標題: [Inokatsu] inokatsu 1911 有售 [打印本頁]

作者: easygo    時間: 19-4-2012 16:57     標題: inokatsu 1911 有售

原來早兩個月香港都有入到限量版, 聽聞大約HK$10,xxx , 但好快就比人買左...

作者: garyyanykw    時間: 19-4-2012 17:17

引用:
原帖由 easygo 於 19-4-2012 16:57 發表
原來早兩個月香港都有入到限量版, 聽聞大約HK$10,xxx , 但好快就比人買左...
衣hobby有一支,不過唔知賣唔賣
作者: gainax    時間: 19-4-2012 21:32

唔知有沒師兄買左順便post上來分享一下
作者: easygo    時間: 20-4-2012 10:14

我真係有興趣, 但可惜得個100枝, 香港可能得幾枝, 仲已經比人買左..
standard版唔知2015年出到未?
作者: 桸藍    時間: 21-4-2012 00:10

standard ver. is in stock now
作者: true    時間: 22-4-2012 21:19

Yes, standard version is selling for US$860.00...
買唔倒嗰 100  支 Limited edition, 應唔應該買Lee 支呢? 好似話都係全鋼,但外表冇咗polish...
作者: 怒人甲    時間: 22-4-2012 21:36     標題: 回覆 6# 的帖子

冇左polish ??? 師兄意思即是沒有blue finish ???

回覆 5# 的帖子

桸藍師兄, 即係邊間有貨呢? 謝謝
作者: 桸藍    時間: 22-4-2012 23:06

You can see it at reddog XD
作者: true    時間: 22-4-2012 23:19

Yes, blue finish I mean...

從 reddog photo 嚟睇好似真係冇 limited 嗰個"籃色", 有冇師兄知個"籃色"點整上去???
作者: 怒人甲    時間: 23-4-2012 13:10     標題: 回覆 8# 的帖子

唔該晒!!! 睇左, 的確冇 Limited edition 甘靚
作者: momolun    時間: 23-4-2012 16:01

引用:
原帖由 easygo 於 19-4-2012 16:57 發表
小弟有幸..係明槍 ..見到有位ching 買呢支槍.. (都有幾個月..唔太sure)
佢可能不是本地人..listen 佢同明槍人對答(我估又不是大陸人)

佢試左一兩槍....我估佢怕攪花支槍..跟手明槍人打晒其餘BB彈..見明槍人快扣..都要幾用力
支野果然堅  ( 佢只試gas 甲...冇試支CO2甲)

令一明槍人 ...張個木盒cut 開個包裝袋....佢重話佢親手用透明膠袋..包左2層定3層..所以好難cut開個膠袋

最後個ching ...用卡找數就走人...

作者: easygo    時間: 24-4-2012 17:11

分享剛到手的普通版inokatsu 1911(from 紅X), 質感一流..  記憶中同我數年前係菲律賓玩過既真槍1911差唔多...  
好喜歡ino呢枝1911做出黎個種似真槍既粗糙感覺,
不過跟槍係co2 kj匣, 仲未試過槍..   但個樣太醜, 大屎忽
但枝槍都係用黎擺, 所以買左隻kj gas匣用黎扮野

枝槍係無限量版隻色咁好睇 (不過我未見過限量真身), 但以網上所見, 限量個槍身係做過手工打磨

圖片附件: DSC05969.JPG (24-4-2012 17:11, 87.21 KB) / 該附件被下載次數 207

圖片附件: DSC05973.JPG (24-4-2012 17:11, 103.14 KB) / 該附件被下載次數 207

作者: joeyjordisonhin    時間: 24-4-2012 17:54

引用:
原帖由 easygo 於 24-4-2012 17:11 發表
分享剛到手的普通版inokatsu 1911(from 紅X), 質感一流..  記憶中同我數年前係菲律賓玩過既真槍1911差唔多...  
好喜歡ino呢枝1911做出黎個種似真槍既粗糙感覺,
不過跟槍係co2 kj匣, 仲未試過槍..   但個樣太醜,  ...
師兄咁支野即係用唔到馬記原裝匣?
作者: easygo    時間: 24-4-2012 19:24

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 24-4-2012 17:54 發表

我無馬記匣.. 不過紅X都係只係寫KJ gas/co2用到
作者: 失去靈魂騎兵師    時間: 24-4-2012 19:36

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 24-4-2012 17:54 發表

就數裝得道,但打唔打得起(全鋼)
作者: HongKoch    時間: 26-4-2012 00:58

作者: easygo    時間: 26-4-2012 09:48

網上既紅X (redwxxxairsoft.com)
作者: gojapan    時間: 27-4-2012 21:29

今日係EXXBBY見到,比想像中造得差,上下身分得好開,,MARKING字太細,,,
作者: mk23    時間: 27-4-2012 22:02

老實講,個底有個co2洞真係好肉.
但已新那枝RA-tech的 Kimber全鋼好似好D.
見D台仔加個magwell遮著,完全唔覺,得.
作者: garyyanykw    時間: 30-4-2012 21:29

引用:
原帖由 easygo 於 20-4-2012 10:14 發表
我真係有興趣, 但可惜得個100枝, 香港可能得幾枝, 仲已經比人買左..
standard版唔知2015年出到未?
原來衣hobby嗰支賣架,今日見到出咗價,13隻金牛
作者: hung    時間: 16-5-2012 19:28

Wow ! 13隻金牛實在
作者: donaldszeto31    時間: 16-5-2012 19:55

如果有d師兄真系好中意1911,13隻金牛都五系甚麼問題...

歡迎光臨 CGF (http://www.wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0