發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-11-2015 14:09 發表

就算用吾到,改topgas又有幾貴

好過打Co2都嫌吾夠力
馬記一向GBB既質素
勉強可以TOPGAS 好一段時間
最多只係爆一件半件零件
要換都唔會貴 又肯定有補品換...
更何況睇番樓上...我都覺得馬記已經預左你會打TOPGAS了

如果本身係得既又駛乜換呢換路

忽然間慳番咁多錢。。。D人吾習慣掛

財多身子弱,錢多瞓吾著
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-11-2015 16:07 發表
下一個系統係乜呢?
FAMAS, G3, AKM

引用:
原帖由 FunggI 於 21-11-2015 16:25 發表

我琴日把玩過支GHK
槍本身造工的確好像真好有心機
但係一拎隻匣就已經唔想拎落場打...
我自己揀GBB衡量曬槍性能造工同落場性...
如果玩GHK拎3匣我已經想死了
GHK 軍匣係世界第一的(重),<--修正,原來係KJ M4 匣以60 克之微險勝
而PMAG 就係KSC 世界一 ( 重)
要落場真係WE最輕,但30 粒,如果除番勻就係50 發的GP/PROWIN 軍匣最抵拎

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 RCman 於 21-11-2015 10:54 發表
等大貨返唔洗3K都有興趣
不過Gbb要養一個新系統最貴係買匣錢。
是的! 所以一痛斷千愁!

一次過買過哂啲新夾啦!

如果以而家賣街價$3900,等的話可以用同價買1鎗3匣!
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 051039 於 21-11-2015 16:44 發表

FAMAS, G3, AKM
花襪氏太歐,豬衫可能,AK難撼

不過最近班廠佬都好頭痕。。。快樂時光完結了!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

遲D咪有大量平槍執?!?!好似當年GBB出現咁,AEG抛售。。。

當cap槍玩都好喎!又仿真又吾射得

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-11-2015 17:40 發表
遲D咪有大量平槍執?!?!好似當年GBB出現咁,AEG抛售。。。

當cap槍玩都好喎!又仿真又吾射得
彷真買MGC CAP la

日本laylax正測試有咩舊件通用,hop up膠,valve同入氣咀同hi cap同規格,不知真唔真

引用:
原帖由 Tango1997 於 21-11-2015 18:27 發表

彷真買MGC CAP la
吓?!原本GBB都吾夠真?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-11-2015 20:03 發表

吓?!原本GBB都吾夠真?
gbb唔跳殼bor

但gbb玩到鍛身又有6061鋁

https://www.youtube.com/watch?v=WqkRlzkBVVw
玩呢個囉姐係
係幾過癮既
但你會唔會拎落場...
BTW睇到最後好好笑

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-11-2015 20:13 發表

gbb唔跳殼bor

但gbb玩到鍛身又有6061鋁
玩具野鍛定啤有乜關係?CNC過摸到咩?定係切開睇金相?我又無乜所謂

至於幾零㡬幾,又有幾多機會撞,我又吾敢專登撞

好似買車咁,要求襟用安全好正常,搞到裝甲車仲要成日維修就無謂。

我可能玩得cheap la

《河湟有感》司空圖

我個日本朋友問我!有冇易手(后期版)井性M4! 他們買來改造CAP槍!

發新話題