21 12
發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

還記得當天方仗一出胸肌版,向沙漠蟲訂馬仔身,一裝上去啲Pin位錯哂嗰種痛苦,真的非筆墨可以形容......
引用:
原帖由 SUPER61 於 4-11-2017 10:36 發表
睇完咁多回應加朋友用家借俾小弟試打後感,「極真流」同「實戰流」終於響發展成熟嘅gbbr上全面「開戰」,正面去睇絕對係玩家之福

利申:方丈m4及ak用家
究竟世界上還有神嗎?

早買執到嘔,遲買Fit到漏的最佳寫照⋯⋯
引用:
原帖由 SUPER61 於 7-11-2017 09:44 發表

後期玩家,已經有ra踢件,要執嘅位少左好多好多,at least pin位對足
究竟世界上還有神嗎?

ASAP會有少少頂尾托,用緊Crane stock就最好唔好裝。
引用:
原帖由 keln 於 5-1-2018 00:17 發表
師兄們,我想問下呢個asap啱唔啱裝?因我見佢寫話for gbb/ptw我見之前有師兄話要真品先唔會走位,玩具會移位
究竟世界上還有神嗎?

Daniel Defense RIS 2才是Mk18 Mod 1的靈魂!
「瘋牛症」有出過條DD骨,佢有寫TM可用就得,但仲買唔買到又係另一回事。
https://m.ebay.co.uk/itm/Madbull ... 9697407?_mwBanner=1
引用:
原帖由 geralt 於 7-2-2018 17:09 發表
新手想問下如果想將mws改做MK18 mod1要買d咩?
或者有冇一套kit可買?
究竟世界上還有神嗎?

其實VFC係有散賣,不過要寫EMail去問。
引用:
原帖由 eda 於 15-5-2018 11:43 發表

Madbull條DD RIS II色水偏紅,砌出黎好玩具feel
DD RIS II只有vfc先造到真骨個種色,但無得散賣
想砌出黎似樣啲,一係就買支vfc mk18mod1殺雞取卵,一係就花6千幾買條真骨
究竟世界上還有神嗎?

新槍死症。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 10-6-2020 11:53 發表
已成功入手。但想請教各位師兄,新槍是否會出現以下問題︰
mag. catch 頗實,想鬆匣的話,單靠右手食指按 mag. catch 掣十分困難,幾乎要改用姆指出力按 mag. catch 掣才可甩匣。
入彈也比較實,我用番 Marui 細 B ...
究竟世界上還有神嗎?

21 12
發新話題