發新話題

KSC M93RII開箱+簡測

引用:
原帖由 gainax 於 2-9-2012 02:53 發表
KSZ S7 手槍性能拍得住馬記, 台版更金屬身抵玩, 2,3年前先800有找無敵
一路只係輸唔夠件多, 而家對比其它正廠價都ok,
印像K牌S7好以仲有出M93R AUTO 9, 而家想揾就難揾了
唔係淨係得把唔係s7嘅auto9咩?

回覆 16# 的帖子

實程唔清楚了, 可能係舊版, 不過都買唔到

引用:
原帖由 gainax 於 2-9-2012 03:30 發表
實程唔清楚了, 可能係舊版, 不過都買唔到
find the manual in the drawer
take a look=]

同場加演小弟KSC第一版M93r

枝槍十幾歲lu, 仲係100% work, 原裝膠slide top gas喪full仲係靚靚仔仔

反而想知有無師兄近排見到明搶有枝有下導軌既 93R ?即係無左下身個手把,換左做類似 M9A1 下槍身?

我支93r
?dl=1

引用:
原帖由 silvano126 於 2-9-2012 07:11 發表
我支93r
?dl=1
年個comp同條slide都好正
係咪metal slide?

我還是最喜歡原裝M93R的模樣,
什麼Auto9 或加了Comp,自己覺得都沒有了原來的味道

引用:
原帖由 RCman 於 2-9-2012 13:57 發表
我還是最喜歡原裝M93R的模樣,
什麼Auto9 或加了Comp,自己覺得都沒有了原來的味道
how abt mine

3連發,實在太吸引喇,師兄請問加長內管加滅聲易攪嗎?thx

引用:
原帖由 beemixbee 於 3-9-2012 12:41 發表
不大清楚,他除了有單發,三連發外,還有Full Auto

引用:
原帖由 beemixbee 於 3-9-2012 12:41 發表
如果係s7 ge加長內管應該唔難
不過滅聲就應該難搞啲 好似無出有牙外管

引用:
You want to make it like this?

唔.....可惜,不過原庒都好好力喇,3連發真系令我好想BUY

就系咁樣喇,師兄呢支滅聲庒得落嗎?

引用:
原帖由 beemixbee 於 3-9-2012 14:29 發表
就系咁樣喇,師兄呢支滅聲庒得落嗎?
the one I post is not s7
old version
cannot buy now

發新話題