標題: [others] 邊個牌子既m4匣會好d? [打印本頁]

作者: eh123    時間: 24-10-2011 01:23     標題: 邊個牌子既m4匣會好d?

請問各位師兄有何推介?
作者: 小鬼182    時間: 24-10-2011 21:43

引用:
原帖由 eh123 於 24-10-2011 01:23 發表
請問各位師兄有何推介?
有咁多個牌子,咁多個系統m4 gbb,你係邊隻先得嫁......
作者: kin123450    時間: 24-10-2011 22:03

GAS匣定係咩先....
作者: eh123    時間: 25-10-2011 19:53

sorry,講得唔清楚!!
我係gp既wa系統moe!
kin師兄,當然係gas匣
作者: 桸藍    時間: 25-10-2011 21:17

Wa, prowin 我都有用
作者: hung    時間: 25-10-2011 22:23

GP 金身 Pmag 由 2 隻買到第 6 隻匣 , 托賴都無出現漏氣問題
作者: eh123    時間: 26-10-2011 17:48

引用:
原帖由 hung 於 25-10-2011 22:23 發表
GP 金身 Pmag 由 2 隻買到第 6 隻匣 , 托賴都無出現漏氣問題
我都係 gp pmag,之前漏氣拎去整,
個師父話而家gp d匣造功好似唔太穩定!!
所以我而家有d失信心,想轉pro win,
請問師兄pro win有無p mag架?
作者: hwwong    時間: 26-10-2011 19:23

引用:
原帖由 eh123 於 26-10-2011 17:48 發表

我都係 gp pmag,之前漏氣拎去整,
個師父話而家gp d匣造功好似唔太穩定!!
所以我而家有d失信心,想轉pro win,
請問師兄pro win有無p mag架?
prowin 無出pmag 要食自己
作者: 桸藍    時間: 26-10-2011 20:24

如果有出就正LA
作者: hwwong    時間: 26-10-2011 20:53

引用:
原帖由 桸藍 於 26-10-2011 20:24 發表
如果有出就正LA
我諗pro win 都想賺番筆…要出就晨早問人拎license 整模又剩  宜家都無 唯有玩家自求多福
作者: hung    時間: 26-10-2011 22:09

吓 ! eh123 師兄, 你啲 GP Pmag 係咪金身嗰款, 我同好多老友都用緊, 無出現你嘅情況, 新款膠版就唔知 你有無唔小心跌過匣先
作者: eh123    時間: 27-10-2011 01:20

引用:
原帖由 hung 於 26-10-2011 22:09 發表
吓 ! eh123 師兄, 你啲 GP Pmag 係咪金身嗰款, 我同好多老友都用緊, 無出現你嘅情況, 新款膠版就唔知 你有無唔小心跌過匣先
我自己用就無,跟槍匣,未賣俾我前有無就唔知!
不過師傅都話個匣造功有d問題,佢話匣中間某個口做闊左,
我唔熟,所以無深究係邊個位
作者: red_ant_tony    時間: 27-10-2011 08:18

Pro win is pretty reliable. Even when it leaks, the dissembly and maintainence are simple.
作者: eh123    時間: 28-10-2011 19:22

我d pmag都幾多問題,又有一隻入完氣無端端係入氣咀漏氣,
仲好大聲,但用枝氣再插多野又無事!
作者: 小鬼182    時間: 29-10-2011 12:26

引用:
原帖由 eh123 於 28-10-2011 19:22 發表
我d pmag都幾多問題,又有一隻入完氣無端端係入氣咀漏氣,
漏氣咪整囉~~
我收
作者: 小鬼182    時間: 29-10-2011 12:27

引用:
原帖由 eh123 於 28-10-2011 19:22 發表
漏氣咪整囉~~
我收了10隻2手ka匣返來,無一隻唔漏氣,全部每隻都只係用半小時+一技夾口膠+新o環搞掂~~~
最重要係成本平!!!每隻成本都係$130左右~~

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0