發新話題

MARUI M4 GBB MWS 開箱文

回覆 790# 的帖子

應該新一水較細力左? 咁等出363管了,603 363管估計都有1.5了

引用:
原帖由 stevechau 於 15-8-2016 15:26 發表
夏天有咁既數字堅靚仔WOR...
真正open box就可以落場既數字~
夏天都OK,天氣凍D就太細力了未計隻夾越打越凍 ,
有得換既話等300管或363管差唔多了

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 16-8-2016 18:12 發表
今日剛上上機check完,可以分享下。我有兩支上身,兩條bolt, CQBR 原裝馬記 250mm同hopup膠 , Keymod M4 就換左 370mm 楓葉管同楓葉膠。
銀色bolt係第一水果時買,換左UAC飛機,入面全原裝
黑色bolt係收二手,估計 ...
所以原裝煲用370管係氣温低D20~25度春,秋,冬季天氣用差唔多了,
銀色用代用飛機加左力可能預你打原裝250管,都係換管買多度隻煲改力最方便

話時話我而家都未搞清楚要叉幾耐先足夠打一夾
因馬記要分幾次叉先叉得入,唔係就噴返出來, 師兄你地會分段叉幾多下?

回覆 810# 的帖子

暫時未揾到咁細隻膠圈。如果裝左膠圈師兄叉幾多秒先夠一夾?
因好似每個系統都唔同暫時都只係打左幾夾未得閒試真D 先唔該師兄先

回覆 812# 的帖子

膠圈?得閒去配先 順便配埋上彈杆條彈弓 唔該哂師兄

唔知有冇師兄玩過DYT@C呢個牌子d內管? 佢出左601 110mm至650比馬記MWS用
基本上幾長都有個價仲好平, 精度唔知O唔OK? 粗玩都幾抵

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 26-8-2016 11:33 發表
Very Good Video from youtube for MArui MWS Dis-Assemby and Re-Installation

Front End Dis-Assembly & Inner Barrel Removal For Tokyo Marui M4 MWS Gas Blow Back Rifle
https://www.youtube.com/watch?v ...
睇落其實馬記比一般系統復雜... 呢堆片啱哂要拆槍既師兄用

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 26-8-2016 09:24 發表
我支 Warsport GPE-E style M4 完成左,條?又平又抵用
如果有出PMAG就更潮

爭條鋼管同防麈蓋就搞掂

唔想哂錢換魚骨&太陽環,唔知有冇師兄知換左外管用唔用得返原裝個D?

終於完成。。。馬記D特規尺吋真係浪費地球資源

回覆 843# 的帖子

換外管原裝一堆野冇得留返 倒不如成個前節買過仲要買埋轉接頭, 成本差唔多大半支槍價 ,遲D可能砌多支MK18mod1諗起都
另外話說各位巴打有興趣入內件補品,襯e記零件8折唔好錯過了

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 11-11-2016 10:50 發表
各位, 我想換URX 3.0 上MWS, 但怕唔啱裝, 有乜好介紹?  有冇裝咗師兄可以教下路
馬記身縲牙似係AEG數,用大蛇擰到一半就卡實,
用返for aeg既既菊花牙又直上,注意呢點應該上乜骨都得

回覆 852# 的帖子

yes, 我都係買返AEG牙先裝到,直上

食字即係點? 友台我就試過呢邊就冇事, 最穩陣都係開個文件打字再複製貼上成篇文就咁做安心

發新話題