標題: [others] 雷射盒及run cam 選購 [打印本頁]

作者: jasontse2001    時間: 16-6-2020 23:52     標題: 雷射盒及run cam 選購

請問雷射盒 G&P Dual Laser Destinator and Illuminator, FMA AN-PEQ-15 Upgrade Version LED White Light + Green Laser With IR Lenses

邊一款比較好,用係TM M4 cqbr GBB

仲有想請問 最新個款 run cam scope cam lte 香港邊到有得買
唔該咁多位
作者: sam524    時間: 17-6-2020 08:09

如果計性價比 我覺得FMA高GP好多
GP支白燈一d都唔光 FMA夠哂光 可以當電筒用
你唔介意款式嘅 我覺得FMA比較好
如果你都係要DBAL個款 或者國產果支仲靚d
作者: stevenyu2000    時間: 17-6-2020 08:22

引用:
原帖由 jasontse2001 於 16-6-2020 23:52 發表
請問雷射盒 G&P Dual Laser Destinator and Illuminator, FMA AN-PEQ-15 Upgrade Version LED White Light + Green Laser With IR Lenses

邊一款比較好,用係TM M4 cqbr GBB

仲有想請問 最新個款 run cam sco ...
Facebook search "SCG 香港wargame Scope Cam 拍攝群"
作者: stevenyu2000    時間: 17-6-2020 08:24

New version Scope Cam Lite 4K released.

https://www.youtube.com/watch?v=Tf1JOH15Fq4&t=34s

https://www.youtube.com/watch?v=YXXpCDZVRho&t=1s
作者: jasontse2001    時間: 17-6-2020 08:56     標題: 回覆 2# 的帖子

唔該師兄意見,想問FMA個款係咪有得調較laser個點?

係youtube見到有出豪華版

唔該哂
作者: jasontse2001    時間: 17-6-2020 08:59     標題: 回覆 4# 的帖子

唔該哂師兄。以師兄你意見,我打cQBR場嘅話,應該買scope cam 25mm版定係有新買新呢?

唔該哂
作者: stevenyu2000    時間: 17-6-2020 09:32

[quote]原帖由 jasontse2001 於 17-6-2020 08:59 發表
唔該哂師兄。以師兄你意見,我打cQBR場
作者: stevenyu2000    時間: 17-6-2020 09:36

you should buy the new model " Runcam Scope Cam Lite 4K "

https://shop.runcam.com/runcam-scope-cam-4k/

for indoor CQB , 16mm
for outdoor mid range , 25mm
for long range or head shoot effect , 40mm
作者: sam524    時間: 17-6-2020 09:59

引用:
原帖由 jasontse2001 於 17-6-2020 08:56 發表
唔該師兄意見,想問FMA個款係咪有得調較laser個點?

係youtube見到有出豪華版

唔該哂
唔肯定 FMA好似都有幾版 我唔識分 我自己果支好似無得較
作者: jasontse2001    時間: 17-6-2020 10:04     標題: 回覆 8# 的帖子

唔該師兄,請問以你所知香港有冇實體鋪可以買到?

謝謝
作者: jasontse2001    時間: 17-6-2020 10:04     標題: 回覆 9# 的帖子

唔該哂師兄。搵日出廣華街望望先🙏🏻
作者: stevenyu2000    時間: 17-6-2020 10:30

引用:
原帖由 jasontse2001 於 17-6-2020 10:04 發表
唔該師兄,請問以你所知香港有冇實體鋪可以買到?

謝謝
NO.

Join the FB group , there is group order now
作者: derp    時間: 17-6-2020 11:21     標題: 回覆 5# 的帖子

同埋留意, 如果G&P 既話, 唔知頂唔頂到GBB, 而且佢本身只係得VIS LASER, IR LASER, 同IR ILLUMINATOR 三種選擇, 點都好都係要加返個電筒. 如果支槍再加多個鏡頭, 基本上你支槍 9, 12 同3 點都會有野.
作者: jasontse2001    時間: 17-6-2020 11:30     標題: 回覆 13# 的帖子

唔該師兄,我都預咗魚骨3邊都有裝野
作者: jasontse2001    時間: 17-6-2020 11:30     標題: 回覆 12# 的帖子

見到了,唔該哂師兄
作者: sam524    時間: 17-6-2020 11:45

引用:
原帖由 derp 於 17-6-2020 11:21 發表
同埋留意, 如果G&P 既話, 唔知頂唔頂到GBB, 而且佢本身只係得VIS LASER, IR LASER, 同IR ILLUMINATOR 三種選擇, 點都好都係要加返個電筒. 如果支槍再加多個鏡頭, 基本上你支槍 9, 12 同3 點都會有野.
或者應該話 GP係有白色LED版 平IR版一百左右
IR版應該係1k-1k1左右 LED版應該係9百幾左右 不過好少見LED版

國產支DBAL都有分IR版同LED版 價錢好似同GP差不多 但我覺得淨係個樣都靚過GP
最新仲有支國產膠殼版DBAL 我覺得幾吸引 差不多三份一價錢就有個DBAL款
黑色果支唔認真睇都唔覺係膠
作者: jasontse2001    時間: 17-6-2020 12:03     標題: 回覆 16# 的帖子

唔該師兄,請問以上產品通常係射手或波子可以搵到?

謝謝

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0