發新話題

[認真] 呢度變左新聞台

應該好多玩家都去左fb group吧

引用:
原帖由 ayaka 於 4-5-2016 20:32 發表
應該好多玩家都去左fb group吧
FB太多人呃like

亦都係圍繞著幾位大人物...
普普通通一個post都大把like
佢地講既野就好似一定係咁, 所以小弟都係鐘意呢度...

(小弟講野比較直, 不喜勿插)

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

就係度講下槍經!

近期有買槍!有整槍!

不過

整左支Custom CAM870.......外表冇分別! 接近100%全鋼套餐! 珍品Pump Guard and Butt Stock!

最激係!

別外買左價值HK$6,000.00 元 200粒CNC不鏽鋼叉氣殼!

今年槍Budget一次用哂!

雖然我多數睇CGF
但友台而家搞到咁,都覺得好可惜
以前最鐘意係個左輪post
睇極都睇唔晒,亦都令我中咗好深的左輪毒
後來個post無咗,就好少上友台
如果魔法是真,哪就是科學

引用:
原帖由 leong556 於 4-5-2016 21:51 發表
雖然我多數睇CGF
咁我post返D怪野

引用:
原帖由 leong556 於 4-5-2016 21:51 發表
雖然我多數睇CGF
冰封三尺非一日之寒

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 rho837 於 4-5-2016 21:06 發表
就係度講下槍經!

近期有買槍!有整槍!

不過

整左支Custom CAM870.......外表冇分別! 接近100%全鋼套餐! 珍品Pump Guard and Butt Stock!

最激係!

別外買左價值HK$6,000.00 元 200粒CNC不鏽 ...
30蚊粒,好抵禾
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

其實post鳩野嘈交無乜貼DIY我係有錯的

不過咁呀,留言回貼來來去去剩返十幾件,圍內又難免吹水

係玩具槍界,連D雜誌都無野寫,就知局面沉悶.game少人打,組隊文化不再.台灣有廠support,咪多稿睇,除左鱔稿,都係咁悶.

友台左輪拉雜談無左?!係就玩具槍界的損失,因為睇佢,我先玩左輪
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 Dave 於 4-5-2016 14:22 發表
都係果句... 一係睇... 一係唔睇.... 如果真係無聊多餘的話會被自然淘汰...
即係自助餐,百九幾樣野,你有大半都唔喜食,但唔代表你要叫個經理換哂佢,你覺得臭,有人覺得香。
C Hing解說得好

冇計, 冇咩新野驚喜野玩具, 大家又悶咪上來POST 其他野... 好過咩都冇得睇...;
你的日子如何,你的力量也必如何

我之前會去yahoo TW搵D好搞笑騎哩的新聞貼,而家無咩時間貼,留返比大家發揮下
引用:
原帖由 loveless 於 4-5-2016 14:06 發表

甘講真係好難有標準耶

垃圾多,又無人掃,碌幾個page都係廣告...
引用:
雖然我多數睇CGF

援交,送茶連開十個post
想叫外賣的話,機會黎喇

其實係新野呀~
馬仔準備出果把KSG既散彈槍呀

又未必個個都想用自己profile去join group既
引用:
原帖由 ayaka 於 4-5-2016 20:32 發表