發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 gainax 於 12-1-2016 11:02 AM 發表

未聽過馬記有代理 , But馬記m4其實真係唔係幾得,我最多比佢60分
建議二手低價出售止蝕為妙
所以話低能問題

其實馬記m4 gbb夾同mp7 GBB夾原價差唔多價錢?

我見差一千yen左右, 咁其實3魚左右都差唔多喎

回覆 338# 的帖子

我入左MP7佢先插...........

[quote]原帖由 wingo666 於 15-1-2016 04:43 PM 發表
咁驚

引用:
原帖由 wingo666 於 28-1-2016 11:51 PM 發表
敗了
Ching個grip係moe? 同mft隻沙色有冇色差?

引用:
原帖由 alexmgjai 於 31-1-2016 11:49 PM 發表
我都用pts cmr 骨,上左後無任何不良效果,成枝槍仔型曬
上骨一唔一定要有gas block?

引用:
原帖由 wingo666 於 1-2-2016 02:01 PM 發表
PTS CMR 11" 直徑比較幼,好啱亞洲人手握,成枝槍好實淨。跟據E何B措述,佢係FOR Systema, PTS ERG, KWA M4 series AEG & GBB, G&P M4 series AEG & GBB
其實槍街邊間多d骨款,成日都唔見有urx 3.1....

最近見Ares出左d keymod骨,得唔得ga? 因為見平平地...

引用:
原帖由 wingo666 於 2-2-2016 02:49 AM 發表
update 下,95%
C HING, 知唔知AEG數既骨用埋SPEAR ARM個圈仔上唔上到?

引用:
原帖由 kongchak 於 5-2-2016 01:07 AM 發表

唔買圈仔 又點會緊呢?冇買圈仔BARREL NUT就算鎖到盡外管就有可能會伸長伸短  BARREL NUT 冇緊貼外管就會搖頭.
引用:
原帖由 JFCP 於 5-2-2016 08:54 AM 發表

剛見到!!
http://shop.ehobbyasia.com/spear ... e.html#.VrPyiBh96M8
見到佢個圖有個+-位, 應該係FOR其他牌子較HOPUP用?斷估馬記用唔到? 因為發覺馬記個HOPUP好實....
其實買呢舊野不如買ANGRY槍條外管唔係好D咩(雖然冇貨)?

紅狼有夾返左, 3隻ONLY

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 17-2-2016 06:05 PM 發表
成條街都無晒, 得童工有,賣$38xx。我以為聽錯咗
佢係就算其他有貨都係呢個價, 早2星期係彩虹8入左, 宜家連佢都冇...

BTW, 今日岩岩收到ANGRY槍SET分拆外管, 今晚試試佢~

引用:
原帖由 Dave 於 17-2-2016 08:48 PM 發表

應該係3280 卦...

力屎低位係2850 ,第一水預訂價
過年前2950入,原來仲有平d?!

之前同彩虹8個哥哥仔傾過, 一箱得果3,4把, 次次返得2-3箱, 我過年前入佢都話嚟緊會加價, 因為返唔到貨。跟著見佢2950, 2960, 3100, 3280, 跟著冇埋....

純粹SHARE, 冇任何意圖

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 18-2-2016 02:56 PM 發表

唔通最後都要3800入手...  如果係早買早享受算..  做..水魚.. 忍..
我既建議係忍, 3800我入416 DEVGRU好過

發新話題