發新話題

大改~~1秒4x發的2號波箱

小弟得龍哥協助, 搞左個 波箱 和 拉橋, 得左 .....

完全解決晒上彈上唔切的問題 ...

RE: 加延遲器可能會增加拉橋壓力, 打的快可能好大機會會拉斷拉橋.

好似odaan兄可以47
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #45 亞龍 的帖子

唔該  因為D lithium大多數係去到25-30A constant, 有D得20A

引用:
原帖由 Elf 於 12-11-2007 19:46 發表
唔該  因為D lithium大多數係去到25-30A constant, 有D得20A
用呢舊咪唔驚囉.......................
有51A.......
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

Thunder power已經  , 仲要搞埋extreme series, 2070 3 cell 25C, HK有無都成問題...
師兄你係邊度買? thunder power街價永遠都貴過網上好多... 你個舊online USD80, 街賣double都差唔多..
besides, cut位又麻煩. u managed to stuck it into a vltor clubfoot?

引用:
原帖由 Elf 於 12-11-2007 20:55 發表
Thunder power已經  , 仲要搞埋extreme series, 2070 3 cell 25C, HK有無都成問題...
師兄你係邊度買? thunder power街價永遠都貴過網上好多... 你個舊online USD80, 街賣double都差唔多..
besides, cu ...
偉高最近有貨,$628................
勁底

但係真係無乜point要買25C

我學校science project, integrated 左 aerodynamics, mechanics, electronics, 做左一架1: 8 F-14, 上面放左枝ROF 20 ge波箱 , 25C一樣夠用

同埋除非好好好懶去換電, 如果唔係 2舊1320/1600/1800 都平過1舊2070

我都係打緊systema turbo加11.1v .
不過粒摩打齒打左幾千就掃左...
而家換左粒Reinforced就好好多...極硬...
不妨換埋佢

引用:
原帖由 SK2 於 12-11-2007 22:23 發表
我都係打緊systema turbo加11.1v .
不過粒摩打齒打左幾千就掃左...
而家換左粒Reinforced就好好多...極硬...
不妨換埋佢
我都覺得隻齒唔多掂,睇怕都要換左佢

龍哥, 請受小弟一拜!!   犀利~~~

個晚無過到來, 原來走哂寶

"Open your mind, U will get more!!"
多分享; 少批評!! 個世界都會和諧 d .

你真係諗住用gp天梯拉橋?

師兄 請受小弟一拜

其實師兄係咪開槍鋪架?

引用:
原帖由 Kane 於 13-11-2007 17:45 發表
你真係諗住用gp天梯拉橋?
GP天梯係成年前買落,當年D貨重未有問題
GP拉橋以前出事係因拉橋delayer o個粒野拉過籠,
要銼小小拉橋尾便冇事

引用:
原帖由 holy1 於 13-11-2007 22:06 發表
師兄 請受小弟一拜

其實師兄係咪開槍鋪架?
唔係架............
d野係改黎比自已及隊友玩

發新話題