49 1234
發新話題

等炒

等炒

菠席就完,期待緊俾人炒。。。

做到死下死下,無哂心機返屋企DlY。。。食完飯癱屍咁。。。好多整想整又無左以前個種Mood

人人吊八十後要求work life balance.... 我就覺得好喏嘞。。。錢又吾係多到可以俾首期,老細無情同事無乜交流,何必太搏?!

變得老油條了
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

炒唔炒補畀你嘅,咪又係強積金果舊錢。

SO C父不如正式出來開檔DIY 丫

開檔blue野

其實我呢兩年都做到好灰心, 最煩就係有小人, 好X 賎的!!
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-10-2015 15:25 發表
菠席就完,期待緊俾人炒。。。

做到死下死下,無哂心機返屋企DlY。。。食完飯癱屍咁。。。好多整想整又無左以前個種Mood

人人吊八十後要求work life balance.... 我就覺得好喏嘞。。。錢又吾係多到可以 ...
因為份工好難令你安心生活, 無形壓力... 要求d 咩work life balance.....

引用:
原帖由 怒人甲 於 19-10-2015 16:18 發表
其實我呢兩年都做到好灰心, 最煩就係有小人, 好X 賎的!!
打工最忌遇到小人或無良上屍~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 19-10-2015 16:34 發表

打工最忌遇到小人或無良上屍~
最慘就係 唔係三言兩乳就講到D 激氣野...

-尋找希有千年parts,.
-拆波箱 / 開汽甲.
-汁鋼件.
-tune bolt / 舊化 / blue 件.
-組隊 / 團購.
- 預上交收放飛機 / 老屈..
以上種種, c hing 們都能續一面對 / 辨妥,...睇開d啦...世閒那有難事再難到您 ......

引用:
原帖由 reniless 於 19-10-2015 15:28 發表
炒唔炒補畀你嘅,咪又係強積金果舊錢。
補7日

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 yth 於 19-10-2015 17:01 發表
-尋找希有千年parts,.
-拆波箱 / 開汽甲.
-汁鋼件.
-tune bolt / 舊化 / blue 件.
-組隊 / 團購.
- 預上交收放飛機 / 老屈..
以上種種, c hing 們都能續一面對 / 辨妥,...睇開d啦...世閒那有難事再難到您 . ...
身為新手小冰鮮肉一名,以上乜都吾識

《河湟有感》司空圖

小人遇過下,不過返工同D人傾吾埋欄。。。有時吾係笑口西西投其所愛禮貌大使咁就化解到

都吾明點解地球上有D人係以損人不利己,阻人發達為己任

埋堆。。。應該納入小學課程

《河湟有感》司空圖

Relax ! Take a short break and work again.

引用:
原帖由 rho837 於 19-10-2015 18:22 發表
Relax ! Take a short break and work again.
無錯,要返大6培慾一星期先

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-10-2015 19:31 發表

無錯,要返大6培慾一星期先
小心
FBC1

49 1234
發新話題