacko    時間: 22-4-2020 10:18

不要使用”香港字”如”0既” “0係”之類
作者: kornhill401    時間: 22-4-2020 12:10

引用:
原帖由 LCH925 於 21-4-2020 14:09 發表

RS 97黎
WOW!呢支係少有ge槍款,俾佢攪到...可惜!
作者: wewavfc1911    時間: 24-4-2020 07:51

傳聞有人被咗3千佢整枝249一落場就掃齒,有冇人可以分享下
作者: kornhill401    時間: 24-4-2020 12:23

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 24-4-2020 07:51 發表
傳聞有人被咗3千佢整枝249一落場就掃齒,有冇人可以分享下
被3千整枝249就....
買兩支新ge都差不多了.
作者: LCH925    時間: 24-4-2020 14:46

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 22-4-2020 08:08 發表
我有個賓仔會師兄朋友講佢有枝416 gbb 香檳色被佢整,結果返到屋企變黑色
呢個直頭離譜啦
作者: bennytsang16    時間: 24-4-2020 22:41

但呢間野成日都門庭若市,只但係唔知d人係幫襯定係吹水。
作者: mouselkm    時間: 24-4-2020 23:33     標題: 回覆 11# 的帖子

我唔明整完後為甚麼沒有當場驗收,至少看一看睇有冇囉錯是常規,而且你去維修冇得救又換個支給你,正常應該不會這樣做生意
作者: kornhill401    時間: 25-4-2020 11:41

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-4-2020 22:41 發表
但呢間野成日都門庭若市,只但係唔知d人係幫襯定係吹水。
我住港島,疫境前,一個月去槍街1-2次,
每次都見佢店舖有人同佢地吹水.買野ge就...
作者: 1012    時間: 25-4-2020 13:19

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-4-2020 11:41 發表

我住港島,疫境前,一個月去槍街1-2次,
每次都見佢店舖有人同佢地吹水.買野ge就...
次次都成班人塞住門口吹水,想入都入唔到啦

作者: kornhill401    時間: 25-4-2020 14:42

引用:
原帖由 1012 於 25-4-2020 13:19 發表

次次都成班人塞住門口吹水,想入都入唔到啦
真係應哂果句'曹操亦有知心友,關公也有對頭人 '.
作者: wewavfc1911    時間: 27-4-2020 10:52

聽聞佢好多都是中學生去幫襯,但是唔多覺老手買野,莫非間野專昆靚仔
作者: army09    時間: 28-4-2020 15:16

綜合返師兄係隔離post咁吹捧國寶既留言
點解我覺得依個太空ac咁似一個人既.......

利申:好耐已經無買過aeg相關零件,多年無涉及槍壇事了
作者: horenhim    時間: 28-4-2020 17:38

引用:
原帖由 army09 於 28-4-2020 15:16 發表
綜合返師兄係隔離post咁吹捧國寶既留言
點解我覺得依個太空ac咁似一個人既.......

利申:好耐已經無買過aeg相關零件,多年無涉及槍壇事了
樓主是國寶? 咁我知邊間了
作者: ContractKiller    時間: 28-4-2020 20:12

原來樓主係紅猫Ken Chow
作者: ContractKiller    時間: 29-4-2020 01:09

我吾知係吾係紅猫你啦,不過當係你啦,因為依段野你之前不停WhatsApp Facebook係Gum Share,行為好似你😂

樓主你話PP係黑店吾緊要,每個人都有自己經歷,我分享我經歷我比賽支槍係用PP改Gei槍打,成績如下

Ares M45 PCC Division

3-Gun Nation Round 1
2nd Runner

Shoot for Nod Charity Match
Champion

Strike Force Cup
1st Runner

Dragon Walker The Maze Shooter
Limited - Champion/Open - Champion

Bandit Cup 5
Overall Champion/MO Champion

3-Gun Nation Round 4
Champion
作者: 屈濕    時間: 29-4-2020 17:25

引用:
原帖由 ContractKiller 於 2020-4-28 20:12 發表
原來樓主係紅Ken Chow
係米曾經係game場想同人隻秋個位熊貓?

作者: Ang123456    時間: 29-4-2020 20:24

興發最底層果間? 2星期前買過東西, 但未知有沒問題?!
作者: ContractKiller    時間: 29-4-2020 22:30     標題: 回覆 27# 的帖子

如果真係紅猫點只打人Gum少事,不過吾想係度講佢是非啦,只係樓主果種無單無相無證據作風我係吾少WhatsApp群見過紅猫做過,所以覺得似Law

至於間鋪有無問題依個問題,我個人會覺得改槍Gei野人夾人緣,改出來岩我用Gei未必會岩其他人用,不過邊間鋪都好,支槍改完有問題Gei有單有野正常人係會同間鋪講,加上依家資訊發達,有咩事一定會有同鋪Gei WhatsApp紀錄Post到出來,依D相都無張Gei風格真係好似紅猫大師Law😂
作者: pang0001    時間: 30-4-2020 16:18

引用:
原帖由 屈濕 於 29-4-2020 17:25 發表

係米曾經係game場想同人隻秋個位熊貓?
打game玩膠刀果位?
作者: BFG001    時間: 30-4-2020 17:05

引用:
原帖由 pang0001 於 30-4-2020 16:18 發表

打game玩膠刀果位?
無錯,呢單野簡直經典
作者: LCH925    時間: 1-5-2020 00:30

引用:
原帖由 BFG001 於 30-4-2020 17:05 發表

無錯,呢單野簡直經典
差佬隔離玩槍果個?
作者: ContractKiller    時間: 1-5-2020 01:28     標題: 回覆 32# 的帖子

係,仲有7075同好多野都係佢
作者: wewavfc1911    時間: 1-5-2020 08:18

我一早講咗我唔是國寶本人 , 聽聞吹水黑店有位金牌打手成日屈人,估唔到是真
作者: wewavfc1911    時間: 1-5-2020 08:19

https://www.facebook.com/hashtag ... ext&epa=HASHTAG

金牌打手有人問你野,做乜唔答人姐 。

利申剛是槍街專頁睇到

作者: ContractKiller    時間: 1-5-2020 12:17

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 1-5-2020 08:19 發表
https://www.facebook.com/hashtag ... ext&epa=HASHTAG

利申剛是槍街專頁睇到
你條Link有問題睇吾到,再講我知國寶同佢老友FB開左個相薄係Gum單機FB,假Tag我,我WhatsApp多次即時回應佢地就退群或者吾出聲,之後就Cap圖斬頭斬尾放上「自己」FB,如果你想問Gei叫佢地入來依個Post問,我好樂意回應

如果你想知前因後果我仲有當年X紅猫7074欺騙人果段WhatsApp Rec音對話,依段野係所有野Gei開始,如果你吾係紅猫本人我借依度Post出來比你聽下幫手評下理好吾好?
作者: ContractKiller    時間: 1-5-2020 12:29

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 1-5-2020 08:18 發表
我一早講咗我唔是國寶本人 , 聽聞吹水黑店有位金牌打手成日屈人,估唔到是真
都係果句啦,我個人會覺得改槍Gei野人夾人緣,改出來岩我用Gei未必會岩其他人用,不過邊間鋪都好,支槍改完有問題Gei有單有野正常人係會同間鋪講,加上依家資訊發達,有咩事一定會有同鋪Gei WhatsApp紀錄Post到出來,我吾知係吾係紅猫你啦,不過當係你依段野紅猫不停WhatsApp Facebook係Gum Share

樓主你話PP係黑店吾緊要,每個人都有自己經歷,我分享我經歷我比賽支槍係用PP改Gei槍打,成績如下

Ares M45 PCC Division

3-Gun Nation Round 1
2nd Runner

Shoot for Nod Charity Match
Champion

Strike Force Cup
1st Runner

Dragon Walker The Maze Shooter
Limited - Champion/Open - Champion

Bandit Cup 5
Overall Champion/MO Champion

3-Gun Nation Round 4
Champion
作者: ContractKiller    時間: 1-5-2020 16:54

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 1-5-2020 08:19 發表

利申剛是槍街專頁睇到

仲有,你果條Link係Facebook Search Tag Link,即係你Facebook Search Post,Facebook係會因應你自己Account平時開Post同睇 Post Gei Tag而優先比左果D Post你睇先,所以我同我班朋友只會睇到依個畫面,你話你「剛是槍街專頁睇到」係完全吾成立,少D單機Facebook啦.....

圖片附件: 6C904987-7D27-4CDB-9E36-686B81FFFC5D.jpeg (1-5-2020 16:54, 201.74 KB) / 該附件被下載次數 145

作者: ContractKiller    時間: 1-5-2020 19:34

引用:

利申剛是槍街專頁睇到
C兄我剛剛先改個暱稱做返宗虎式,我Account名無得改係計,紅猫之前Facebook單機都成日叫我做金牌打手,點解我未改番個名做宗虎式你就知我係金牌打手Gei?
作者: pang0001    時間: 1-5-2020 19:59     標題: 回覆 34# 的帖子

難道你是lbt1314?🤔
作者: wewavfc1911    時間: 2-5-2020 16:20

估下姐 , 都俾人閃電入位

作者: wewavfc1911    時間: 2-5-2020 16:22

傳聞所言非虛
作者: wewavfc1911    時間: 2-5-2020 16:25

花生一早有人搬咗去槍街專頁,請其他花生友轉移到 fb 槍街專頁
作者: ContractKiller    時間: 2-5-2020 21:47

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 2-5-2020 16:20 發表
你真係笑死我,你係Gum強調自己吾係紅猫
引用:
原帖由 wewavfc1911 於 1-5-2020 08:18 發表
引用:

利申剛是槍街專頁睇到
又話你話你「剛是槍街專頁睇到」,不過條Link係Facebook Search Tag Link,即係你Facebook Search Post,Facebook係會因應你自己Account平時開Post同睇 Post Gei Tag而優先比左果D Post你睇先,所以我同我班朋友只會睇到依個畫面

最好笑我改個暱稱做返宗虎式之前,你已經知我係紅猫口中金牌打手,點解我未改番個名做宗虎式你就知我係金牌打手Gei?

作者: ContractKiller    時間: 2-5-2020 21:54

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 2-5-2020 16:20 發表
引用:
原帖由 wewavfc1911 於 7-4-2020 21:39 發表

國寶是國術界有朵啊 , 行內有好多師傅級都唔敢同佢打 , 之前有個極真挑戰佢都被佢打到PK。
最奇幻是仙G話自己是燒佬又話上個場,自稱一部殺人機器連國寶一拳都接唔住真是大笑話 ...
https://r.lihkg.com/link?u=https ... Q%3D&h=67302bc3

https://lihkg.com/thread/1701784/page/1

你係隔離Post讚美到紅猫Gum勁,你又話你吾係佢啦,Gum你對佢比人影到著白衫拿棍有無打人吾知,同埋性騷擾女示威者比人獅鳥點睇?

圖片附件: F43B49D3-A061-474C-B014-8FFC9C7F082A.jpeg (2-5-2020 21:54, 31.4 KB) / 該附件被下載次數 148

作者: ContractKiller    時間: 2-5-2020 22:11

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 2-5-2020 16:22 發表
傳聞所言非虛

你同紅猫Gum心靈相通Gei,星期三紅猫就Cap圖出來,不過麻煩你幫我同紅猫講聲吾好再成日暗示我係呂布啦,三姓家奴係張飛講Ga,結果佢三兄弟三個圍呂布都吾夠打,再暗示我係呂布我會僥Ga

圖片附件: 3138B9AA-2055-4EFF-9C15-1191778404AD.jpeg (2-5-2020 22:11, 79.28 KB) / 該附件被下載次數 164

作者: ContractKiller    時間: 2-5-2020 22:16

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 2-5-2020 16:25 發表
花生一早有人搬咗去槍街專頁,請其他花生友轉移到 fb 槍街專頁
之前紅猫開個WhatsApp群我入去諗住學下野啦又踢我,依個討論區又「話」啦,話吾係本人,之前FB人地開Gei群又走,依家FB Block埋我,幫我問下佢係吾係吾係自己開Gei Facebook相薄/Post無得Del人留意或者Block人無安全感同人講野?我真心想同佢學野Ga
作者: ContractKiller    時間: 3-5-2020 00:25

引用:
原帖由 wewavfc1911 於 2-5-2020 16:25 發表

紅猫吾好再此地無銀三百兩話吾係你啦,又Cap圖?😂有野係度大家開心傾,吾好再Cao完圖話吾係自己再單機Facebook,之前FB人地開Gei群又走,依家FB Block埋我,幫我問下佢係吾係吾係自己開Gei Facebook相薄/Post無得Del人留意或者Block人無安全感同人講野?

同你老友講左Ga啦,我係工作人員,工作人員要同Overall分開計,即係好似今次比賽Gum作Example,我係Overall第一,不過因為我係Match Officer,所以我只會有MO第一而Overall第一會比第二,而吾係得一個人打,只係得我一個係Match Officer而又打果組,不過就算係Overall第一都要抽番出來因為我係Match Officer所以無Overall第一,明未?

圖片附件: 3489D63B-9F03-4D47-B261-5454970E2811.jpeg (3-5-2020 00:25, 182.61 KB) / 該附件被下載次數 158

圖片附件: F460AE5C-B2F2-4096-80FA-E747708E0EF3.jpeg (3-5-2020 00:25, 49 KB) / 該附件被下載次數 164

作者: ContractKiller    時間: 3-5-2020 00:33

另外我今年2020肺炎前果場我換左槍,我Rifle都拿左Overall第一,而支槍都係用你最憎果間鋪PP,吾好意思,無Update到比你Tim

圖片附件: 6E9B25D3-91B2-4D3D-A8D9-F1A1B1667FFD.jpeg (3-5-2020 00:33, 252.22 KB) / 該附件被下載次數 170

圖片附件: 7810B615-648D-49D1-9622-674C886B4A00.jpeg (3-5-2020 00:33, 22.08 KB) / 該附件被下載次數 200

作者: army09    時間: 3-5-2020 02:33

引用:
師兄點解係依到同fb既ac又用「我唔是___」「佢唔是___」
好難信你唔係Ken C_ow本人喎
Anyway啦,回頭是岸啦,間舖好唔好自有公論,網絡世界亂講野同樣有法律責任,有證據就攞出黎(不過就唔好開d太空accap黎cap去)
作者: horenhim    時間: 4-5-2020 10:17

[quote]原帖由 ContractKiller 於 3-5-2020 00:25 發表

作者: horenhim    時間: 4-5-2020 10:17

癡線 佢地搬返D post去facebook討論
返黎呢邊啦! 救下CGF D收視

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0