發新話題

M93R wood Grip installation (step-by-step)

最近有好多會員變哂「鬥木佬」

引用:
原帖由 jacko 於 14-10-2012 22:59 發表
恭喜師兄木Grips入手 ,咁0岩我早幾日都買到條鋼管,齊齊補完~
好彩我對木Grips早0係半年前0係台灣kxc訂左返0黎,如果唔係而家都幾難買
最初我都係想買師兄你果對,不過佢地無曬貨....

好靚既手柄加好手工~~~

好勁........

好手藝....! 但尼種滑柄會否 跣手呢....?

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

犀利 ! 犀利 ! 好功夫兼好心機

DELE.....

SORRY

HAPPY SHOOTING!

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

軍醫當年支KJ M9A1都換咗光身雀眼木,十分好看,但有少少”跣"手....

Happy shooting!

附件

KJ M9A1.jpg (56.01 KB)

1-12-2012 02:38

KJ M9A1.jpg

引用:
原帖由 T-800 於 1-12-2012 02:34 發表
軍醫當年支KJ M9A1都換咗光身雀眼木,十分好看,但有少少”跣"手....

Happy shooting!
是無有紋的那樣好
其實光身電木Logo柄以前MGC fixed slide年代我也換過。
今次還是選用光身.......因為有紋的沒有貨了

DIY la

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-12-2012 11:07 發表
DIY la
我邊有師兄你甘強的DIY能力呢

正到不得了

支93r好正啊
借問打磨頭係邊道買?
附近五金舖都無..

引用:
原帖由 ohmydie 於 1-12-2012 20:35 發表
支93r好正啊
借問打磨頭係邊道買?
附近五金舖都無..
打磨頭我相信係大間的五金鋪會有,
或是鴨記都相信會有。
我是在做野左近的大五金鋪買。
有不同形狀及物料供選擇。

其實係tw果面訂野返來香港係咪只可以用信用卡呢??

發新話題