發新話題

[GHK] AKM......改改改..!

引用:
原帖由 hei-c 於 15-3-2013 16:00 發表
C兄,我都想訂呢個gasblock
唔個ghk條barrel幾粗呢?因為我想改落kwa度又驚訂左返黎唔岩裝
Thx
外管 15.5 mm

外管odaan大哥講左15.5mm

引用:
原帖由 聶風 於 16-3-2013 03:20 發表
外管odaan大哥講左15.5mm
唔敢當 , 一齊研究下~~

大哥..你就做研究..我就係比人研究..

度左kwa。barrel外徑14.7mm

睇完醫生..靚仔返晒...

換埋..真係唔該晒..H牌...

所以師兄條骨係搵朋友幫手寄番黎?

引用:
原帖由 sam524 於 19-3-2013 23:40 發表
所以師兄條骨係搵朋友幫手寄番黎?
係呀..Ching..

引用:
原帖由 聶風 於 22-3-2013 17:09 發表

係呀..Ching..
比你毒到我啦
不過我無門路 都無朋友
set骨的確抵玩 唔貴得h牌幾多 又有睇頭
不過支鏡

Thanks for sharing. I would like to ask how many versions of AKM has GHK released and what are their improvements? Thanks.

引用:
原帖由 red_ant_tony 於 31-3-2013 10:49 發表
Thanks for sharing. I would like to ask how many versions of AKM has GHK released and what are their improvements? Thanks.
這裡看看
http://samoon.com.tw/gbb-airsoft-gun/ak

回覆 102# 的帖子

Thanks

好正
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]

小弟的AKM...受到聶風師兄的啓發後小弟最近都試下將枝AKM攞黎改一改款, 我枝AKM係舊版, 側面無鏡橋.
大致上都係跟師兄枝槍做藍本,不過條骨就用H牌, 手柄就用KA牌算啦.裝好再係上面加番枝鏡同電筒.

回覆 104# 的帖子

師兄請問準星同外管邊度有賣?是否直上?thx
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題