發新話題

大改~~1秒4x發的2號波箱

引用:
原帖由 亞龍 於 2007-11-14 02:46 發表

我自已試過兩樣都得,但CUT到三格時後面的可能會漏氣
cut尾格會唔會令推彈咀同發射個時間唔岩

請問打快頻係咪唔好用bearing拍頭?
我見加jor後天梯好重~
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 odaan 於 15-11-2007 00:36 發表

46 , 做法接近 , 但係龍哥鑼波箱 , 小弟鑼拉橋
請問如何鑼拉橋呢?

bearing拍頭同天梯之問係唔係一定要落羅C膠,唔該龍哥及各位師兄!

引用:
原帖由 surfer_ann 於 19-1-2008 01:05 發表
bearing拍頭同天梯之問係唔係一定要落羅C膠,唔該龍哥及各位師兄!

回覆 #80 Kane 的帖子

唉,乃咗嘢,唔該帥兄.

正!敬禮!

sys motor+GP box+First Gears+Deepfire+lithium battery+charger.....$2500+

GP Box ??
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 6-2-2008 22:09 發表
GP Box ??
係呀...............................有問題咩?
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

Creative and impressive idea!
Good Luck for the Li-poly batteries!!

引用:
原帖由 S.B.S.D.P.M.2 於 13-2-2008 23:46 發表
Creative and impressive idea!
Good Luck for the Li-poly batteries!!

附件

16-2-2008 03:16

引用:
原帖由 亞龍 於 2/15/08 11:16 AM 發表

The 2070mah they dont make anymore la wow

亞龍哥

唔知有無低價,快快地頻setting介紹 ,我d戰友一秒20都走唔cheet勒.我用馬記.

引用:
原帖由 gunman 於 18-2-2008 09:50 發表
亞龍哥

唔知有無低價,快快地頻setting介紹 ,我d戰友一秒20都走唔cheet勒.我用馬記.
CA平齒+GP M120 摩打+10.8-12v la............
set得好分分鐘過30........

引用:
原帖由 亞龍 於 18-2-2008 12:06 發表

CA平齒+GP M120 摩打+10.8-12v la............
set得好分分鐘過30........
即系用銅杯,老原天梯都得?
再請教一下
,小支鎗二号box(box 是舊式ver2 ics,其他馬記) 介子好難set,由其是傘齒,成日lock槍,我己用lock鉗夾實box先試轉d齒.
龍哥有何心得?是否傘齒用回膠杯都得?

發新話題