發新話題

DEVGRU / SEALs Poison

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2014 23:48 發表
我諗住衫褲等ffi
可惜Ffi 6094a依家應該賣晒
遲下cpc又好快冇
Flyye 6094A大家點睇?
FFX 6094?? 你係唔係指VGX ?

應該有大量貨喎~

我認為VGX 6094 比flyyx 好, 我係由flyyx 轉用VGx

不過Flyyx 嘅系列比較完整, 所以我set 6094k + 1961G 係flyyx

引用:
原帖由 xyzchan 於 26-4-2014 00:46 發表

FFX 6094?? 你係唔係指VGX ?

應該有大量貨喎~

我認為VGX 6094 比flyyx 好, 我係由flyyx 轉用VGx

不過Flyyx 嘅系列比較完整, 所以我set 6094k + 1961G 係flyyx
係咩?!
我以為剩係丁丁 army有賣,仲要limit
佢個網仲要寫冇貨

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-4-2014 01:49 發表

係咩?!
我以為剩係丁丁 army有賣,仲要limit
佢個網仲要寫冇貨
你指普通版定deluxe版? 應該兩樣都有喎~普通版我朋友早幾日先買咗,deluxe版我就見到仲有

引用:
原帖由 xyzchan 於 26-4-2014 12:11 發表

你指普通版定deluxe版? 應該兩樣都有喎~普通版我朋友早幾日先買咗,deluxe版我就見到仲有
我係想買普通版
佢係丁丁army買入?
另外想請教下師兄,cpc同6094A係咪同一時期ga?

我的6094 Setting^^

主體
- LBT-6094B (AOR1) *  (Toysoider)

前方配置
- UTILITY POUCH  ( AOR1 )* (Semapo)
- Combat Application Tourniquet (unknow)
- Triple M4 Magazine Inner Pouch for 6094 Plate Carrier* (VGC)
- MK 141* (Dytac Dummy)
- Small Utility Pouch (AOR1 )* ( Toysolider)

後方配置
-Slap Charge Pouch ( AOR1 )* (VGC) w/DIY C4 Slap
-70 Oz Hydration Back Panel (AOR1) *  (Toysoider)

通訊
- PRC-152* ( T.R.I. )
- PRC-148* ( Toysoider)
- U94 PTT (Real Stuff)

歡迎到我的部落格
http://felixinstant.blogspot.hk/

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-4-2014 13:04 發表

我係想買普通版
佢係丁丁army買入?
另外想請教下師兄,cpc同6094A係咪同一時期ga?
本身6094 係比較早期嘅產物,但係到而家CPC 同6094 都有用緊。如果係玩AOR1 , 兩者都啱用,不過6094 比較大路,比較深入民心。

引用:
原帖由 felix923hk 於 16-5-2014 17:02 發表

我的6094 Setting^^

主體
- LBT-6094B (AOR1) *  (Toysoider)

前方配置
- UTILITY POUCH  ( AOR1 )*  ...
Nice setting~

引用:
原帖由 xyzchan 於 16-5-2014 18:58 發表

本身6094 係比較早期嘅產物,但係到而家CPC 同6094 都有用緊。如果係玩AOR1 , 兩者都啱用,不過6094 比較大路,比較深入民心。
Oic!
師兄你朋友買果件普通版vgc 6094a係丁丁army買?

路過一答 昨日行丁丁army 都見有普通版現貨係到

引用:
原帖由 felix923hk 於 16-5-2014 22:57 發表
路過一答 昨日行丁丁army 都見有普通版現貨係到
唔該師兄!佢個網咁fake既

岩岩見到ffi aor1 combat set有pre order
真係好吸引!

屎忽痕又著上身影下先

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-5-2014 23:06 發表

唔該師兄!佢個網咁fake既

岩岩見到ffi aor1 combat set有pre order
真係好吸引!
琴日上JJ army,  本來想訂ffi aor1 combat suit,
但係又無版睇! 又無得舖頭訂… 一定要網上訂
奇奇怪怪…

之前自己對比過ffi aor1 pouch 同真品aor1,
發現有好大出入,
唔知係咩原因?

所以唔係咁放心訂…
睇左第一水有無鑊氣先…

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 17-5-2014 09:07 發表
之前自己對比過ffi aor1 pouch 同真品aor1,
發現有好大出入,
唔知係咩原因?

所以唔係咁放心訂…
睇左第一水有無鑊氣先…
ffi 果D AOR1如果同500D既真AOR1比其實差好遠 尤其織帶色
不過如果同330D既真AOR1比就似D
同埋如果你睇佢件deluxe真布版拼佢d織帶同袋..真係只可以用嘔心來形容

如果最似一定係Toysoldier同semapo
因為我拎Toysoldier同semapo 500D既產品拼番d eagle aor1 pouch係無色差 XD
如果330D就淺色D

引用:
原帖由 FEDDD 於 17-5-2014 00:58 發表
屎忽痕又著上身影下先

請問師兄你條槍帶咩牌子加? 個safariland好唔好用? 我都想轉

發新話題