標題: 十個工作天既等待 , AIMS [打印本頁]

作者: EF+LOK    時間: 15-5-2011 02:36     標題: 十個工作天既等待 , AIMS

FINALLY REALISTIC ROMANIAN AK AIMS , Catch up for game today  .
Spend me an hour to fix the folding stock ...

圖片附件: DSC00225.JPG (15-5-2011 02:36, 81.04 KB) / 該附件被下載次數 127

圖片附件: DSC00238.JPG (15-5-2011 02:36, 69.17 KB) / 該附件被下載次數 117

圖片附件: DSC00239.JPG (15-5-2011 02:36, 69.29 KB) / 該附件被下載次數 154

作者: 桸藍    時間: 15-5-2011 08:34

Great,
需對AK 感覺一般,但師兄的AK毒性很強
作者: henryhhy    時間: 17-5-2011 12:36

我嗰支AKM比我改咗做PMC款
作者: rho837    時間: 17-5-2011 14:48

喂! 煩請盡快刪除第一張相! 因住比人開file.

Around this time! Woo! He is clever engough to tell the police how he import the PARTS from oversea!

作者: 肥仔乜水    時間: 17-5-2011 23:38

好正呀~!~!~!好毒呀~!~!
作者: 5sfll970    時間: 17-5-2011 23:50

下? AIMS前摺柄黎架喎...仲要前木grip係向內彎架bor.
呢枝只係普通羅馬尼亞AK加鐵線柄. 只可以勉強話係Romanian AKMS...

作者: MG-42    時間: 18-5-2011 00:03

作者: 5sfll970    時間: 18-5-2011 00:16

引用:
原帖由 MG-42 於 18-5-2011 00:03 發表

AIMS早期型係under folding柄配向後木托 , 後期型係仿東德鐵線柄用番AIM向前木托 , 何況羅馬尼亞冇AK會用番蘇聯AKMS呢個名
所以咪算係Romanian 版AKMS 囉.AIMS根本就係羅馬尼亞版AKMS.
AIMS第一印象都係前摺加向後木托. 碌棍向後個柄先過到. 好特別.
作者: hung    時間: 18-5-2011 01:09

套木 Kit 好有味道 !
作者: ada1444    時間: 18-5-2011 01:52     標題: 回覆 4# 的帖子

同意師兄所講! 再係這樣我地唔洗玩了...., 不是打正旗号的....
作者: Elf    時間: 18-5-2011 03:59

引用:
原帖由 rho837 於 17-5-2011 14:48 發表

Around this time! Woo! He is clever engough to tell the police how he import the PARTS from oversea!
香港入口依D件好似唔係犯法.
作者: 5sfll970    時間: 18-5-2011 06:46

引用:
原帖由 Elf 於 18-5-2011 03:59 發表

香港入口依D件好似唔係犯法.
灰色嘢, 都係低調D啦. 唔通你想人地幫你驗下D嘢究竟係唔係犯法咩...
作者: Elf    時間: 18-5-2011 07:18

引用:
原帖由 5sfll970 於 18-5-2011 06:46 發表

灰色嘢, 都係低調D啦. 唔通你想人地幫你驗下D嘢究竟係唔係犯法咩...
想請教下, 咁究竟係邊件野灰色?
作者: EF+LOK    時間: 18-5-2011 08:07

引用:
原帖由 rho837 於 17-5-2011 14:48 發表

TAKE A LOOK : 進出口(戰略物品)規例
http://www.legislation.gov.hk/chi/home.htm
作者: mujiadam    時間: 18-5-2011 08:37

師兄...會不會...太銀了吧...
作者: 5sfll970    時間: 18-5-2011 10:14

引用:
原帖由 Elf 於 18-5-2011 07:18 發表

想請教下, 咁究竟係邊件野灰色?
Nice Parts...

作者: EF+LOK    時間: 18-5-2011 10:42

作者: EF+LOK    時間: 18-5-2011 10:44

illeagal is  Firing control parts , sight .. etc
wood Kit and stock , not includ.
作者: rho837    時間: 18-5-2011 11:22

都係勸告一句! 呢排個天氣飛常"熱" !

作者: monopolyshiu    時間: 18-5-2011 13:13

其實有樣野唔明..
樓主人地唔係話你套唔好..
只不過唔駛咁張揚, 譬如將第一幅相拎走...
都係為自己買個保險o者..
唔一定有事, 不過無謂"野"麻煩

btw..套kit好靚
作者: EF+LOK    時間: 18-5-2011 13:44

Ok,大家安心。
作者: 5sfll970    時間: 18-5-2011 14:00

引用:
原帖由 rho837 於 18-5-2011 11:22 發表
如果上頭問
C-hing, problem is solved. Maybe you want to change your text to something less serious and more relaxed?
作者: hwwong    時間: 18-5-2011 18:36

退一步海闊天空
作者: Elf    時間: 18-5-2011 18:44

引用:
原帖由 rho837 於 18-5-2011 11:22 發表
細路! 如果上頭問Is your Wooden Handguard and metal folding stock from REAL GUN or not? Where did you buy them? 個代表律師回答! My clinet is not appropriate to answer your question right now! 都係勸告一 ...
chill. dont get all PMS.
作者: jpg    時間: 18-5-2011 19:20

引用:
細路! 如果上頭問Is your Wooden Handguard and metal folding stock from REAL GUN or not? Where did you buy them? 個代表律師回答! My clinet is not appropriate to answer your question right now! 都係勸告一 ...
support 師兄既低調,
唔知如果答係romania搵個木匠整出呢得唔得呢?
講真, 好難prove 到係咪由real gun 離...
何況而家好多airsoft 件都做到同real gun 尺寸一樣.
如果告得入, 咁個d airsoft製造商咪大大鑊...
作者: F_Fillet    時間: 18-5-2011 23:27     標題: 回覆 25# 的帖子

作者: akutou    時間: 19-5-2011 00:48

毒....好毒!
作者: EF+LOK    時間: 19-5-2011 09:54

引用:
原帖由 akutou 於 19-5-2011 00:48 發表
毒....好毒!
比你打幾下,你會毒死。
作者: rho837    時間: 19-5-2011 14:41

引用:
原帖由 jpg 於 18-5-2011 19:20 發表

support 師兄既低調,
唔知如果答係romania搵個木匠整出呢得唔得呢?
講真, 好難prove 到係咪由real gun 離...
何況而家好多airsoft 件都做到同real gun 尺寸一樣.
如果告得入, 咁個d airsoft製造商咪大大鑊. ...
C-hing(大吉利是)個句! 如果有一天上頭請你坐下問你上述既問題! 可能你答佢地時佢地會信! 出番來冇事!
我都好想FFB呀鬼佬或"你生"信我地講過啲答案! 呀太耐唔記得, 呀sir我真係唔知又唔太清楚, 呀乜唔咪玩具泥加咩, 佢補上網又收左我錢我咪以為OK買得鑼, 其實我都唔知道呢啲野係乜不過見到幾靚咪放係度, 呢啲野係朋友個朋友放住我度先......! 呀sir呢啲野唔咪發射組件拫chapter238我有犯法! 所以家下上頭會引用"來原 - originality"來做我地, 只要你入口啲野係由真槍出來就可以用(無牌入口槍支物品...), 如果你啲野來原係玩具, after-market用品, 或自己造係冇問題.....
作者: surfer_ann    時間: 20-5-2011 00:58     標題: 回覆 15# 的帖子

小弟都覺得係..
作者: surfer_ann    時間: 20-5-2011 01:02

小弟覺得各位師兄應該PM樓主...

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0