標題: 邊支 GBB M4A1好 [打印本頁]

作者: navywild    時間: 3-1-2011 23:00     標題: 邊支 GBB M4A1好

大家好,小弟想問下邊支GBB M4A1 好(we,wa),後座力要大,仲有冇其他比較呢,thx,大家
作者: ericng94    時間: 3-1-2011 23:06

WA啦......多野玩d...不過平就WE
作者: hakchun    時間: 3-1-2011 23:21     標題: 睇你時間同金錢..

引用:
原帖由 navywild 於 3-1-2011 23:00 發表
大家好,小弟想問下邊支GBB M4A1 好(we,wa),後座力要大,仲有冇其他比較呢,thx,大家
WA後座力比較勁而且骨同身PARTS...都多選擇但價錢較貴費時間(有米緊係井井LA平民D就KA/GP都可以
WE有保養三轟同你執足一年甲重永久..如果冇乜要求其實都冇乜花臣好攪,
不過WE出OPEN BOLT LA如果忍得手你都係睇定先啦
作者: f22a    時間: 4-1-2011 00:12

井井好好好好好••••••••多野要執!
作者: victorlee48    時間: 4-1-2011 02:15

引用:
原帖由 f22a 於 4-1-2011 00:12 發表
井井好好好好好••••••••多野要執!
同意~~~但我一點也不後悔買了井勝~~
作者: s20061188    時間: 5-1-2011 15:15     標題: 回覆 5# 的帖子

可惜我當時買左GP
作者: Diva    時間: 5-1-2011 18:02

引用:
原帖由 s20061188 於 5-1-2011 15:15 發表
可惜我當時買左GP
豬標唔好咩
作者: rho837    時間: 5-1-2011 18:15

老友! 都係睇”送”食飯! 我就會等YYE open-bolt出先再作打算!
作者: f22a    時間: 5-1-2011 19:56

話說去年RS又話出真數鍛鋁身M4,
話到現在連影都冇
作者: s20061188    時間: 5-1-2011 21:02     標題: 回覆 7# 的帖子

GP $4600做左一堆垃圾
加埋一堆所謂鋼件就賣到甘貴
問題多到我係以下post 35樓講
http://www.civiliangunner.com/cg ... mp;page=3#pid804761

ps 要買GBB千其吾好買GP
作者: victorlee48    時間: 5-1-2011 23:30

引用:
原帖由 f22a 於 5-1-2011 19:56 發表
話到現在連影都冇
而家既GBB M4 多到氾濫成災啦~~不如出下GBB 95式好過啦﹐有我一定買~~~
作者: f22a    時間: 5-1-2011 23:50

我就等緊GxK的AKM啦,
用緊GxK的PDW的後座力不弱,很順
系統設計優良加上LxT的外殼,
真真吸引。
作者: victorlee48    時間: 6-1-2011 09:55

引用:
原帖由 f22a 於 5-1-2011 23:50 發表
我就等緊GxK的AKM啦,
用緊GxK的PDW的後座力不弱,很順
系統設計優良加上LxT的外殼,
真真吸引。
但無彈會吾會停?
作者: Pvt.King    時間: 6-1-2011 11:14

引用:
原帖由 f22a 於 5-1-2011 19:56 發表
話到現在連影都冇
都無乜邊間出gbb既唔係咁  幾大都霸定個位先, 最後出唔出, 幾時出係第二回事
作者: Kungz    時間: 6-1-2011 11:39

引用:
原帖由 victorlee48 於 6-1-2011 09:55 發表

但無彈會吾會停?
據聞係會的,不過不足之處就係槍機唔係全行程…
但係如果可以維持返PDW既水準都好值得買,再大力返少少就仲正喇…
作者: faihk    時間: 6-1-2011 11:46

引用:
原帖由 s20061188 於 5-1-2011 21:02 發表
GP $4600做左一堆垃圾
加埋一堆所謂鋼件就賣到甘貴
問題多到我係以下post 35樓講
http://www.civiliangunner.com/cg ... mp;page=3#pid804761

ps 要買GBB千其吾好買GP
所以無論aeg定gbb我都唔仲意gnp, 又貴又唔值又唔係做得好過人...

gbb m4我自己會入手 "我們" !
作者: f22a    時間: 6-1-2011 12:11

引用:
原帖由 Kungz 於 6-1-2011 11:39 發表

據聞係會的,不過不足之處就係槍機唔係全行程…
但係如果可以維持返PDW既水準都好值得買,再大力返少少就仲正喇…
完全同意,
話時話PDW都叫長火啦,
但祇得大約1J力(有點無奈)
作者: odyssey2007    時間: 6-1-2011 16:31

咁各位師兄ksc 既m4 又點呢?
有冇人玩過覺得點?
thanks
作者: stevenyu2000    時間: 8-1-2011 21:42

引用:
原帖由 f22a 於 6-1-2011 12:11 發表

完全同意,
話時話PDW都叫長火啦,
但祇得大約1J力(有點無奈)
Perfect for CQB , I just got the GHK PDW , dropdown to around 0.7J but the path and stable gas use ( no gas explose ) very good .

Good to play in CQB single shoot.

Good choice for rifle type weapon in CQB asI don't like play AEG single shoot in CQB
作者: magus    時間: 8-1-2011 22:25

if u chasing for hi-end operation system of course is western arms but highly recommand dont change the plastic body otherwise your magazine may not fit for the nozzle area again......it will case gas blow-out and effective the magazine tempeture going down......etc

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0