發新話題

[同場加映M19]25年老槍翻修。。無耐之鎚仔DIY試作

引用:
原帖由 ohnavi 於 31-7-2013 12:26 發表
樓主師兄基本上是gunsmith級數麻
真的好很勁
師兄誇獎了 。。。只係普通手作仔自high野。。。並不專業
。。。同KWS班大師傅比。。。我重相差十九幾班

引用:
原帖由 titaniumcat 於 31-7-2013 12:34 發表
god man!!! 神人啊!
呢D野係唔正常先做~!

引用:
原帖由 tango1997 於 3-8-2013 12:42 發表

師兄誇獎了 。。。只係普通手作仔自high野。。。並不專業
。。。同KWS班大師傅比。。。我重相差十九幾班
好Q假

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-8-2013 01:00 發表

好Q假
嗨。。。。禾呢D出泥呃飯食靠嚇鬼既。。。無真都有假丫嘛

汁蛋巢框水口

附件

4-8-2013 12:02

橫掂都係不如小心啲通埋條管仲正(反正香港合法既)...

引用:
原帖由 b9296 於 4-8-2013 15:21 發表
唔識搞喎。。。求師兄指點(pm小弟)。。。但會唔會整難枝槍嫁?

引用:
原帖由 b9296 於 4-8-2013 15:21 發表
金属鎗通管合法既咩? 真係唔知喎! :-)
願聞其詳. :-)

引用:
原帖由 kirk123 於 4-8-2013 17:43 發表

可能真係唔犯法 。。。我見KWS有全金属.22 cal譚冠 既airgun賣喎。。。不過真係唔知詳情

引用:
原帖由 kirk123 於 4-8-2013 17:43 發表

願聞其詳x2

引用:

Sorry 應該係話未規管到...情況等於你用低過兩J氣槍作作奸犯科時先會告你藏有仿製槍械差唔多...

引用:
原帖由 F_Fillet 於 6-8-2013 02:29 發表

連道具公司做得真D既模型都中招, 你有無一千幾百萬,
上法庭証明你果枝通管"模型"係合法?
有内情...唔方便講

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-8-2013 18:41 發表

願聞其詳x2
不過講到咁就點都要兜返下...就算係未犯法既嘢大家都唔好以身試法呀...

引用:
原帖由 b9296 於 7-8-2013 13:26 發表

有内情...唔方便講
我八卦。。。問一句姐。。。嚴唔嚴重?

發新話題