發新話題

(警世post)槍壇神話野史傳奇

本主題被作者加入到個人文集中
估唔到,玩玩具槍姐,都有咁多江湖恩怨. Thx for sharing.

引用:
原帖由 Tango1997 於 2-3-2019 01:39 發表
嘩。。。post. 仲未死
神棍騙子一日未屎! 呢度一日重有得繼續吹!

係時候出來食飯啦喂!

引用:
原帖由 pang0001 於 2-3-2019 09:01 發表
因為仙G話間a&t係佢
江湖曱甴就有佢份 ! 乜仙G又開左檔叫S&T?

回覆 2478# 的帖子

A&t啊,之前重要揾國寶做行街

咩事
講足5年?

一講到錢銀轇轕,講足十年都得。
最後 望著漫天的浮雲 留給了路人
望著你的好感 留給了壞人
讓未開的心 留給了別人

引用:
原帖由 rho837 於 2-3-2019 14:31 發表

神棍騙子一日未屎! 呢度一日重有得繼續吹!

係時候出來食飯啦喂!
錯! 係只要人一日未死, 日日都有新聞...

每日都可以有人封神...

大家新年快樂 身體健康 財源廣進

最近又有師兄求助 大家小心

哦! 又係舊屎橋, 只係改個頭! 870變變變成乜鳩半自動....! 水魚落一半訂等出貨啦!

引用:
原帖由 rho837 於 5-2-2020 15:48 發表
哦! 又係舊屎橋, 只係改個頭! 870變變變成乜鳩半自動....! 水魚落一半訂等出貨啦!
話說,如果JAM870 有得改半or全自動,應該幾刺激

仙G幾年前取出一件未完成疑似VFX MP5 GBB 直夾殻! 當時佢話好快推出! 而家仲未見到有得買喎!

引用:
原帖由 kornhill401 於 2019-3-2 11:28 發表
估唔到,玩玩具槍姐,都有咁多江湖恩怨. Thx for sharing.
所以我玩左十幾年
又做過呢行
都唔知呢行咁多秘屎
亦都唔識咁多人同唔講咁多野
因為我都廢事知咁多

出便又有人發聲! 咁呢個post又會出現一下!

呀農欠債! 要佢還錢就緊架啦!

但係一講到玩具槍界提醒大家小心騙子就人人有責, 要騙子成為過街老鼠一世冇運行!

小弟受國寶所託在此留言 。 我不等於佢本人。而佢本都吾想太多仙G事事非非叫我同大家講 , 希望大家話題吳好圍繞著佢   

佢本人都是仙G受害者 , 之前是國寶是仙G間 S&T 到是做兼職 , 差吳多一個月仙G就叫國寶入股,人地吳行 就屌 7 人地。
國寶咪走 Q 左 吳幫佢做囉

之後仙G見國寶唔落搭就是襟屈國寶偷佢啲貨版同零件,事實是人地有用錢同佢買貨版,而零件有約是某日廣華街交收,阿仙G又是話自己上咗大陸 甩底 ,人地張盒野放是朗哥到叫佢自己上去

發新話題