標題: [問題] 關於 Mantis X10 Elite [打印本頁]

作者: derp    時間: 30-4-2021 18:16     標題: [問題] 關於 Mantis X10 Elite

唔知大家有無用過? 睇過幾條片同review, 真鐵世界講到好似唔錯, 又美國要隔離個陣唔夠彈藥, 個個都搵乾火代用搞到依家好似好潮咁, d 返饋好有用咁. 見到官網話可以用落氣槍, 但係又無人出過片講氣槍應用. 我打算用黎訓練氣槍射擊技巧 (grip, draw, split time, recoil control 個堆). 唔知有無師兄試過用落氣槍度? 同埋想問下個感應器點知我係咪已對準目標?

作者: geoprotex    時間: 1-5-2021 14:28

官網話airsoft/CO2都用得, 睇youtube教學似乎係感應fire pin撞擊果下震動紀錄當時laser標定位置
作者: derp    時間: 1-5-2021 22:02

係... 就係見到佢話氣槍都用得有D 興趣.

似乎香港未有人玩. 見到個價錢都唔係叫太貴, 係SHIPPING 要耐D. 遲下睇下會唔會買, 我買左整個開箱啦咁.
作者: kornhill401    時間: 2-5-2021 13:18

期待樓主的開箱文.
作者: derp    時間: 2-5-2021 23:05

前提係買左先 過多三個月好大機會係已離港所以都諗緊係咪真係會依家買. 買完未SHIP 到已走左就無謂. 都係再過多陣先諗啦.

如果係出就真係失禮晒. 會係第一次出開箱.

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0