發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 isl416 於 11-11-2016 17:48 發表

我決定唔再係度留言,打幾多寫都出唔晒
係其中一個字出唔到,then食晒後面果D

Grip係gbb定aeg數?

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 11-11-2016 18:06 發表

呢個問題咁耐都解決唔到。。

引用:
原帖由 年少無資 於 11-11-2016 19:27 發表
Grip係gbb定aeg數?
GRIP反而用GBB,,,即係真數

回覆 852# 的帖子

yes, 我都係買返AEG牙先裝到,直上

引用:
原帖由 年少無資 於 11-11-2016 19:29 發表

呢個問題咁耐都解決唔到。。
由開始都依家都係咁
程式編碼問題, 如果嘗試解決但失敗的話有機會會全個壇變左亂碼
所以我唔敢冒險, 唯有大家將就
唔用香港字就得(雖然有人又用到無事)

食字即係點? 友台我就試過呢邊就冇事, 最穩陣都係開個文件打字再複製貼上成篇文就咁做安心

話說馬記就出CQBR又唔係MOD0 MOD1咁無誠意緊係自己改

終於集齊件, 睇得多現代改件係時候玩下old School, 簡單就是美 M933

全鋼係必須.... 加埋滅聲玩下野先

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 11-11-2016 18:06 發表
去食曬,我想話馬記有第三代

引用:
原帖由 isl416 於 14-11-2016 18:11 發表

去食曬,我想話馬記有第三代
想問下第三代改變左d咩野

我又做下RESEARCH, 見到如果我想改支MWS 做MK12
有兩個選擇,
1. 係CXX 改VFC MK12 做MWS 牙
2. Z-PART for MWS

其實係香港, 呢兩個option 仲買唔買到?  
我自己prefer Z-part, 因好似有鋼管, 請問各ching 意見

Z件好D話哂全鋼,價錢都反映左
或者問下CRVV可唔可以訂拎份過來?

引用:
原帖由 gainax 於 15-11-2016 15:49 發表
Z件好D話哂全鋼,價錢都反映左
或者問下CRVV可唔可以訂拎份過來?
都要.. 紅狼得鋁KIT.. 買咗實後悔..遲早要鋼..
同埋內管要換最少410MM長,

原本訂零件執多套bolt set,條bolt係我換左鋁bolt後有剩,所以無訂! 原裝飛機無貨,所以買左UAC飛機代替。

Parts#118 係二代設計,放唔到入uac飛機,我遲下再睇下点攪

另一問題係 parts#128 , 粒roller完全唔同左樣,大粒左,入唔到去支一代bolt度,要再check下! Parts number無錯但照計無理由唔同左,要得閒先拆條二代對比下

In this moment , cannot full complete the new bolt set

附件

16-11-2016 14:11

粒roller可能Marui發錯貨,我收到果粒似係 MGG2-49

附件

16-11-2016 14:57

發新話題