標題: 226 槍套 [打印本頁]

作者: MING    時間: 28-6-2008 01:33     標題: 226 槍套

Safaxilxxd 咪唔做亞洲市場既..
我有親戚會係美國 返泥HK

如果我叫佢帶個6004 返HK 會唔會 唔俾出/入境嫁?
(因為美國好似好嚴..)

同埋我上佢個網睇過..
for 226 都有好多款...

TM226 with M3 既6004 應該係邊個型號呢??

thx a lot
作者: rYaN    時間: 28-6-2008 01:58

引用:
原帖由 MING 於 28-6-2008 01:33 AM 發表
Safaxilxxd 咪唔做亞洲市場既..
我有親戚會係美國 返泥HK

如果我叫佢帶個6004 返HK 會唔會 唔俾出/入境嫁?
(因為美國好似好嚴..)

同埋我上佢個網睇過..
for 226 都有好多款...

TM226 with M3 既600 ...
緊係比入口啦...只係Safaxilxxd唔比貨比18/f姐
作者: 高!高!高!    時間: 28-6-2008 02:36

可唔可以八吓一路好地地,依家唔比貨??
作者: MING    時間: 28-6-2008 07:20

咁姐係叫佢帶一個泥HK 應該無問題la~

model 方面....
係咪應該係 6004-74421-122  ??

thx!!!
作者: geoprotex    時間: 28-6-2008 10:54

引用:
原帖由 MING 於 28-6-2008 07:20 發表
咁姐係叫佢帶一個泥HK 應該無問題la~

model 方面....
係咪應該係 6004-74421-122  ??

thx!!!
Safariland槍袋出入境應該無問題,
不過P226R + M3應該用6004-77421先啱,
山長水遠買錯用唔到就唔抵啦
作者: MING    時間: 28-6-2008 15:47

引用:
原帖由 geoprotex 於 28-6-2008 10:54 發表

Safariland槍袋出入境應該無問題,
不過P226R + M3應該用6004-77421先啱,
山長水遠買錯用唔到就唔抵啦
thank you 師兄
作者: AJM    時間: 28-6-2008 19:02

引用:
原帖由 rYaN 於 28-6-2008 01:58 發表

緊係比入口啦...只係Safaxilxxd唔比貨比18/f姐

Use Blade-Tech's WRS drop-leg holster.

作者: MING    時間: 28-6-2008 23:43

前排行槍街 都睇唔到呢個 holster 既
作者: AJM    時間: 29-6-2008 12:50

引用:
原帖由 MING 於 28-6-2008 23:43 發表
前排行槍街 都睇唔到呢個 holster 既
前排???? 咁而家呢?
作者: watergap69    時間: 30-6-2008 11:15

引用:
原帖由 AJM 於 28-6-2008 07:02 PM 發表

Use Blade-Tech's WRS drop-leg holster.
請問C兄,這個holster幾銀及可装G17及那支槍燈呀?
感謝C兄回覆。

作者: AJM    時間: 1-7-2008 15:01

引用:
原帖由 watergap69 於 30-6-2008 11:15 發表

請問C兄,這個holster幾銀及可装G17及那支槍燈呀?
感謝C兄回覆。
Check PM please...
作者: MING    時間: 3-7-2008 19:13

想問一個問題....
如果凈係插枝槍 入個holster.. 無燈
會唔會鬆嫁??

thx
作者: AJM    時間: 3-7-2008 22:56

引用:
原帖由 MING 於 3-7-2008 19:13 發表
想問一個問題....
如果凈係插枝槍 入個holster.. 無燈
會唔會鬆嫁??

thx
應該唔會。
作者: 伯言    時間: 3-7-2008 23:06

引用:
原帖由 AJM 於 3-7-2008 22:56 發表

應該唔會。
AJM兄你可能要試一試咁做先...因為226+m3 齋落226係用唔到既
作者: MING    時間: 4-7-2008 00:53

難到枝槍會 跌左去燈 個個隆度!?  
作者: AJM    時間: 4-7-2008 17:34

引用:
原帖由 伯言 於 3-7-2008 23:06 發表

AJM兄你可能要試一試咁做先...因為226+m3 齋落226係用唔到既
你試過未?
作者: geoprotex    時間: 4-7-2008 17:53

所有P226 w/ M3彧M6嘅6004都要裝左燈先可以固定,Safariland官方model chart有寫,我亦都親身試驗過
作者: AJM    時間: 4-7-2008 18:09

引用:
原帖由 geoprotex 於 4-7-2008 17:53 發表
所有P226 w/ M3彧M6嘅6004都要裝左燈先可以固定,Safariland官方model chart有寫,我亦都親身試驗過

我講緊Blade-Tech WRS drop-leg holster喎....
作者: geoprotex    時間: 4-7-2008 18:45     標題: 回復 18# 的帖子

Sorry!AJM兄,小弟睇前唔睇後,搭錯訕添...
作者: 伯言    時間: 4-7-2008 22:52

引用:
原帖由 AJM 於 4-7-2008 17:34 發表

你試過未?  
試過
作者: 66884422    時間: 5-7-2008 18:47

引用:
原帖由 MING 於 4-7-2008 00:53 發表
難到枝槍會 跌左去燈 個個隆度!?  
唔會跌落去,佢個槍袋有D原理令到枝槍可以固定係槍個位到,唔會跌落去燈果個位!!
作者: 伯言    時間: 5-7-2008 20:10

引用:
原帖由 66884422 於 5-7-2008 18:47 發表

唔會跌落去,佢個槍袋有D原理令到枝槍可以固定係槍個位到,唔會跌落去燈果個位!!
呃...請問係咩原理咁強大?
唔通wrs 除左個lock之外仲有其他驚世高科技?
作者: 伯言    時間: 5-7-2008 20:23

雖然條thread開頭係問6004, 但係有師兄提出用bladetecx既, 咁小弟都做下嫁兩post番個official website比大家做reference, 唔駛下下打pm問其他師兄咁辛苦丫嘛...

至於有燈位holster齋落槍會唔會鬆既問題, 小弟不財, 得個非wrs版dropleg for 226r+m3, 小弟就覺得完全會跌槍喇, 至於其他case, 就等有關方面高手不嗇賜教喇...

bladetecx官西:
http://www.blade-tech.com/home.php
作者: Royal_9413    時間: 6-7-2008 00:09

引用:
原帖由 AJM 於 28-6-2008 19:02 發表

呢個都幾靚喎
作者: AJM    時間: 6-7-2008 05:12

引用:
原帖由 伯言 於 5-7-2008 20:23 發表
雖然條thread開頭係問6004, 但係有師兄提出用bladetecx既, 咁小弟都做下嫁兩post番個official website比大家做reference, 唔駛下下打pm問其他師兄咁辛苦丫嘛...

至於有燈位holster齋落槍會唔會鬆既問題, 小弟不財 ...
真奇怪,好人好者買個Blade-Tech's WRS drop-leg鎗袋可巳裝M3 weapon電筒,但又點解要放枝鎗入去唔裝M3電筒呢????????

你唔諗住買M3 weapon light大可巳買個WRS drop-leg鎗袋係無M3配備吖 !!!!!!!!

作者: AJM    時間: 6-7-2008 05:16

引用:
原帖由 伯言 於 5-7-2008 20:10 發表

呃...請問係咩原理咁強大?
唔通wrs 除左個lock之外仲有其他驚世高科技?
唔好玩啦.... 唔洗講到甚麼驚世高科技化!?!?!?!? 個WRS鎗袋(較)緊啲枝鎗咪唔會走位囉。
作者: 伯言    時間: 6-7-2008 11:57

引用:
原帖由 AJM 於 6-7-2008 05:12 發表

真奇怪,好人好者買個Blade-Tech's WRS drop-leg鎗袋可巳裝M3 weapon電筒,但又點解要放枝鎗入去唔裝M3電筒呢????????

你唔諗住買M3 weapon light大可巳買個WRS drop-leg鎗袋係無M3配備ࡨ ...
但係有版友問有燈版holster齋放槍會唔會鬆, 又有人話唔會, 點知轉頭就話人地唔係好人好者...

順手回埋之後果個reply, 有某版友提出wrs holster有某原理令到有燈版holster可以就咁固定枝槍, 咁小弟又真係唔知真定假, 咪問囉...

小弟無心阻人發達, 不過怕有版友買錯型號望套長嘆, 先至出下聲姐...AJM兄唔駛咁大反應, 小弟真係真係無心阻人發達!

作者: Kane    時間: 6-7-2008 13:04

引用:
原帖由 伯言 於 6-7-2008 11:57 發表

但係有版友問有燈版holster齋放槍會唔會鬆, 又有人話唔會, 點知轉頭就話人地唔係好人好者...

順手回埋之後果個reply, 有某版友提出wrs holster有某原理令到有燈版holster可以就咁固定枝槍, 咁小弟又真係唔 ...
阻人發達尤如殺人父母
作者: AJM    時間: 8-7-2008 03:14

引用:
原帖由 伯言 於 6-7-2008 11:57 發表

我係話"應該唔會"睇番我個#13 post吖....

順手回埋之後果個reply, 有某版友提出wrs holster有某原理令到有燈版holster可以就咁固定枝槍, 咁小弟又真係唔 ...
賣一個半個會發達????? 你又示範吓點發達,我都想跟你學吓野。

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0