發新話題

GHK PDW version-2012 (開箱文及簡測)

引用:
原帖由 BoRiS 於 7-9-2012 02:13 發表
有圖
我見師兄你張單真係打住PWD 2012 Limited<<<<<而唔係2012 Version
佢幾時有出過限定?自家限定?
最初我係打算去WXG買,不過佢又係話2012雙匣版,
而且要$2422....當時我只想要單匣版所以我無同佢買,
好彩我無同佢買到ja
師兄你呢個係單匣定係雙匣版呢?

引用:
原帖由 RCman 於 7-9-2012 09:57 發表

我見師兄你張單真係打住PWD 2012 Limited
一冇留意細節就出事, 而且佢地甘寫都咬佢唔入, 新版 hop up 座可以拉開個bolt 用六角調整
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 7-9-2012 10:02 發表

一冇留意細節就出事, 而且佢地甘寫都咬佢唔入, 新版 hop up 座可以拉開個bolt 用六角調整
係呀師兄,所以唔係單係一粒綠色膠唔同甘簡單

張單既item code 寫 PDWV3... 舊版~
個description 又寫PDW 2012 Limited,  有矛盾
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 7-9-2012 10:05 發表
張單既item code 寫 PDWV3... 舊版~
個description 又寫PDW 2012 Limited,  有矛盾
係bor...前面寫住PWDV3, 迷低已經打開!
師兄支係GHK PDW Version 3, 而唔係 2012 Version
因為GHK的PDW 係由Version 3之後更新到現在的2012 version
兩岸果邊都係甘稱呼的。
甘張單最後又加留2012 Limited....算唔算誤導呢?

睇黎Henrymts及BoRis版友都去了WXG買了舊版死貨了。
甘樣真係唔多老實bor

佢算唔算欺騙?? 我買果時3返4次問佢 係唔係2012版? 佢話係 重話呢個係重係係拋穀位置做Hop-up調整
佢甘樣做同昆新手有咩分別...

我可唔可以從法律上追究???

我岩岩打左去問WXG ,
佢地話只要係係拋穀位置用機米做Hop-up調整  就係2012新版.......
重話綠色係第一水  黑色係之後幾水......
佢話張單打錯   應該係冇分版本?

引用:
原帖由 BoRiS 於 7-9-2012 15:18 發表
我岩岩打左去問WXG ,
佢地話只要係係拋穀位置用機米做Hop-up調整  就係2012新版.......
重話綠色係第一水  黑色係之後幾水......
佢話張單打錯   應該係冇分版本?
但張單唔係跟物流倉羅個code傢咩?
甘佢真係寫PDW V3

至於係咪第二第三第四水就係黑色Hop-up膠,
我就不得而知啦,可能要問問兩岸果邊D師兄會清楚D。

最簡單就係問番 GHK 喇
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 7-9-2012 16:13 發表
最簡單就係問番 GHK 喇
我上次支GHK AKU第一代因為個Grip的膠老化了及經不起boltback力而爆開左。
之後係香港找了好耐都找不到買。
去了兩岸果邊同GHK講,佢真係有寄番個新的Grip比我。

引用:
原帖由 RCman 於 7-9-2012 16:31 發表

我上次支GHK AKU第一代因為個Grip的膠老化了及經不起boltback力而爆開左。
之後係香港找了好耐都找不到買。
去了兩岸果邊同GHK講,佢真係有寄番個新的Grip比我。
yes, 有時對岸forum都有提過呢間既after sell service 都算唔錯

今日見到實物,發現 手工真係唔太得
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 RCman 於 7-9-2012 10:25 發表
睇黎Henrymts及BoRis版友都去了WXG買了舊版死貨了。
甘樣真係唔多老實bor
我同BoRis版友情況一樣
我之後去過日本首都問2012 UPGRADE KIT,佢地話而家套KIT已經唔送綠色HOP UP 膠

發新話題