標題: [認真] 今次真係玩出屎啦 [打印本頁]

作者: 匿名    時間: 6-4-2012 03:38     標題: 今次真係玩出屎啦

話說今日打game,我地貪玩買左盒condom試下打唔打得穿,
我估打得穿,咁就賭啦,輸左要打比你中意既人講我愛你,
好啦,試打啦,真係打唔穿,full auto都唔穿,
即係我輸左...

咁就大鑊啦,我本來諗住側側膊,但係班友真係兇狠,
迫我打,唔打就爆我料

咁講番我同個女仔咩關係先啦,
我同佢係二月識既,識左五日之後就開始左,
但好境不常,三日就玩完,
我本身以為可以好瀟灑,你唔要我大把人要我,
但係時間耐左,發覺自己只係鍾意佢一個
佢又好似重鍾意我
詳情:http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1
咁佢大我一年,考緊dse,
我見到佢fb話要忘記呢個月發生既事
我係佢考之前,
認唔住打左好大遍野比佢,
係話比佢知我重係鍾意佢,想佢係dse之後比多次機會我追多佢一次,
佢就問我點解唔遲唔早係要呢個時候同佢講,
佢話好奇想知,叫我老實答
好啦,我老實答,
佢唔應,姐係默認ok

4月1愚人節,我見佢個fb ac同個fd交換左名,
我一開始都唔覺
但佢用佢個fd身份同我吹水,
話夜媽媽想是但換人吹水,
見我on是但按,
但佢咁多個friend點解要係我呢?
我問佢做咩換名,
佢話冇,重話唔知邊個係Clara(佢自己個名)
我一睇個style就知係佢,
就算真係佢兩個friend到連style都一樣
冇理由唔識對方,
第一個回覆繼續故事...
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 03:54

Con't
咁我見佢咁好玩,我又玩,
我同個fd又玩換名,之後問佢知唔知我係邊個
佢就問who the f*** are u
我就話見friend list多左個唔識既人,
睇下佢識唔識我,
之後佢同我講stay away form my girlfriend
我既刻超灰
但諗諗下,呢個唔係佢style,
有可能今日真係轉左人,
又諗諗下,佢好怕d佢唔識既追求者,佢都係保護自己姐...

之後係4月2之前,佢set左野,我睇唔到佢d野,
之後我轉番名,佢都冇解番

咁講番今日,我迫住要打比佢,
我一打,我估唔到佢會聽,
同佢講
Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!
佢除左喂之外咩都冇講過,比我cut左線,
我番到屋企一陣,fb friend list少左個人,
我都知咩事
唉,玩咩q野姐,今次真係玩完,好唔開心
作者: queen    時間: 6-4-2012 03:59

"Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!"

咁講咪出事囉.....玩下咋....
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 04:03

引用:
原帖由 queen 於 6-4-2012 03:59 發表
"Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!"

咁講咪出事囉.....玩下咋....
我咁講係因為時機未到
我d 巴打都咁講出事....
點算啊!同佢道歉?
呢個我做得出bo
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 04:07

幾日貨仔,講咩只愛佢一個哎
又攞佢嚟玩
超低能
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 04:12

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 04:07 發表
講咩只愛佢一個哎
攞佢嚟玩
超低能
我唔想ga,成車40人強迫我一個,如果我唔做,
平定比佢地熔左,佢地打好晒野post去我個wall到,
我唔打重死
Btw,我愛你係真心話
作者: gtoray    時間: 6-4-2012 04:18

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 04:12 發表

我唔想ga,成車40人強迫我一個,如果我唔做,
平定比佢地熔左,佢地打好晒野post去我個wall到,
我唔打重死
Btw,我愛你係真心話
你重細,呢d只係puppy love
愛一個人唔係咁既
我睇到既就係”低能”
作者: love19901109    時間: 6-4-2012 04:24     標題: 回覆 6# 的帖子

我想知你果支咩槍黎,,,    真心話你就咪鬼咁玩人啦
就算人地迫你照當好誠懇咁   最多佢咪SAY NO    搞出個大頭佛就好難再有計傾
我都試過,,,   不過你好快會忘記
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 04:24

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 04:18 發表

愛一個人唔係咁既
我睇到既就係”低能”
我認,
但最少我肯等佢兩個月,
重唔一定有結果,我身邊個個都叫我放棄,
我唔係怕輸,我只係唔想同自己既感覺作對
同時我明白鍾意同愛係有分別,
我呢d可能只稱得上係鍾意
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 04:29

引用:
原帖由 love19901109 於 6-4-2012 04:24 發表
我想知你果支咩槍黎,,,    真心話你就咪鬼咁玩人啦
就算人地迫你照當好誠懇咁   最多佢咪SAY NO    搞出個大頭佛就好難再有計傾
我都試過,,,   不過你好快會忘記
Marui m14 around 1.4j
我用左兩個月都忘記唔到...
我想send個SMS 或者打過去道歉加講清楚...
但係又怕一錯再錯,做d唔應該做既野
作者: gtoray    時間: 6-4-2012 04:33

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 04:24 發表

我認,
但最少我肯等佢兩個月,
重唔一定有結果,我身邊個個都叫我放棄,
我唔係怕輸,我只係唔想同自己既感覺作對
同時我明白鍾意同愛係有分別,
我呢d可能只稱得上係鍾意
你所謂既等係因為你冇貨je
做過d乜?
作者: gtoray    時間: 6-4-2012 04:42

大好機會比你”再說一次我愛妳”
你就咁”Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!”
你個遊戲規定左咁講咩?
第一,你將佢當遊戲
第二,你將”我愛妳”當玩笑
第三,你愛佢係輸左既懲罰
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 11:07

引用:
原帖由 gtoray 於 6-4-2012 04:33 發表

做過d乜?
引用:
原帖由 gtoray 於 6-4-2012 04:33 發表

做過d乜?
我要搵,一定有條件更好既,
依家重有一個比過好人卡我既女仔知錯,比位我入
但係我咩都唔要

我做過d咩?
我係呢段時間,比心機讀書,想去追果一年之差
比心機去練大隻,冇女仔中意弱既男仔
加上我好努咁去今自己成熟,去比安全感佢,
或者呢d唔算得係d咩...
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 11:25

引用:
原帖由 gtoray 於 6-4-2012 04:42 發表
大好機會比你”再說一次我愛妳”
你就咁”Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!”
你個遊戲規定左咁講咩?
第一,你將佢當遊戲
第二,你將”我愛妳”當玩笑
第三,你愛佢係 ...
我知錯啦
我的確覺得呢個係一次機會,
但係成車人係到,佢一定會嬲
我果時諗重有我應承佢,應承自己兩個月後先去追佢,
如果我走左火,咁點算
依家我只係想打比佢,同佢say sorry加講清楚
又怕好似上次咁講錯野,或者佢唔會再聽我電話
SMS又好似冇咩誠意

但最重要既,我係唔知佢依家有冇男朋友...
作者: 蛇    時間: 6-4-2012 11:30

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 11:07 發表

我要搵,一定有條件更好既,
依家重有一個比過好人卡我既女仔知錯,比位我入
但係我咩都唔要

我做過d咩?
我係呢段時間,比心機讀書,想去追果一年之差
比心機去練大隻,冇女仔中意弱既男仔
加上我好努咁 ...
角式調轉. 你係女都唔會你呢d 咁既仔啦.
一睇就知你係懦夫啦. 俾自己d fd 兇下就淆底對住自己鐘意既人講玩下咋.
講到自己咁威, 咁咪搵第個囉.
睇標題等我仲以為你真係玩屎咁神勇.
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 11:39

引用:
原帖由 於 6-4-2012 11:30 發表

角式調轉. 你係女都唔會你呢d 咁既仔啦.
一睇就知你係懦夫啦. 俾自己d fd 兇下就淆底對住自己鐘意既人講玩下咋.
講到自己咁威, 咁咪搵第個囉.
睇標題等我仲以為你真係玩屎咁神勇.
佢地要係我個wall加鹽加醋,你話自己來好定比人來好?
講真,我自己都想去打比佢,所以我先會被動加主動打比佢,
我認我係懦夫啊,懦在要搵藉口同佢講'我愛你'

最大鑊係我根本唔知佢有冇鍾意我,
如果冇,咩女仔都一定會避我啦
作者: Vindicator    時間: 6-4-2012 12:18

之前你都話E個女仔無安全感
E+你就"Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!"

我係佢比我都走啦
直覺覺得原來你只不過玩玩下
作者: 蛇    時間: 6-4-2012 12:19

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 11:39 發表

如果冇,咩 ...
你點愛人地法呀? 鐘意同愛你識分未呀?
作者: Vindicator    時間: 6-4-2012 12:32

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 11:39 發表

如果冇,咩 ...
如果佢真係鍾意你
我覺得件事會簡單好多.....
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 12:47

一開始你咪就係衰左囉好玩唔玩攞依樣野玩唔講"低能"都唔得 反正都係你就好有霸氣噤同佢講你愛佢,依家你噤做同玩人有咩分別呀
你到底知唔知咩叫愛
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 13:09

引用:
原帖由 於 6-4-2012 12:19 發表

你點愛人地法呀? 鐘意同愛你識分未呀?
我都知愛唔等於鍾意,
我都嘗試去愛佢,
但我連佢鍾唔鍾意我,我都唔知,
點愛?
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 13:13

引用:
原帖由 Vindicator 於 6-4-2012 12:18 發表
之前你都話E個女仔無安全感
E+你就"Clara,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!"

我係佢比我都走啦
直覺覺得原來你只不過玩玩下
我都知衰咩,
我唔係要兜,我都冇需要去兜
大家問下自己,你會唔會有口是心非既時候
作者: 蛇    時間: 6-4-2012 14:09

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 13:09 發表

我都知愛唔等於鍾意,
我都嘗試去愛佢,
但我連佢鍾唔鍾意我,我都唔知,
點愛?
你愛唔愛人, 關人地鐘唔鐘意你事架咩? "嘗試"去愛佢, 聽到真係覺得好好笑... 你係點樣去"愛"人架呢?
你連自己都唔知愛唔愛人, 果三個字出起你把口, 想人信都難啦. 我覺得你都係唔好去煩人地. 你自己諗清楚你自己本身有d 乜問題先再去搵人黎愛啦下.
作者: kai_matt    時間: 6-4-2012 14:17

引用:
原帖由 gtoray 於 6-4-2012 04:18 發表

愛一個人唔係咁既
我睇到既就係”低能”
u r so right bro
study la...next yr will be u facing dse
maybe u can use ur gd result to impress her ( if she is not a MK girl, she will admire ur intelligent)
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 14:30

引用:
原帖由 於 6-4-2012 14:09 發表

你愛唔愛人, 關人地鐘唔鐘意你事架咩? "嘗試"去愛佢, 聽到真係覺得好好笑... 你係點樣去"愛"人架呢?
你連自己都唔知愛唔愛人, 果三個字出起你把口, 想人信都難啦. 我覺得你都係唔好去煩人地. 你自己諗清楚你自己 ...
可能我重細啦,即係我覺得,愛唔係單方面,可能我有誤解啦,
但我知道愛最基本係會掛住對方、令對方過得好

'嘗試'?
同佢一齊果三日,
我可以比晒d時間佢,用晒d空餘時間去陪佢,或者咁都未夠

分開之後我會用兩個月時間去等,
呢兩個月,我唔去搵佢,想佢可以尊一去考好個試
呢兩個月時間我同任何一個女仔都保持距離,
連我自己都覺得之前果8日根本唔可以叫愛,所以我用呢兩個月去準備自己,
到佢dse之後就去真真正正去愛佢,
的確果3隻字依家係唔配放係我把口,所以我先要兜,話玩下咋
或者正確d來講,我係鍾意佢,但未有機會去愛佢

但依家搞成咁,我連去愛佢既機會都冇
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 14:36

引用:
原帖由 kai_matt 於 6-4-2012 14:17 發表

u r so right bro
study la...next yr will be u facing dse
maybe u can use ur gd result to impress her ( if she is not a MK girl, she will admire ur intelligent)
唉,如果咁簡單,我之前就唔洗咁煩啦
如果佢要叻仔,周街都係
如果我要靚女,周街都係
但係想唔想要係另一回事
作者: Vindicator    時間: 6-4-2012 14:50

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 14:36 發表

唉,如果咁簡單,我之前就唔洗咁煩啦
如果佢要叻仔,周街都係
如果我要靚女,周街都係
但係想唔想要係另一回事
佢唔揀你係因為佢覺得你態度有問題
佢要ga係一個起碼比到佢安全感的男子

作者: 匿名    時間: 6-4-2012 15:13

引用:
原帖由 Vindicator 於 6-4-2012 14:50 發表

佢唔揀你係因為佢覺得你態度有問題
佢要ga係一個起碼比到佢安全感的男子
其實我都知道我自己把口係好衰,
但係我對住佢,我會係第二面,或者去改d唔好既野

以前既我,去溝女,只係為有人陪,根本唔洗講鍾唔鍾意
如果你唔受,我就去搵第二個
但係上一次,我係追,唔係溝,我知自己係鍾意佢先去馬
依家咁樣,我都冇一路等一路食,唔係因為冇貨,係因為唔想

其實上面我咁講,只係想講,鍾意一個人唔係好似買槍咁睇條件,
就算佢幾樣衰好,幾蠢都好,鍾意就係鍾意
可能我d表達有少少怪,所以先令人覺得我有問題
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 15:31

有d野
年紀細係唔會明,但係以為自己明

幾日咋下化?
等左兩個月咋下化?

讀好d書先講啦
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 15:57

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 15:31 發表
有d野
年紀細係唔會明,但係以為自己明

幾日咋下化?
等左兩個月咋下化?

讀好d書先講啦
我知自己係好多野唔明
果兩個月對你地有番咁上下年紀既人來講可能唔算得係d咩,
你地都唔知過左幾多個十年
但依家有幾多個十幾歲既o靚仔肯用兩個月時間去等一個人,重要未必有結果
話就話等兩個月,我又唔係兩個月之後就byebye

讀好d書?我等佢又唔係真係坐左係到等佢,
我e家都好努力去讀,去為兩個月之後既自己做好準備,
我鍾意佢,同我讀書冇咩衝突bo
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 16:10

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 15:57 發表

我知自己係好多野唔明
果兩個月對你地有番咁上下年紀既人來講可能唔算得係d咩,
你地都唔知過左幾多個十年
但依家有幾多個十幾歲既o靚仔肯用兩個月時間去等一個人,重要未必有結果
話就話等兩個月,我又唔係兩 ...
綜合你上個帖同呢個帖來看
你倒是有思想過
不過, 不成熟就是不成熟

現階段你的不成熟
由年紀,思想到行為都充分表現了出來
同年的男女, 一般女孩會較成熟
你重細佢一年, 她只會比你更加更加成熟

當初和你一起幾天, 可能就是一時衝動而已
尤其你做了這些超幼稚的事, 不太可能再接受你了

可能你成長以後, 會和這女孩再會呢
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 16:13

樓主其實年齡係???
作者: 蛇    時間: 6-4-2012 16:18

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 16:13 發表
樓主其實年齡係???
考文憑試既人再減一年. 你覺得大得去邊...
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 16:22

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 16:10 發表

綜合你上個帖同呢個帖來看
你倒是有思想過
不過, 不成熟就是不成熟

現階段你的不成熟
由年紀,思想到行為都充分表現了出來
同年的男女, 一般女孩會較成熟
你重細佢一年, 她只會比你更加更加成熟

當初和 ...
唉...下次再會,可能就係一人拖住一個...諗起都唔想再會,
只想佢既mr right可以比到幸褔佢...

um...我都係同佢say sorry先啦
點講都好,我係錯左就錯左,唔say sorry好唔得
我會好好把握佢dse完之前既時間,
去令自己成熟,去試多一次
別人既說話我會去聽,去諗,但係唔可以左右我
不過都多謝各位師兄,
btw,我都唔知打電話好定sms好
打電話比較有誠意,但係我怕我又講唔出口,或者又講錯野
sms就唔會咁易講錯野,不過好似差d誠意
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 16:38

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 16:22 發表

等佢, 當面道歉啦
咩叫誠意呀?
作者: Vindicator    時間: 6-4-2012 16:40

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 16:22 發表

唉...下次再會,可能就係一人拖住一個...諗起都唔想再會,

我會好好把握佢dse完之前既時間, ...
如果可以的話
面對面啦
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 16:50

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 16:38 發表

等佢, 當面道歉啦
咩叫誠意呀?
佢肯,我敢,
比著你都唔肯啦,
就算當面,都要約到佢出來先得ga
佢又要dse,邊有時間理我?
我更加唔想用左佢d時間
嗱,約就要打電話,唔通唔say sorry??
不過我真係唔想佢反感
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 17:05

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 16:50 發表

佢肯,我敢,
比著你都唔肯啦,
就算當面,都要約到佢出來先得ga
佢又要dse,邊有時間理我?
我更加唔想用左佢d時間
嗱,約就要打電話,唔通唔say sorry??
不過我真係唔想佢反感
你知唔知咩叫”等”?

唔好藉口多多

反感我相信佢已經好反下
如果你真係顧佢感受一係自動消失....
作者: 蛇    時間: 6-4-2012 17:44

引用:
原帖由 Anonymous 於 2012-4-6 16:22 發表

我會好好把握佢dse完之前既時間,
去令自己成熟,去試多一次
別人既說話我會去聽,去諗,但係唔可以左右我
不過都多謝各位師兄,
你係咪男人黎架. 道歉又話講唔出口, SMS 定打電話都十五十六.
人地連你FB 都斬埋. 即係人地都唔想同你聯絡唔想理你啦, 你都仲想搞住人. 好心就自己消失啦.
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 18:49

要做既野都做左,或者我真係唔岩佢,有緣再見啦

唔該晒各位師兄
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 18:56

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 18:49 發表
要做既野都做左,或者我真係唔岩佢,有緣再見啦

唔該晒各位師兄
Sorry lor
真係唔知你做左d乜

人是要學會放手
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 20:55

引用:
原帖由 Anonymous 於 6-4-2012 18:56 發表

Sorry lor
真係唔知你做左d乜

人是要學會放手
X2 吖唔該

等佢自己反醒下啦
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 22:19

自己做左d咩,自己知就夠,冇需要同人交代,
我自己有自己既辦法去消失
作者: Stig    時間: 6-4-2012 23:47

其實係咪潮文黎

都係玩啫,禁多人唔打偏偏打比佢

重要好玩唔玩玩condom
作者: 匿名    時間: 6-4-2012 23:56

引用:
原帖由 abcd123 於 6-4-2012 23:47 發表
其實係咪潮文黎

潮文?!
如果係就好啦

d豬朋狗友知我d料,如果唔係,我是但打都得啦
所以呢,信人唔好十足啊

玩condom?成班豬朋狗友之前睇左杜記廣告,踩都踩唔爆,
未睇下係唔係咁堅lo...
作者: 匿名    時間: 7-4-2012 05:17

引用:
原帖由 abcd123 於 6-4-2012 23:47 發表
其實係咪潮文黎

玩果時唔玩condom重大獲
作者: Boniface    時間: 7-4-2012 18:08

我只係可以講,低能
作者: 衰人    時間: 7-4-2012 18:20

其實我比較想知點解會無啦啦有個condom
作者: 匿名    時間: 7-4-2012 18:24

引用:
原帖由 衰人 於 7-4-2012 18:20 發表
其實我比較想知點解會無啦啦有個condom
樓主唔係講左買返黎咩
作者: 衰人    時間: 7-4-2012 19:21

係喎唔記得左
作者: p7009212    時間: 8-4-2012 02:09

I wonder why u can treat those a_ _ holes as frds =,=
if they really treat u as frd, i don't think they will do that

作者: 潛陣水    時間: 8-4-2012 02:18

引用:
原帖由 p7009212 於 8-4-2012 02:09 發表
I wonder why u can treat those ass holes as frds =,=
if they really treat u as frd, i don't think they will do that
You cannot say rough mouth
Offensive language is not allowed
作者: Callous    時間: 8-4-2012 06:14

愛???
愛一個人,應該會在任何情形下都保護對方,更不會拿對方作賭注和玩笑,愛....對不起,我看不出有!
型完威完了, 現在的後果,就是你的懲罰!!
用心領略什麼是愛吧!!!
作者: p7009212    時間: 8-4-2012 12:08

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 8-4-2012 02:18 發表

You cannot say rough mouth
Offensive language is not allowed
oh yea, sorry sir
作者: 匿名    時間: 8-4-2012 14:50

引用:
原帖由 Callous 於 8-4-2012 06:14 發表
愛???
愛一個人,應該會在任何情形下都保護對方,更不會拿對方作賭注和玩笑,愛....對不起,我看不出有!
型完威完了, 現在的後果,就是你的懲罰!!
用心領略什麼是愛吧!!!
我根本冇諗拎佢出來做賭注,亦都唔係我諗d咁低能既懲罰
我打比佢係出於自動加被動,我呢兩個月都冇搵過佢,都想聽下佢把聲
我聽到佢肯聽我電話,我都幾開心
我要補番'玩下咋',係因為我自己都覺未係時候同佢講
作者: kimkileo    時間: 10-4-2012 00:32

最唔應該講既你都講左出黎........

Well.......阿公,今次我奶野啦,我玩輸左遊戲,我要同你講我愛你,嗱我玩下咋!
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 00:35

點解唔可以簡單d淨係講3隻字"我愛你"

乜要輸左先至愛你"女友"?
點解要"拿我玩下炸", 乜你唔係真心愛佢?
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 01:07

其實件事都完左Lu,
不過唔係因為呢件事,係我同佢散果時已經完左
只係自己發緊夢,因為呢個誤會同佢講清楚,
自己先識醒,
發覺呢兩個月個咩都做唔好,
打game都冇mood就係因為自己發緊夢
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 02:01

引用:
原帖由 Anonymous 於 8-4-2012 14:50 發表

我根本冇諗拎佢出來做賭注,亦都唔係我諗d咁低能既懲罰
我打比佢係出於自動加被動,我呢兩個月都冇搵過佢,都想聽下佢把聲
我聽到佢肯聽我電話,我都幾開心
我要補番'玩下咋',係因為我自己都覺未係時候同佢講
(真心話)
我真係唔講對唔住自己,我理得你係咪你諗個遊戲、理得你係咪你諗個賭注吖,你玩得就預左亦當你接受啦下!!!唔好諗住同人講一句無諗住就諗住過骨對自己好過D呀?你唔好傻啦!!!!你無諗住攞佢黎賭就唔好攞佢黎賭啦!!!你明知個懲罰低能你又玩!!!噤樣你根本就唔係重視個女仔啦,無諗過自己會衰左,衰d講就係因為自己自大而攪到自己衰左,無諗住通常係一個唔負責既人出事之後用黎自辯既方法之一黎!!!!依D人就好似你噤唔顧後果e.g開快車撞到人。
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 02:36

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 02:01 發表

(真心話)
我真係唔講對唔住自己,我理得你係咪你諗個遊戲、理得你係咪你諗個賭注吖,你玩得就預左亦當你接受啦下!!!唔好諗住同人講一句無諗住就諗住過骨對自己好過D呀?你唔好傻啦!!!!你無諗住攞佢黎賭 ...
既係咁,果時只係估穿同唔穿,我隨口up穿,我果時都未知罰咩野
佢地都未講罰咩野,係事後先加落去,如果我知就唔玩啦,
好啦,到知罰咩啦,佢地要係我個wall post野,我唔知佢地想post咩
加上我都想聽下佢把聲,打囉,但係我從來冇接受bo

如果我真係唔重視佢,我諗唔到咩理由去等,諗唔到咩理由去準備
但有樣野最諗唔明點解你地都要匿名
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 03:00

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 02:36 發表

既係咁,果時只係估穿同唔穿,我隨口up穿,我果時都未知罰咩野
佢地都未講罰咩野,係事後先加落去,如果我知就唔玩啦,
好啦,到知罰咩啦,佢地要係我個wall post野,我唔知佢地想post咩
加上我都想聽下佢把聲, ...
錦你又唔開名,好公平者
隨口up係米唔洗負責先? 你出街隨口話你係32安睇下有無人報警?
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 03:20

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 03:00 發表

錦你又唔開名,好公平者
隨口up係米唔洗負責先? 你出街隨口話你係32安睇下有無人報警?
我作為當時人,用匿名合情合理,如果唔係,呢個版都唔洗用呢個功能啦

好啦,番正題,我知自認幾多安係會有咩結果,如果我認,知法犯法,底死
如果我唔知,但明文規定,比人拉,合情合理
但係果時都未講好,我更加未知,點負?
既係咁,當未講定要停車熄匙,你冇停車熄匙,比人啦左,罰你一千幾百,
你又點睇?
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 03:34

識到呢班friend真係happy together
鍾意玩你玩到咁串 重邊有得怨
事到如今, 講咩都係事後孔明無台型

汲取下經驗留返下次用

當初只係一句I luv U,又唔係話開口要求搞野
你愛佢既呢句野都放左係心預左講

另外, 要講咩就淨係講果句算,唔好畫蛇添足

不過, 講聲我愛你唔係玩得好大姐, 又唔係叫你同隻朱茜講
再者, 反觀一下, 唔可以係上天比機會你開口同佢講野, 再次表白?
唔好諗到咁

作者: 匿名    時間: 10-4-2012 03:49

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 03:34 發表
識到呢班friend真係happy together
鍾意玩你玩到咁串 重邊有得怨
如果個個年輕人玩既時候都識收,香港就少好多意外
佢地個個事後都有say sorry,我都知佢地唔係有心,
何況件事都過左去lo,我都係呢次誤會先有機會同個女仔講清楚,
我地真係唔可以一齊,我永遠都唔會有機會,咁我都應該要放手,
望就望佢可以搵到一個比到幸福佢既mr right啦,
我連佢電話number都del左,有緣再見啦
作者: 潛陣水    時間: 10-4-2012 03:56

去[s]介手[/s]聽下d純音樂放鬆下吧
識玩樂器就去發洩下
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 04:12

放左手個人清醒同輕鬆左好多,
但你問我係唔係放晒,我覺得放唔晒,
我需要d時間,
今日番band房練鼓發洩,個豬朋狗友老師又叫我去搵過第二個
我心諗搵第二個的確可以填番我心入面空出來的位置(當然唔係代替品啦)
又可以比機會我試咩叫愛,
不過又可能會害左人,
都係比自己休息下先,呢段時間真係好累
作者: 潛陣水    時間: 10-4-2012 04:16

係決定禁慾就要早
唔係到暑假先黎多獲(高鋒期)
保證對你DSE有不良影響
拖泥帶水 難以取捨 你同未來gf其中一個會中招
上大學先揾返個細過你架啦 姐姐一d都唔好玩
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 12:32

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 10-4-2012 04:16 發表
係決定禁慾就要早
72小時已經令我發左兩個月夢
如果一個月,我都唔知點計
隨緣啦,我都希望真真正正係中學時期拍一次拖,
唔係到左中年果時就有遺憾
作者: Vindicator    時間: 10-4-2012 14:08

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 12:32 發表

中學未拍過拖有幾閒?
我都無啦
中學未拍過拖同遺憾有咩關係?
作者: 蛇    時間: 10-4-2012 15:10

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 2012-4-10 04:16 發表
係決定禁慾就要早
點唔好玩法呢?
作者: 潛陣水    時間: 10-4-2012 15:58

引用:
原帖由 於 10-4-2012 15:10 發表

點唔好玩法呢?
平時係學校姐姐級既都會向d正太級既開刀
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 19:06

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 10-4-2012 15:58 發表

咩叫正太級?
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 19:07

引用:
原帖由 Vindicator 於 10-4-2012 14:08 發表

中學未拍過拖有幾閒?
我都無啦
中學未拍過拖同遺憾有咩關係?
我成日都覺得有d變態佬明明有老婆,
重要搞學生妹就係呢d
作者: 潛陣水    時間: 10-4-2012 19:11

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 19:06 發表

咩叫正太級?
上維基查下正太
作者: Vindicator    時間: 10-4-2012 19:12

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 19:07 發表

我成日都覺得有d變態佬明明有老婆,
重要搞學生妹就係呢d

你又知
作者: 匿名    時間: 10-4-2012 19:18

引用:
原帖由 Vindicator 於 10-4-2012 19:12 發表

你又知
覺得姐,
點講都好,隨緣啦
作者: 潛陣水    時間: 11-4-2012 08:06

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-4-2012 12:32 發表

誠邀你做左變態佬測試
以下請選擇切合你的句字

1. 同個著住校服既女仔拍拖好開心
2. 鍾意著住校服既女仔
3. 對成人無興趣, 淨係對靚妹有
4. 經常性出街都會留意有無校服學生妹,再及到實一實
5. 對學生妹作出性幻想
6. 有儲校服相

如果有2樣以上恭喜曬
你可以申請成為注冊變態佬, 取得怪老三既頭銜
作者: 匿名    時間: 11-4-2012 13:10

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 11-4-2012 08:06 發表

誠邀你做左變態佬測試
以下請選擇切合你的句字

5. 對學生妹 ...
只有第一
作者: 蛇    時間: 11-4-2012 20:47

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 2012-4-11 08:06 發表

誠邀你做左變態佬測試
以下請選擇切合你的句字

5. 對學生妹 ...
你又有幾多樣呀?
作者: 蛇    時間: 11-4-2012 20:48

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 2012-4-10 15:58 發表

你對姐姐級既認知都幾偏面下.

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0