標題: 出o左bonus即刻獎勵o下自己................. [打印本頁]

作者: devil-sniper    時間: 11-6-2008 23:40     標題: 出o左bonus即刻獎勵o下自己.................

o甘就無o左一半bonus獎金o拉............................
作者: RoyalMarine    時間: 11-6-2008 23:42

買個盒黎做咩??
作者: 衰人    時間: 11-6-2008 23:47

師兄快d開啦
作者: devil-sniper    時間: 11-6-2008 23:52

其實係一個普通行山背囊咋................
作者: mujiadam    時間: 12-6-2008 00:09

你買親既普通野都好好好好叉金
作者: louisli    時間: 12-6-2008 00:13

引用:
原帖由 devil-sniper 於 12-6-2008 00:05 發表
其實係一個普通行山背囊咋................
有盒添,我果d得膠袋
作者: devil-sniper    時間: 12-6-2008 00:37

引用:
原帖由 louisli 於 2008-6-12 00:26 發表

有盒添,我果d得膠袋
你買o左邊款? Cordu 22?
作者: HunterX    時間: 12-6-2008 01:11

好耐無見大師兄...... 一上黎又放毒......
作者: 莊家-犯罪無間    時間: 12-6-2008 01:51

我唔行山的....對呢D架生唔熟.........個袋咁的......個用途係????
作者: Pan    時間: 12-6-2008 08:37

visvim
作者: 四哥    時間: 12-6-2008 11:07

引用:
原帖由 devil-sniper 於 11-6-2008 23:53 發表
o甘就無o左一半bonus獎金o拉............................
其實真係幾普通ga, 不過鐘意VISVIM就係鐘意佢多低調,但用料靚,我呢個都用左兩年...

作者: Pan    時間: 12-6-2008 11:10     標題: 回覆 #11 四哥 的帖子

之前我都睇中過個 VISVIM 既 MESSAGER, 幾靚架~不過幾貴
最後都係買左個Y3
作者: 四哥    時間: 12-6-2008 11:29

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 11:23 發表
之前我都睇中過個 VISVIM 既 MESSAGER, 幾靚架~不過幾貴
最後都係買左個Y3
我買過兩個VISVIM 既 MESSAGER,一個係同undercover crossover,但size超大買左兩日忍痛放左 ,而家淨返一個....

作者: Pan    時間: 12-6-2008 11:46

引用:
原帖由 四哥 於 12-6-2008 11:29 發表

我買過兩個VISVIM 既 MESSAGER,一個係同undercover crossover,但size超大買左兩日忍痛放左 ,而家淨返一個....
http://photos-f.ak.facebook.com/ ... 415153/n661415153_1 ...
下邊果個太多章~唔係咁好睇~
作者: 四哥    時間: 12-6-2008 11:52

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 11:59 發表

下邊果個太多章~唔係咁好睇~
冇計,我愛visvim,但之前得呢個選擇....
作者: Pan    時間: 12-6-2008 11:54

引用:
原帖由 四哥 於 12-6-2008 11:52 發表

冇計,我愛visvim,但之前得呢個選擇....
之前見過個 VISVIM 成個袋都係蜜蜂巢咁既 pattern, 幾靚, 不過太細過所以無買
作者: 四哥    時間: 12-6-2008 11:58

引用:
原帖由 Pan 於 12-6-2008 12:08 發表

之前見過個 VISVIM 成個袋都係蜜蜂巢咁既 pattern, 幾靚, 不過太細過所以無買
嗰個用左其他label,同埋比較簿,我唔鐘意
作者: Pan    時間: 12-6-2008 12:00

引用:
原帖由 四哥 於 12-6-2008 11:58 發表

嗰個用左其他label,同埋比較簿,我唔鐘意
你最鐘意原汁原味 ??
作者: swat328    時間: 12-6-2008 13:36

大師兄

原來你份工有Bonus?
作者: Pan    時間: 12-6-2008 13:48

引用:
原帖由 swat328 於 12-6-2008 13:36 發表
大師兄

賄款
作者: louisli    時間: 12-6-2008 14:45

引用:
原帖由 devil-sniper 於 12-6-2008 00:50 發表

你買o左邊款? Cordu 22?
無咁潮
我買的都係Karrimor o者
作者: devil-sniper    時間: 13-6-2008 15:17

引用:
原帖由 四哥 於 2008-6-12 11:20 發表

其實真係幾普通ga, 不過鐘意VISVIM就係鐘意佢多低調,但用料靚,我呢個都用左兩年...
Oh! My dream backpack......................
作者: devil-sniper    時間: 13-6-2008 22:02

引用:
原帖由 四哥 於 2008-6-12 11:43 發表

http://photos-f.ak.facebook.com/ ... 415153/n661415153_1 ...
講真我自己唔熟Visvim o既product,本來想揾一個黑色o既cordu 22皮底背囊(你用緊o個款),原來已經出o左好耐及斷貨多時,二手都over三千幾銀o甘誇張  ,唯有退而求其次買o左呢款,如果呢個backpack D拉鏈用埋黑色就真係perfect o拉..........................
作者: Vindicator    時間: 13-6-2008 22:08

引用:
原帖由 louisli 於 12-6-2008 14:58 發表

無咁潮
我買的都係Karrimor o者
我都係買街貨
作者: devil-sniper    時間: 14-6-2008 00:50

引用:
原帖由 swat328 於 2008-6-12 13:49 發表
大師兄

其實係.......................老婆出bonus俾我!
作者: devil-sniper    時間: 14-6-2008 00:58

引用:
原帖由 Pan 於 2008-6-12 11:23 發表
最後都係買左個Y3
上個月朋友送o左個Y3 messenger俾我,孭上身一D都唔舒服,考慮緊買HP messenger bag(M size)但係已經無$...............................
作者: 四哥    時間: 14-6-2008 10:08

引用:
原帖由 devil-sniper 於 13-6-2008 22:15 發表

講真我自己唔熟Visvim o既product,本來想揾一個黑色o既cordu 22皮底背囊(你用緊o個款),原來已經出o左好耐及斷貨多時,二手都over三千幾銀o甘誇張  ,唯有退而求其次買o左呢款,如果呢個backpack D拉 ...
都唔係gei,而家撞返藍色拉鏈幾靚丫,不過轉下拉鏈色又可以出多幾款,d㗎仔真係識搵錢
作者: Pan    時間: 14-6-2008 14:10

引用:
原帖由 devil-sniper 於 14-6-2008 00:58 發表

上個月朋友送o左個Y3 messenger俾我,孭上身一D都唔舒服,考慮緊買HP messenger bag(M size)但係已經無$...............................
之前都諗住買黎個
之後去到一試~~~就買左第二款

HP....個款好靚...但我暫時玩唔起 ....
作者: 四哥    時間: 14-6-2008 22:33

我之前有呢個, 不過賣左la...
作者: devil-sniper    時間: 14-6-2008 23:10

引用:
原帖由 四哥 於 2008-6-14 22:47 發表
我之前有呢個, 不過賣左la...
我就係想買呢款Black beauty M size......................
作者: B-ghost    時間: 15-6-2008 10:16

好多毒蛇

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0