發新話題

[KA] 散砌WA system M4過程分享

引用:
原帖由 kai_matt 於 24-10-2013 11:34 發表
個noveske身係prime?
睇黎兩支都係Prime身
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 31# 的帖子

Noveske身無選擇,但prime好貴
之前朗哥整咗兩個knights身,靚到xx, 但我就過外國,無入到手,有啲後悔

引用:
原帖由 kai_matt 於 24-10-2013 14:06 發表
Noveske身無選擇,但prime好貴
之前朗哥整咗兩個knights身,靚到xx, 但我就過外國,無入到手,有啲後悔
me too~!
小弟已有P記Noveske及馬仔身,
但隻SR16E3身真係好毒,有無師兄想放售呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 33# 的帖子

佢做好就俾我睇,鍛造身真係勁毒,仲超靚價錢
我好想買但無奈真係唔買得

引用:
原帖由 kai_matt 於 24-10-2013 14:53 發表
佢做好就俾我睇,鍛造身真係勁毒,仲超靚價錢
我好想買但無奈真係唔買得
價錢有幾靚呀??

唔通要我儲錢買毒蛇SR16

引用:
原帖由 2slow 於 24-10-2013 16:07 發表

價錢有幾靚呀??

唔通要我儲錢買毒蛇SR16
長遠計鍛造身pin位/magwell位/thread位耐磨過過606X billet 切..

回覆 35# 的帖子

貴正價KA身唔多

引用:
原帖由 kai_matt 於 24-10-2013 16:23 發表
貴正價KA身唔多
我係殘疾人仕, 門口爬去電梯都要半日真係不便出門, 後生仔你心地好, 勞煩你替我買幾碌
KA正價係千二, 貴唔多即係1201? 即刻過數俾你喔

回覆 38# 的帖子

整咗兩件咋

引用:
原帖由 loveless 於 24-10-2013 16:19 發表

長遠計鍛造身pin位/magwell位/thread位耐磨過過606X billet 切..
兩個牌子都係606X T6
咁鍛造身點都會好過整件billet切割既..

引用:
原帖由 kai_matt 於 24-10-2013 16:23 發表
貴正價KA身唔多
唔X係真事呀
真可惜

引用:
原帖由 kai_matt 於 24-10-2013 16:55 發表
整咗兩件咋

神績剛剛發生我雙腳重生行得番了, 同埋我頭先記錯左, 心地好o個個唔係你

回覆 42# 的帖子

世界變得真係快

DYTAC Charging Handle 條大pin好易震甩, 我散個兩次, 有一次仲得返條棍....成揪散晒(據聞堅野都係, 所以改用roll pin), 快d搵方法管住佢唔好畀佢甩, 不過如果落膠, 小心d膠滲左入揪野裡面,  一係搵條roll pin, 一係鑿崩個hole兩邊等條pin唔好跌出來

發新話題