發新話題

Stark Arms Glock 19 開箱及小改

引用:
原帖由 ayaka 於 4-1-2013 14:24 發表
我又貼下 同吉打kj鋼g19比較下
支迷19幾抵玩, 做得好足, 隻匣都交足貨
kj g19同迷19既匣都可互換, 打到&lock到
反為想知道有無師兄可以將KJ個trigger可以unload時lock系後面...尤其係當其他相同價位既對手都做到呢點時...

引用:
原帖由 wongmanhong2 於 3-1-2013 11:09 發表
請問喱支g19滑架頂部有冇明顯嘅分模線,thx
放心: 係既...之前18C左右都有既分模綫已經唔再系19身上發生...

下一步 - CNC G17

請問有冇師兄知道,原本送多件parts 係有咩用架?
Thnaks !

換左就唔會Slide Stop..

小弟都入左支

小弟都入左支, 之後仲買左個馬記長匣. 試左一匣, 可以通用冇問題

附件

2013-02-06 21.58.22.jpg (123.74 KB)

7-2-2013 23:54

2013-02-06 21.58.22.jpg

post 多一張先:P

post 多一張先:P

附件

2013-02-06 22.08.53.jpg (79.8 KB)

7-2-2013 23:56

2013-02-06 22.08.53.jpg

換了原裝金屬外管後,我的G19的 Blowback 並不暢順,打完 2-3 發後 hammer down 唔到,要再cock 鎗,請問有無解決方法?
謝謝!

引用:
原帖由 billyho0 於 14-2-2013 10:21 發表
換了原裝金屬外管後,我的G19的 Blowback 並不暢順,打完 2-3 發後 hammer down 唔到,要再cock 鎗,請問有無解決方法?
謝謝!
手動磨順左先~~~~

之後可能你會發現條管花晒

Thanks!
我再試試。

引用:
原帖由 billyho0 於 25-2-2013 13:37 發表
Thanks!
我再試試。
最好就用砂紙磨下佢先~等條外管冇咁傷麻

師兄們,我想請教下,呢支G19既正常火力太約幾多J?我果支二手收番黎,換管換膠都係得0.7J

回覆 56# 的帖子

換管換膠
~0.8-1J

回覆 57# 的帖子

我用601管,我無估錯既話,應該1j左右啦,但我係hopup座位,做哂密氣。都升唔到火力?係咪飛機出事?

引用:
原帖由 AnakinLam 於 9-6-2013 01:43 發表
我用601管,我無估錯既話,應該1j左右啦,但我係hopup座位,做哂密氣。都升唔到火力?係咪飛機出事?
證明佢本身都足夠密氣

nice gun with cheap price!

發新話題