發新話題

老馬X吉打 M.E.U. SV

過年後係三斤買的,剛返新貨

1911砌過一支以後吾敢試,burn sliver paper呀.guarder都好D,Nova就趴地了

請問樓主捨唔捨得用尼落場?

好想要半軌既春田槍身
但依家果唯一一套出既廠好貴,要二千幾銀
PGC,吉打快D出啦

引用:
原帖由 RCman 於 24-2-2013 11:20 發表
過年後係三斤買的,剛返新貨
唔該..搵日落去睇下先..

螺絲有分WA同馬記.你應該買左WA..

Guarder 身, 最好有經驗,有工具(grinder),先好買黎改.

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-2-2013 11:42 發表
1911砌過一支以後吾敢試,burn sliver paper呀.guarder都好D,Nova就趴地了
Nova鋼件真係買唔起

引用:
原帖由 聶風 於 24-2-2013 16:22 發表
螺絲有分WA同馬記.你應該買左WA..
oh.....甘我想的中左蕉

引用:
原帖由 owen126315 於 24-2-2013 14:27 發表
請問樓主捨唔捨得用尼落場?
掛牆

我今日都買左..

但呢塊片到底有無銀色賣,定係要自己用沙紙磨銀佢.

附件

27-2-2013 23:08

回覆 26# 的帖子

never hv seen this part being sold seperately.....

引用:
原帖由 聶風 於 27-2-2013 23:04 發表
我今日都買左..

但呢塊片到底有無銀色賣,定係要自己用沙紙磨銀佢.
兩條pin有銀色,片就未見有銀色了

嘩!師兄你好重料哦

引用:
原帖由 kai_matt 於 27-2-2013 23:10 發表
never hv seen this part being sold seperately.....
唔該Ching即係要自己拋光..

引用:
原帖由 RCman 於 27-2-2013 23:18 發表

兩條pin有銀色,片就未見有銀色了

嘩!師兄你好重料哦
兩條pin有銀色,師兄邊道有今日行成條槍街都唔見..不過唔記得買埋個銀色Magazine Catch.
好重料. ..都係同你支差不多..

發新話題