發新話題

CZ-75 SP01 Shadow (A-plus 版) 開箱文 (#85 射擊測試影片, #112 替換鋁magwell grip)

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 27-5-2016 11:16 發表
今日入手, 真係超正, FULL MATAL FULL MAKING, 又好重手, 打得又爽
真係近期佳作
邊樹有Ful mark版及幾銀呀ching
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 27-5-2016 11:26 發表

邊樹有Ful mark版及幾銀呀ching
七色 8 有

DA我扣左幾百下打蝕左lu
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

手口火有無?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 horenhim 於 27-5-2016 12:26 發表
DA我扣左幾百下打蝕左lu
蝕咗乜, 救唔救到?

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 27-5-2016 13:41 發表

蝕咗乜, 救唔救到?
trigger bar...要分解下身取出

蝕了(紅圈處)

磨返平(與disconnector勾回復90度).唔知頂到幾耐

trigger bar 是亞鉛製的....
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 27-5-2016 14:05 發表

trigger bar...要分解下身取出

蝕了(紅圈處)
http://i141.photobucket.com/albums/r52/horenhim/FDE91822-F46 ...
明白。。。 但唔望佢出補品啦,頂唔住都唔知點買part.. 又唔似馬記果D有強大補品團隊做緊嘢..

由以前MGC M93R 都現在, 大部份玩具槍扣DA 都會蝕鎚或TRIGGER BAR

引用:
原帖由 NCP013 於 27-5-2016 15:21 發表
由以前MGC M93R 都現在, 大部份玩具槍扣DA 都會蝕鎚或TRIGGER BAR
呢D野好難講ga, 有D人話用4,5年WE槍好似新既一樣
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 27-5-2016 14:30 發表

明白。。。 但唔望佢出補品啦,頂唔住都唔知點買part.. 又唔似馬記果D有強大補品團隊做緊嘢..
炒左粉改做SAO.....
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 1# 的帖子

想問一問師兄
邊度可以買到真光纖?
最主要想係尺寸同顏色上多d選擇
唔該晒

引用:
原帖由 閒雜人等 於 6-6-2016 15:29 發表
想問一問師兄
邊度可以買到真光纖?
最主要想係尺寸同顏色上多d選擇
唔該晒
在外國買的.
UAC好似有散賣, 6cm長
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 23-5-2016 21:29 發表

據消息分別在六月中及尾會有for KJ Shadow的沙紙鋁grip片及可調式後準星, 若等不及只能買真CZ的...
希望快D有沙紙鋁grip啦,CxW個grip其在太有個性,太骨感!

引用:
原帖由 horenhim 於 23-5-2016 22:59 發表

據消息分別在六月中及尾會有for KJ Shadow的沙紙鋁grip片及可調式後準星, 若等不及只能買真CZ的...
前兩日見到名店有個SAMPLE鋁GRIP片, 小弟覺得唔多惦, 一塊鋁板放上去咁, 樓主果個靚好多

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 9-6-2016 14:56 發表

前兩日見到名店有個SAMPLE鋁GRIP片, 小弟覺得唔多惦, 一塊鋁板放上去咁, 樓主果個靚好多
C兄你所指的是名x店??
如果係出去see see先

發新話題