發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

個新設計望落! 好野渦!

條內管有幾長?

打幾J?

條charging handle冇得真!  我接受!

引用:
原帖由 Dave 於 20-11-2015 20:50 發表

先引用一下之前玩家開箱資料,火力以TOPGAS 計,0.3克bb 彈可打1.5j (25 度),
由於此14.5寸管m4 只用上250mm 的內管,故此火力上實在頗有發揮空間。
嘩! 照你講法, 而家行1.5J, 支槍淨加長條管咪可以好Kam?

Thank you C Hing!

引用:
原帖由 RCman 於 21-11-2015 10:54 發表
等大貨返唔洗3K都有興趣
不過Gbb要養一個新系統最貴係買匣錢。
是的! 所以一痛斷千愁!

一次過買過哂啲新夾啦!

我個日本朋友問我!有冇易手(后期版)井性M4! 他們買來改造CAP槍!

食完花生!我要時間處理手頭上一大推GBBR!

到時候! 兩支Marui M4 搞掂!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-11-2015 10:46 發表

support!最緊要開心

我都好開心無人歧視我玩膠槍
咁洗唔洗出翻個CGF膠幣(有你半邊大頭)來記念你一代鋼膠手工藝師, SOSEEFULL

䓁馬記回落好!

等多兩年左右, 馬記廠方改善完成就會有人出CNC上下身! 以經有廠商有興趣!

引用:
原帖由 葉? 於 6-10-2017 00:37 發表

買枝真
。。。 玩具唔好玩
我可能明白他的要求!

GBBR系統要100% Marui 系統但材料又要全7075-T6; S304; SS314 等等材加工CNC出品; 支M4槍外皮數據又要99%同真鐡一樣, 即係真得就真,鋼得就鋼! 大陽環; 叉清輕刀; 外皮槍管; 火㡌; PINS; Dust Cover; 手柄; 手掣; 尾通(連彈弓).....等細parts要全部真數直上! 又要有Magpul膠氣夾/ Magpul膠CO2夾! 最好大部分配件又可以同PTW共用!

唔洗DIY! 大家都想! 等待一下啦!

其實玩具數好OK! 睇價錢最明智!

發新話題