發新話題

GHK PDW version-2012 (開箱文及簡測)

其實喱支嘢好低玩,質感硬正,blowback聲音清脆!
我之前玩開WE PDW,忍唔住都換咗GHK!

引用:
原帖由 sing106 於 26-8-2012 19:37 發表
其實喱支嘢好低玩,質感硬正,blowback聲音清脆!
我之前玩開WE PDW,忍唔住都換咗GHK!
實戰得唔得
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

不過2K, you mean under 2k?! where?

引用:
原帖由 Vindicator 於 26-8-2012 20:27 發表

實戰得唔得
打CQB都OK喎!

2 K 價錢GHK PDW GBB ,  用樓主師兄試用的 B 牌及 PW 牌匣 , 有bolt lock 及 blowblack 又夠實在 , 仲有co2 匣對付啲不死人 , 真抵玩

回覆 1# 的帖子

請問一下師兄
個Grip係咪就咁鬆左螺絲就換到 ??
麻煩解答了 ~

引用:
原帖由 閒雜人等 於 30-8-2012 01:09 發表
請問一下師兄
個Grip係咪就咁鬆左螺絲就換到 ??
麻煩解答了 ~
是,與M4 共通的。

樓主可唔可以PM我係邊到買支PDW?

一槍兩匣$2k?咁低?邊到買?

樓主可唔可以PM我係邊到買支PDW?  X2

個刻印又真係.....

如果刻番深d 我都可能會心動
signature oversize

看了樓主這篇介紹,使我立刻愛上這槍

C Hing,我都係買左2012 版,但我HOP UP膠是黑色的,而且試詔支槍係得1.2J.....係咪我買錯左

引用:
原帖由 Henrymts 於 1-9-2012 21:31 發表
C Hing,我都係買左2012 版,但我HOP UP膠是黑色的,而且試詔支槍係得1.2J.....係咪我買錯左
師兄,你可能被鎗鋪騙了買了倉低貨,這不是2012版,而是Version 3。
2012版除了用上綠色飛機膠外,還有可在拋殼口內的Hop-up位作Hop-up調校的。

RCman兄, 可否pm地點俾我?thanks

發新話題