發新話題

[KA] KA gbb m4 問題/改良區

引用:
原帖由 carl 於 20-5-2013 21:20 發表

我用5KU 改....貪佢平.
改5.1膠用原裝hop up座已經足夠,改完之後下壓點會大咗,不過你要解決咗粒膠同出氣咀之間嘅密氣先~~

引用:
原帖由 小鬼182 於 21-5-2013 10:15 發表

改5.1膠用原裝hop up座已經足夠,改完之後下壓點會大咗,不過你要解決咗粒膠同出氣咀之間嘅密氣先~~
用馬記原裝5.1膠就ok?
btw 邊度有售....E興趣唔見有

引用:
原帖由 冰影 於 21-5-2013 11:05 發表

用馬記原裝5.1膠就ok?
btw 邊度有售....E興趣唔見有
馬記手槍膠唔一定要原裝,有好多選擇,cp,f記紫膠,pdi同firefly都好用,但如果你要原裝馬記手槍膠,我記得明槍係有嘅~~
至於hop up座,就用番ka原裝,其他牌子hop up座好似話要修位先入到個ka身~~

我剛試裝VFC M4 金屬HOP UP. 可以直上同用番KA 原裝內, 外管. 不過我唔見左隻匣試唔到彈道.....
http://www.wgcshop.com/wgc2008/m ... amp;catid=&cat=

真係好抵玩,不過要唔要用特規hopup膠?thx

回覆 19# 的帖子

Vfc 唯一好就係彈道
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 21-5-2013 22:44 發表
Vfc 唯一好就係彈道
用vfc咁hop up膠要用邊款?!

引用:
原帖由 冰影 於 21-5-2013 23:08 發表

用vfc咁hop up膠要用邊款?!
佢有跟HOP UP 膠(不過冇比老鼠屎....), 另外魔膠都有出VFC GBB 用.

引用:
原帖由 carl 於 21-5-2013 23:39 發表

佢有跟HOP UP 膠(不過冇比老鼠屎....), 另外魔膠都有出VFC GBB 用.
配咩老鼠屎better?
thanks

引用:
原帖由 carl 於 21-5-2013 23:39 發表

US$ 6.50 好似幾抵咁
對HKD $5X ?
WGX有現貨的話遲D去買@@

樓主係咪用梗 KA 原裝匣

引用:
原帖由 hung 於 22-5-2013 21:35 發表
樓主係咪用梗 KA 原裝匣
yes  KA 原裝匣! 未決定到買咩匣...

引用:
原帖由 F_Fillet 於 22-5-2013 21:26 發表
14樓$48
我買完仲有一個掛出來
是但買左個吉打hopup同ca半價管,
聽日再試, carl 師兄可唔可以講下點裝
原裝不是連hop up膠嗎? 另外老鼠屎師兄點搞?
thanks

發新話題