發新話題

獵人大會(分享大會)

獵人大會(分享大會)

原來在本論壇有好多師兄有好多80~90年代的玩具,一post就有好多人分享自己的好東西就一次過,各師兄有的話就Post出來

等我post小小和各位分享下

有一位前輩給我的ToyTac  電動P90(可能吾係太舊,但結構十分過癮)

本人最喜歡的MGC盒面第一位……Mp5KA4卡通盒

有柄重係BIowback,Good

引用:
原帖由 當時物 於 10-7-2014 03:01 發表
有柄重係BIowback,Good
係正,不過我得一匣咋

引用:
原帖由 當時物 於 10-7-2014 02:09 發表
有一位前輩給我的ToyTac  電動P90(可能吾係太舊,但結構十分過癮)
係咪用ver3波箱,跟住彈匣係重力供彈個枝?

引用:
原帖由 當時物 於 10-7-2014 02:09 發表
咩結構? 分享下啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我冇記錯可以用舊式氣動匣

匣內有個扇輪用黎推彈,動力係槍身連接,電池係頂可分黎苗準器內,電極+ -同馬記雙反!
偽君子!永遠虛偽!

就係師兄所講一樣,師兄你也有過?
引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 10-7-2014 09:09 發表
我冇記錯可以用舊式氣動匣

匣內有個扇輪用黎推彈,動力係槍身連接,電池係頂可分黎苗準器內,電極+ -同馬記雙反!

印象中的 toytec p90 是瞄準器是电,在hk 义电要加轉壓器, 轉回220v.
透明茶色弹匣,能夠看見餘弹量,好像能入600bb - 800bb以上,原裝有一面汽水罐力,非常輕便。
全鎗 field strip  非常麻煩,螺絲很多,因為是左右夾。

引用:
原帖由 當時物 於 10-7-2014 02:22 發表
217684本人最喜歡的MGC盒面第一位……Mp5KA4卡通盒 217684217685
mgc mp5ka4 卡通盒子應該是早期版本,入五粒 2a 筆芯电,
力水一般,當期時一買回來就換6.05管或加長管連消音器,义22 及custom valve,有底x力,後期版本轉了4粒 2a 筆芯电,並有進一步改善機械结構。
* 後期版本更逼真用撞針擊撞彈匣 valve 芯。

原來很多師兄也用過我想睇下有冇師兄重有冇Top社用的電動日本槍(吾記得型號)吾知有冇師兄知道?

發新話題