標題: [Marui] Marui新製品予告ONLINE pt.4 [打印本頁]

作者: nagato9361    時間: 16-4-2021 17:47     標題: Marui新製品予告ONLINE pt.4

今次marui新槍發表會係4月23日舉行
官網暫時放左2張圖出黎

呢支應該係glock
有人估係19 gen4,不過gen3出左無幾耐,應該唔會咁快出新

呢支就一定係MP5
呢支如果係GBB就正

作者: olw0978    時間: 16-4-2021 19:21

有無機會係 G17 行 G19 系統呢?
作者: mouselkm    時間: 16-4-2021 19:27

如果19 gen 4 敗硬
作者: RCOOH    時間: 16-4-2021 19:54

引用:
原帖由 nagato9361 於 16-4-2021 17:47 發表
官網暫時放左2張圖出黎

呢支應該係glock
有人估係19 gen4,不過gen3出左無幾耐,應該唔會咁快出新
https://upload.cc/i1/2021/04 ...
黎個鋁身馬P5,仲正唔正
作者: selvaria    時間: 16-4-2021 19:57

引用:
原帖由 RCOOH 於 16-4-2021 19:54 發表

黎個鋁身馬P5,仲正唔正
廁世代電動
作者: gabau    時間: 16-4-2021 20:20     標題: 回覆 2# 的帖子

馬記新出支G17 Gen4已經係行G19大氣缸系統
作者: olw0978    時間: 16-4-2021 20:37     標題: 回覆 6# 的帖子

Oh, I see. Thank you.
作者: Dave    時間: 16-4-2021 20:52

引用:
原帖由 nagato9361 於 16-4-2021 17:47 發表
官網暫時放左2張圖出黎

呢支應該係glock
https://upload.cc/i1/2021/04 ...
AK GBB 都未面市,應該無甘快出第二支GBB 自己打自己,
估計應該是次世代,如是者MUST BUY ITEM.
作者: tf141    時間: 16-4-2021 22:06

又Glock ?
枝P320去咗邊
作者: 天翔翼    時間: 16-4-2021 22:18

如果係G18c改良型就正到飛起
作者: selvaria    時間: 16-4-2021 22:49

引用:
原帖由 tf141 於 16-4-2021 22:06 發表
又Glock ?
枝P320去咗邊
大可能g34 gen4
作者: no-name    時間: 17-4-2021 01:29

最大機會係 G22 同 G34,輕輕改 Slide 同 Barrel 就搞掂,啱晒馬記咁鐘意炒冷飯。
但都有 D 機會係出 G17 Mos,因為馬記想 sell 佢粒紅點,最近都出唔少 optic ready 既槍。
G19 反而覺得機會最細,因為 Gen3 都係出左 “唔係好耐”... 有少少自己打自己

BTW 如果真係後 2 者即課金唔洗惗。
作者: 阿堅    時間: 17-4-2021 07:39

第一支Glock似乎最大機會係用返新系統既G34又或者G19 gen4 個D
第二支睇黎係MP5。但唔知佢出次世代定GBB
作者: kornhill401    時間: 17-4-2021 12:08

E加D G17,G18c同G34,都係9mm口徑.
我就希望佢出返支.45口徑款式的G21.

作者: 48191    時間: 17-4-2021 12:32

廁世代就不了
引用:
原帖由 阿堅 於 17-4-2021 07:39 發表
第一支Glock似乎最大機會係用返新系統既G34又或者G19 gen4 個D
第二支睇黎係MP5。但唔知佢出次世代定GBB

作者: olw0978    時間: 17-4-2021 12:44

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-4-2021 12:08 發表
E加D G17,G18c同G34,都係9mm口徑.
我就希望佢出返支.45口徑款式的G21.
不可能啦,G21 下身闊,跟其他型號不通用,意味 lower frame 同彈匣都要新起模而只能賣一個 model, 這投資不會有回報的。。。
作者: kornhill401    時間: 17-4-2021 13:03

引用:
原帖由 olw0978 於 17-4-2021 12:44 發表

不可能啦,G21 下身闊,跟其他型號不通用,意味 lower frame 同彈匣都要新起模而只能賣一個 model, 這投資不會有回報的。。。
在商言商的前提下,我都同意C兄的論點.
請教C兄, 咁..有無廠家出過呢款G21呢? 謝謝!
作者: 阿堅    時間: 17-4-2021 13:29

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-4-2021 13:03 發表

在商言商的前提下,我都同意C兄的論點.
請教C兄, 咁..有無廠家出過呢款G21呢? 謝謝!
Marushin 出過跳殻版,已停產多年
作者: ranger101    時間: 17-4-2021 14:23

TM Glock
2021 ? G19 Gen4
2020 G17 Gen4
2019 G19 Gen3
2018 G22
......
作者: Dave    時間: 18-4-2021 22:47

https://www.youtube.com/watch?v=f-_f4BQQPws

似乎差不多要應市了
作者: 1012    時間: 18-4-2021 23:11

應該都係glock 19/26/34, 其中一樣
作者: 48191    時間: 19-4-2021 00:53

亞鉛Receiver,沖壓鋼頂蓋⋯⋯
希望有廠出鋼身。
引用:
原帖由 Dave 於 18-4-2021 22:47 發表
https://www.youtube.com/watch?v=f-_f4BQQPws

似乎差不多要應市了

作者: olw0978    時間: 19-4-2021 01:01

引用:

似乎差不多要應市了
口水都流出來了
作者: vgrdragon1    時間: 19-4-2021 01:47

Glock現在出乜Glock都落後了,市場上應有盡有。
反而MP5 GBB的市場需求及胃口喺V牌MP5 V2順暢後仲有的,若馬牌出M仔GBB很有叫座力。
作者: kornhill401    時間: 19-4-2021 12:39

引用:
原帖由 阿堅 於 17-4-2021 13:29 發表

Marushin 出過跳殻版,已停產多年
謝謝'堅哥 '給予有關資訊.
作者: kornhill401    時間: 19-4-2021 12:45

引用:

似乎差不多要應市了
D recoil幾好下. 之前已有GHK同WE出過AK款.佢E加先出,好似遲左D咁.
作者: Dave    時間: 19-4-2021 13:05

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-4-2021 12:45 發表

D recoil幾好下. 之前已有GHK同WE出過AK款.佢E加先出,好似遲左D咁.
似曾相識的對白

在下著眼都是可靠性和準度而已,外觀件的話,好賣就爭著出的。
照道理木件應該很快有,因為易生產又多現成料可能小修就岩MARUI 數。
至於鋼身有沒人出要到時看看了,不過在下換件應該都不會換BODY,只會換木頭。

作者: NCP013    時間: 19-4-2021 13:43

DEAR TOKYO MARUI,
條BOLT可0吾可以再行後多D......
作者: 天翔翼    時間: 19-4-2021 14:18

可以玩全行程就好了
作者: LCH925    時間: 19-4-2021 16:42

如果有416 GBB的聲氣就更好了
作者: ayaka    時間: 19-4-2021 17:05

反高潮, G18C GEN4 AEP
AK GBB都未出, MP5最多次世代, 但如果做到無彈要COCK槍再打咁就幾吸引
作者: gabau    時間: 19-4-2021 20:33     標題: 回覆 31# 的帖子

無彈cock槍係次世代Mk46有做到,應該唔難
作者: Dave    時間: 19-4-2021 20:52

引用:
原帖由 ayaka 於 19-4-2021 17:05 發表
AK GBB都未出, MP5最多次世代, 但如果做到無彈要COCK槍再打咁就幾吸引
https://youtu.be/pkcWQIO999Y?t=483

次世代AK47 ( 第二版本有BOLT STOP 的AK 款,舊版AK 102 是不會BOLT STOP 只會震 ) 已經做了。
打光後會BOLT CLOSE 停槍,換新匣扣雞不會開槍,一定要拉一下BOLT 後才可以。

作者: Wopa1969    時間: 20-4-2021 10:55

馬記AK落場用應該係好選擇,若收藏自high始終方丈係首選。
作者: pmcoperator    時間: 20-4-2021 11:01

引用:
原帖由 ayaka 於 19-4-2021 17:05 發表
真槍G18C從來都無出過Gen 4
所以我估應該唔會
作者: pmcoperator    時間: 20-4-2021 11:02

睇馬記出槍Pattern,
枝Mp5應該係次世代
作者: ayaka    時間: 20-4-2021 18:56

呢隻橫紋好似唔係平時個款? EDIT:原來係GEN4款, 應該係少改款22/34之類

作者: 48191    時間: 20-4-2021 19:04

AKM等副廠出鋼身真木件再諗。最大機會係LCT,希望個Selector位做番啱。
作者: gabau    時間: 20-4-2021 19:35     標題: 回覆 37# 的帖子

我覺得如果係gen4有機會係垃圾g17 aep。。。
作者: ayaka    時間: 21-4-2021 00:32     標題: 回覆 39# 的帖子

懷住AEP呢個心態都好,唔會失望
作者: queen    時間: 21-4-2021 10:01

confirm MP5係次世代
作者: RCOOH    時間: 21-4-2021 10:19

引用:
原帖由 queen 於 21-4-2021 10:01 發表
又刺細袋
作者: Dave    時間: 21-4-2021 10:40

引用:
原帖由 queen 於 21-4-2021 10:01 發表
又有新野拆

另外出得MP5 次世代,應該MP5 GBB 都在討論之列了。
作者: pmcoperator    時間: 21-4-2021 10:59

引用:
原帖由 Dave 於 21-4-2021 10:40 發表

又有新野拆

另外出得MP5 次世代,應該MP5 GBB 都在討論之列了。
可能要等多最少5年先有MP5 GBB
起碼出左URGI GBB先
我最想佢出FNC GBB
我估個心臟同Type 89GBB差唔多

作者: ayaka    時間: 21-4-2021 11:59

引用:
希望有金身
作者: ayaka    時間: 21-4-2021 12:00

引用:
原帖由 pmcoperator 於 21-4-2021 10:59 發表

可能要等多最少5年先有MP5 GBB
起碼出左URGI GBB先
我最想佢出FNC GBB
我估個心臟同Type 89GBB差唔多
FNC>AK5C
作者: 48191    時間: 21-4-2021 16:27

宣布玩完

引用:
原帖由 ayaka 於 21-4-2021 12:00 發表

FNC>AK5C

作者: ayaka    時間: 21-4-2021 18:51

引用:
原帖由 48191 於 21-4-2021 16:27 發表
宣布玩完

本身都估次世代, AK GBB宣傳左咁耐都未出, 唔會無先兆咁出MP5既
如果次世代MP5係金身, 都有共用金身開發GBB既希望
作者: 48191    時間: 21-4-2021 20:35

如果MP5個殻要做到咁「薄」身,非鋼不可。但係馬記好似冇做過鋼Receiver 。不過今次枝AK頂蓋竟然係鋼...不過亞鉛身
引用:
原帖由 ayaka 於 21-4-2021 18:51 發表

本身都估次世代, AK GBB宣傳左咁耐都未出, 唔會無先兆咁出MP5既
如果次世代MP5係金身, 都有共用金身開發GBB既希望

作者: geese-f-howard    時間: 21-4-2021 23:03

我淨係見到本庄鈴
作者: geese-f-howard    時間: 21-4-2021 23:04

回正題,估係gen4 34一票
作者: ayaka    時間: 22-4-2021 02:06

引用:
原帖由 48191 於 21-4-2021 20:35 發表
如果MP5個殻要做到咁「薄」身,非鋼不可。但係馬記好似冇做過鋼Receiver 。不過今次枝AK頂蓋竟然係鋼...不過亞鉛身  
V記支MP5 AEG好似係zinc die-cast
89式GBB個身都係亞鉛仿沖壓身,MP5可能都做到
作者: 48191    時間: 22-4-2021 07:46

亞鉛身一氧化就脆,都係不了。
引用:
原帖由 ayaka 於 22-4-2021 02:06 發表

V記支MP5 AEG好似係zinc die-cast
89式GBB個身都係亞鉛仿沖壓身,MP5可能都做到

作者: 天翔翼    時間: 22-4-2021 08:17

MARUI 期待佢出全鋼身係咪搞錯左D乜
佢有融點限制系到
作者: kornhill401    時間: 22-4-2021 14:21

真係對佢有D失望,又炒冷飯...MP5 AEG.AEG.AEG...
當年一出,驚為天人.30年後再出,就...仲有吸引力嗎?

圖片附件: oaojFJh.jpg (22-4-2021 14:22, 182.58 KB) / 該附件被下載次數 96

作者: 天翔翼    時間: 22-4-2021 15:16

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-4-2021 14:21 發表
真係對佢有D失望,又炒冷飯...MP5 AEG.AEG.AEG...
廁世袋黎
作者: 48191    時間: 22-4-2021 15:49

問心,當年MP5 AEG因為個身窄,波箱都物規。
今時今日搞到EBB,算有少少交代。
不過我唔會買。
引用:
原帖由 kornhill401 於 22-4-2021 14:21 發表

作者: nagato9361    時間: 22-4-2021 15:58

引用:
原帖由 天翔翼 於 22-4-2021 15:16 發表

廁世袋黎
次世代都唔差,係香港少人玩
基本都有無彈停止擊發功能,模擬後座力,金屬身
比起舊世代aeg進步唔少
最重要係開盒就玩得
某公司整左MP5 GBB咁耐都仲會爆呢樣個樣
真係買唔落手
作者: ayaka    時間: 22-4-2021 18:22

引用:
原帖由 天翔翼 於 22-4-2021 08:17 發表
MARUI 期待佢出全鋼身係咪搞錯左D乜
佢有融點限制系到
原來有溶點限制, 係指用料不能太耐熱?
係日本玩具法律規定? 定係馬記生產能力有限?
作者: ayaka    時間: 22-4-2021 18:27

引用:
原帖由 nagato9361 於 22-4-2021 15:58 發表

最重要係開盒就玩得
真係買唔落手
幾正呀, 如有停彈& cock槍功能
冬天爽玩,匣輕,穩定係好賣點
作者: ~~方~~    時間: 22-4-2021 19:18

引用:
原帖由 nagato9361 於 22-4-2021 15:58 發表

最重要係開盒就玩得
真係買唔落手
我可以同你講, 某公司mp5v2 呢...

都仲碎彈碎仆_

仲係新款既尼龍上彈坡
作者: Dave    時間: 22-4-2021 20:17

引用:
原帖由 48191 於 21-4-2021 20:35 發表
其實當年marui 膠身年代,ak 已經是鋼頂蓋的了。
引用:
原帖由 ayaka 於 22-4-2021 18:22 發表

wiki japan airsoft rule:Legal requirements are based on an airsoft model manufacturers to prevent any possibility of replica firearms being converted into actual firearms. Standards include (but are not limited to) use of low-melting point metals and non-ballistic plastics in structural components and incompatibility of mechanical components with actual firearm components and mechanisms.

法律要求基於氣槍模型製造商,以防止將仿製槍支轉換為實際槍支的任何可能性。標準包括(但不限於)在結構部件中使用低熔點金屬和非彈道塑料,以及機械部件與實際槍支部件和機構的不兼容。
作者: Dave    時間: 22-4-2021 20:35

其實次世代MP5 在下也是頗為欣喜的,因為MP5 的體積偏細,在下一直以為這柄玩具沒有次世代化的可能。
因為次世代槍一個重要功能是「後助力套件」,這對本身波箱已經近乎占了整個槍身的MP5 AEG 來說,
實在不易找地方加建後助力件,而且這次出的是MP5A5 ,亦肯定了後助力件不會建設在A4 的固定托內,
所以頗為好奇這柄MP5 的機械結構安排。如果設計良好的話,也許可以留條後路給其他SMG尺寸的玩具可製作次世代。
例如UMP 之類。

另外在下前後也買過兩柄MP5 AEG ,但其實市面上MP5 AEG 結構很多時都不太堅固,
尤其是槍身連接槍管位置,就算是金屬製的也是,連接部份多少有點不牢固。
而且裝拆也非常麻煩 ( 後期的款式好一點,可以像G36 那樣整件拆走火控下身 )。
後期的VFC 製MP5 AEG 似乎結構是更堅固了,也有單獨外管結構,但在下沒買來玩,也無法評價。
如果MARUI 肯出一柄全新結構的次世代MP5 ,全金屬,可以震,可以無彈斷電,打得準,
再加上拉BOLT 才會再啟動之類的功能 ( 次世代AK47已有此功能),其實應該也頗為好玩。
作者: 48191    時間: 22-4-2021 20:50

驚改唔到力。
引用:
原帖由 ayaka 於 22-4-2021 18:27 發表

幾正呀, 如有停彈& cock槍功能
冬天爽玩,匣輕,穩定係好賣點

作者: Dave    時間: 22-4-2021 20:59

引用:
原帖由 48191 於 22-4-2021 20:50 發表
驚改唔到力。
次世代改POWER 能力基本上同舊世代AEG 波箱一樣的。
作者: 48191    時間: 22-4-2021 21:17

再睇吓Spec先,麻煩D兄。
引用:
原帖由 Dave 於 22-4-2021 20:59 發表

次世代改POWER 能力基本上同舊世代AEG 波箱一樣的。

作者: Dave    時間: 22-4-2021 21:46

引用:
原帖由 48191 於 22-4-2021 21:17 發表
再睇-Spec先,麻煩D兄。
如果到時入手,會作詳細介紹的。
作者: 天翔翼    時間: 22-4-2021 22:58

引用:
原帖由 ayaka 於 22-4-2021 18:22 發表

日本製造AIRSOFT既規定比中港台CHUR
指定要融點有一定限制,基本上就係大幅限制件既耐用性減少改裝打實彈既風險

MARUI要做鋼件容乜易,只因不可做而非不能做也
作者: nagato9361    時間: 23-4-2021 19:30

開估

作者: ayaka    時間: 23-4-2021 19:37

M system, 新系統?
作者: nagato9361    時間: 23-4-2021 19:38

留意有3點發

作者: olw0978    時間: 23-4-2021 21:07

引用:
原帖由 nagato9361 於 23-4-2021 19:38 發表
留意有3點發
現在的 MP5J 也有3點發。。。印刷~~
作者: gabau    時間: 23-4-2021 21:10

請教下支19 gen 4係咪淨係改外觀,內膽仲係行gen 3大氣缸系統
作者: 天翔翼    時間: 23-4-2021 21:31

又係G19 sosad,明明G3先冇耐前既事
作者: tam_sir    時間: 23-4-2021 21:33

引用:
原帖由 olw0978 於 23-4-2021 21:07 發表

現在的 MP5J 也有3點發。。。印刷~~
今次係電子3連發
作者: Dave    時間: 23-4-2021 21:34

https://youtu.be/r2KKJsHiIAQ?t=192
( 除了射擊演示外,最後還玩BB 彈打 DUMMY 5.56 三連中,牙擦也 )

MARUI MP5 次世代

暫時已知有
- 一體式上槍身
- EBB 震動
- 假BOLT 前後移動
- 無彈斷電
- RELOAD 新匣時必需拉一次杆或HK SLAP 否則不能再開槍
- IC 安全控制
- 電子三連發
- 不能跟舊MP5 匣互換

看後個人感想:
留意到一樣沒有提但有改進的東西,就是每次射擊後,BOLT 片一定是「關」的,不會打開或閂一半,這個小問題是之前次世代打「全自動」時不時發生的。
而看見這次射擊片中,MP5 打全自動後停槍時,BOLT 片都很準確地停在最前,估計是受益於IC 火控的原因。
而後助力件,看到波箱結構,應該是波箱頂,偏前位置,後面可能要留位結後照門安裝。
後助力似乎比不上大型的槍支例如M4 , SCAR ,但在全自動時還是看得出明顯震動,估計會有M11/ P2000 這些後助力偏弱的 GBB 左右的震動感吧。

必買也。

圖片附件: 123.jpg (23-4-2021 21:42, 352.14 KB) / 該附件被下載次數 98

作者: olw0978    時間: 23-4-2021 21:39

引用:
原帖由 tam_sir 於 23-4-2021 21:33 發表

今次係電子3連發
總算還有點誠意
作者: gabau    時間: 23-4-2021 21:54

Dave哥請教下支19通唔通19 gen3件
作者: Dave    時間: 23-4-2021 22:05

引用:
原帖由 gabau 於 23-4-2021 21:54 發表
Sorry 沒玩新系統glock 不清楚
作者: ayaka    時間: 23-4-2021 22:46     標題: 回覆 76# 的帖子

Bolt 片歸位次世代ak74系列都有,係利用重鐵回前時推動搖搖板推後bolt 片,不過結構非常複雜同"阻訂"
作者: gtoray    時間: 23-4-2021 23:19

引用:
原帖由 Dave 於 23-4-2021 21:34 發表
https://youtu.be/r2KKJsHiIAQ?t=192
( 除了射擊演示外,最後還玩BB 彈打 DUMMY 5.56 三連中,牙擦也 )

MARUI MP5 次世代

暫時已知有
- 一體式上槍身
- EBB 震動
- 假BOLT 前後移動
- 無彈斷電 ...
髮型很 cyberpunk
日本人極少見
作者: clay82    時間: 23-4-2021 23:35

後助力組件是次要
可以改到1.7J 18rps左右,心滿意足
作者: pointman    時間: 24-4-2021 00:53

驟眼睇個mp5彈匣好似終放做番厚👍,之前vfc
作者: Dave    時間: 24-4-2021 02:27

引用:
原帖由 ayaka 於 23-4-2021 22:46 發表
Bolt 片歸位次世代ak74系列都有,係利用重鐵回前時推動搖搖板推後bolt 片,不過結構非常複雜同"阻訂"
謝謝提供資料。在下沒玩次世代AK ,因為之前的版本沒有無彈斷電所以沒有買。
到時看看MP5 是否也有類似的機械結構。
作者: Dave    時間: 24-4-2021 11:12

https://hobby.watch.impress.co.jp/docs/news/1321002.html

日文介紹MP5 次世代。

文中所說的資料:

- 2020 年夏季發售
- 膠件是用尼龍製作 ( 不是ABS 了? )
- 後助力件跟M4 / SCAR 等負重相同,300 克。( 如是者改11.1V 時的震動應該很爽... )
- HK SLAP 可以隨便拍,設計時的強度已考慮任拍
- IC 功能 ACTIVE BRAKE (未肯定,文中說「煞車功能」)
- IC 防止過放電池

作者: csg314    時間: 24-4-2021 12:11

引用:
原帖由 Dave 於 24-4-2021 11:12 發表
https://hobby.watch.impress.co.jp/docs/news/1321002.html

日文介紹MP5 次世代。

文中所說的資料:

- 2020 年夏季發售
- 膠件是用尼龍製作 ( 不是ABS 了? )
- 後助力件跟M4 / SCAR 等負重相同,300 克 ...
最近還想考慮入VFC MP5但問題與外觀反差太大,馬記新MP5性能操控完敗~
期待電子火控加持其他M系次世代
作者: Dave    時間: 24-4-2021 12:22

https://youtu.be/iSOkGRQTxaY?t=1065

致敬CALL OF DUTY 的雪地追逐戰 (?) MP5A5 PV
滑雪中轉身腰射這一下不知滾了多少次雪球

圖片附件: 2222.jpg (24-4-2021 12:24, 344.48 KB) / 該附件被下載次數 91

作者: ~~方~~    時間: 24-4-2021 13:10

引用:
原帖由 gabau 於 23-4-2021 21:54 發表
我估

通既parts:
火控(hammer, sear, disconnector, trigger bar)
飛機座同飛機
外內管+hopup 座
trigger
slide stop
takedwon lever
準星照門

唔通既;
slide
回鏜杆總成
下身
mag release+ 彈弓

照marui 出槍既邏輯, 用得番既parts 唔會特登整第二件, 除非設計本身有缺陷

不過一切要等出左實槍比對完先知
作者: kornhill401    時間: 24-4-2021 15:35

引用:
原帖由 Dave 於 24-4-2021 12:22 發表

https://youtu.be/iSOkGRQTxaY?t=1065

致敬CALL OF DUTY 的雪地追逐戰 (?) MP5A5 PV
滑雪中轉身腰射這一下不知滾了多少次雪球
WOW!'馬記 '落重本錢;尼宣傳呢支新MP5.
作者: selvaria    時間: 24-4-2021 18:59

https://youtu.be/Wd_JwtLTzlw?t=167
我錯重點了
作者: RCOOH    時間: 24-4-2021 21:04

引用:
原帖由 selvaria 於 24-4-2021 18:59 發表
https://youtu.be/Wd_JwtLTzlw?t=167
我錯重點了
睇囡囡打手鎗(一語雙關)

作者: Dave    時間: 24-4-2021 23:32

近排睇番資料才知LCP 有實槍,還以為是MARUI 原創樣。

而且有粉色系列...

圖片附件: 下載.jpg (24-4-2021 23:32, 34.45 KB) / 該附件被下載次數 69

圖片附件: 1.JPG (24-4-2021 23:32, 22.52 KB) / 該附件被下載次數 73

圖片附件: 3.JPG (24-4-2021 23:32, 21.42 KB) / 該附件被下載次數 83

作者: 48191    時間: 25-4-2021 00:02

好少女Feel。
引用:
原帖由 Dave 於 24-4-2021 23:32 發表
近排睇番資料才知LCP 有實槍,還以為是MARUI 原創樣。

而且有粉色系列...

作者: gtoray    時間: 25-4-2021 03:11

引用:
原帖由 selvaria 於 24-4-2021 18:59 發表
我錯重點了
搜查官
作者: Dave    時間: 25-4-2021 12:10

引用:
原帖由 gtoray 於 25-4-2021 03:11 發表

搜查官
仲要任務失敗果隻
作者: selvaria    時間: 25-4-2021 20:02

引用:
原帖由 gtoray 於 25-4-2021 03:11 發表

搜查官
肯定有睇過
作者: RCOOH    時間: 25-4-2021 20:59

引用:

搜查官
L(老)C(色)P(批)
作者: Dave    時間: 25-4-2021 21:20

https://www.youtube.com/watch?v=EXXduYmJBD0

BODY GUARD 380 其實有些興趣,比LCP 有型一些

那支LASER 不知可否DIY 做真LASER
作者: gabau    時間: 25-4-2021 23:23     標題: 回覆 98# 的帖子

我反而想上消音管,細細聲啪人
作者: bennytsang16    時間: 26-4-2021 02:11

LCP 無 blow-back,好似回復八十年代的氣槍咁。

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0