發新話題

2013亞洲玩具展

RS..消失左...SVD GBB....

嘩!啲女穿著得咁C文既!

外表C文,內裡....

RS收皮係天經地義的,幾年來得幾支冷門槍.....

不過佢支97,97B,56,56s都好想買

我都好想去睇吓 ! 師兄們知佢地幾點收嗎? 入場費幾銀? THX

現場登記
請於展覽期間,攜同閣下的名片,到買家登記處辦理入場證。入場費港幣一百元正。

*此展覽只供18歲或以上的業內人士參觀。主辦單位有權復核登記人士的業內身份及拒發入場證予大會認為不適當的人士。

引用:
原帖由 聶風 於 7-1-2013 20:11 發表
現場登記
請於展覽期間,攜同閣下的名片,到買家登記處辦理入場證。入場費港幣一百元正。

*此展覽只供18歲或以上的業內人士參觀。主辦單位有權復核登記人士的業內身份及拒發入場證予大會認為不適當的人士。
要業界人士...

引用:
原帖由 聶風 於 7-1-2013 20:11 發表
現場登記

吓? 。。。。一舊水?。。。。要比唔去啦

引用:
原帖由 tango1997 於 7-1-2013 20:28 發表

應該係個d未預先登記, 當日先去入場個d先要?

呢D show是俾買家去做生意果種!唔是動漫展呀!

引用:
原帖由 tango1997 於 7-1-2013 20:28 發表

抽水?

引用:

有請柬可以免費入...
Signature over size

引用:
原帖由 Stig 於 7-1-2013 20:44 發表

抽水?
你係醒既

引用:
原帖由 faihk 於 7-1-2013 20:30 發表

應該係個d未預先登記, 當日先去入場個d先要?
今日下午先登記。。。。。就咁入左去。

引用:
原帖由 tango1997 於 7-1-2013 21:38 發表

今日下午先登記。。。。。就咁入左去。
咁... 米姐係你免費囉!

引用:
原帖由 faihk 於 7-1-2013 21:39 發表

咁... 米姐係你免費囉!
禾兼職造智能BB車丫嘛

發新話題