發新話題

[KA] KA M4 GBB身, 點樣執齊內部件最抵玩

引用:
原帖由 kai_matt 於 13-6-2013 21:06 發表
能量飛機無得賣喇
想試gas paradise新出嘅鋁飛機
噢 ??? 能量飛機無得賣?
無耐前好似係見過槍街有喎...

anyway gas paradise 邊樹有
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 F_Fillet 於 13-6-2013 21:43 發表

我全部軍火既總值都未必夠買
有咁既筆值, 都唔會用係AR上...
呢枝野一時衝動已經洗左我太多錢, 唔會再多駛了

所以先想把心一橫用平野搞掂佢, 諗緊放番枝M4幫補下
如果平唔到, 不如止蝕
但有D野都係要買;c ...
咁樣的話用5KU或AABC件睇下砌唔砌到啦, 不過預左要執執ga la
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 16# 的帖子

喺邊見到=)
朗哥qxf

回覆 20# 的帖子

你錯過咗ca半價
佢有for wa system嘅鋼件
一魚三草有哂hammer, sear, selector嗰啲

引用:
原帖由 F_Fillet 於 13-6-2013 22:07 發表

加加埋埋都唔係平呀.. 何B又樣樣野都無貨
再度唔掂就上啱咪BLOOD訂!!反正要買托同骨片

枝KA都可以話交學費, 依家摸熟左結構, 真係寧可直接砌
依家除左多份上身玩可長可短, 剩低D野真係送都 ...
話時話啱咪BLOO係咪可直接上煙廠街訂野買野ga ??

回覆 22# 的帖子

唔係樣樣得
我試過想訂骨,佢話唔得

回覆 24# 的帖子

咁你再砌都唔會好貴姐

成套原素件咪平
Za身
5kv外管+aeg hopup+尾通
原素鋼件

呢度維埋1300左右?管托有多的話就非常接近埋單
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

是咁的,
小弟支KA用
兩年前的國產鋼火控+
井井bolt KA飛機+
GP HR buffer+
Prime aeg barrel hop up+
firefly hopup膠 RA精密管

一路到而家都好健康
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 14-6-2013 11:44 發表
是咁的,
小弟支KA用
兩年前的國產鋼火控+
井井bolt KA飛機+
GP HR buffer+
Prime aeg barrel hop up+
firefly hopup膠 RA精密管

一路到而家都好健康
"...一路到而家都好健康..."
落場定係係家裡自hi先

發新話題