發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

同佢鬥長命,堅持3千或以下先買!
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 JFCP 於 5-12-2015 21:27 發表
x2

引用:
原帖由 JFCP 於 5-12-2015 21:27 發表
到時出左其他款

引用:
原帖由 Opica 於 5-12-2015 23:16 發表
到時出左其他款
仲好,多d款選擇!早買早享受,遲買一定要平幾舊!順便睇下有冇災情!
一個什麼也不懂的老兵!!

等佢出四一綠屍😅

回覆 184# 的帖子

希望沒甚麼災情吧...

回覆 186# 的帖子

暫時 full 左 20 幾匣都托賴,今日 15 度都仲可以一雞清唔軟

引用:
原帖由 alexmgjai 於 6-12-2015 01:28 發表
希望沒甚麼災情吧...
災情未必有,馬記宣稱一萬飛保障冇問題,用Topgas只係加快零件損耗,槍始終有壞既一日所以補品先有存在價值
不過補品通常換一件就要換埋另一件一Set換先平衡返耐用度
而家就係觀望原裝件可以捱到幾耐Topgas
最唔希望要换煲,貴啊

換骨

有冇人試過或見到片有人換到真骨?

回覆 157# 的帖子

頭先見到觀塘網站顯示有貨 $@尾金

聯合國
#X))

暫時見到最平

可惜我準備去416

今日終於翻貨,1間鋪平均翻貨5枝槍左右,去到時已見到大部份槍俾人HOLD左貨....好彩都俾我掃到1枝.... 承惠#)))
只能說這枝槍比KS屍及馬沙打準太多了,正式取替我枝馬沙巴成為落場槍~!

據玩家消息, 今日馬記M4走勢下跌450點,收報3000關口,未來走勢不穩,期望跌穿3000關口

引用:
原帖由 gainax 於 18-12-2015 03:08 發表
據玩家消息, 今日馬記M4走勢下跌450點,收報3000關口,未來走勢不穩,期望跌穿3000關口
唉…我最快都要1月
off topic一問,有冇ching知馬記枝Glock 34幾錢 ???

Thanks

回覆 193# 的帖子

早買早享受∼趁依家個價回到合理水平快d買啦∼ 似終日本產量非常有限⋯

發新話題