發新話題

[KA] king arms gbb 彈匣問題

回覆 165# 的帖子

唔該晒吖JBL師兄!

回覆 167# 的帖子

回覆 168# 的帖子

另外又想問一下,我早幾日係明搶買咗個ProWin匣,唔知點解單發好似唔夠力水咁,連發兩三槍倒直頭Bolt唔起㖭(只試空槍),我用Wa匣就正常喎!唔知有冇方法搞搞佢呢?定係ProWin匣就係咁嘅呢?

引用:
原帖由 afu 於 9-12-2013 00:18 發表
另外又想問一下,我早幾日係明搶買咗個ProWin匣,唔知點解單發好似唔夠力水咁,連發兩三槍倒直頭Bolt唔起㖭(只試空槍),我用Wa匣就正常喎!唔知有冇方法搞搞佢呢?定係ProWin匣就係咁嘅呢?
c兄可以试换吓大力d既击锤弹簧

引用:
原帖由 afu 於 9-12-2013 00:18 發表
你隻ProWin匣條嘩佬芯係唔係鋁芯?如果係鋁芯就是第2代匣換個新版鋼芯嘩佬就OK(2代匣是質量最差的 現在都5代了)

多謝師兄回覆!已換咗120%彈弓試過!都係一樣!買匣嗰時名搶同我講係最新款!嘩佬芯就唔知係咪銅芯,要今晚睇睇先!琴晚再對下個Wa匣發覺ProWin個出氣咀低咗小小⋯⋯有冇得搞呢?

諗住裝個Wa出氣咀落去試啦!兩個出氣咀低部又唔同樣⋯⋯

回覆 173# 的帖子

原裝廠有出返唔同高度嘅出氣膠

依∼!咁咪即係KWS有幾會有得買!師兄知唔知邊間幾會大吖!有冇D Tips吖∼!

引用:
原帖由 afu 於 9-12-2013 12:33 發表
依∼!咁咪即係KWS有幾會有得買!師兄知唔知邊間幾會大吖!有冇D Tips吖∼!
間間機會都細。因為唔係成日有貨

唔該晒師兄!

引用:
原帖由 siman2003 於 9-12-2013 06:50 發表

你隻ProWin匣條嘩佬芯係唔係鋁芯?如果係鋁芯就是第2代匣換個新版鋼芯嘩佬就OK(2代匣是質量最差的 現在都5代了)
請問係邊度可以搵到鋼芯版呢?

回覆 178# 的帖子

qrf

發新話題