發新話題

PPS XM26 跳殼 下掛式散彈槍 小修小改

引用:
原帖由 051039 於 22-7-2016 13:32 發表

而家做緊特特特價個間,講到咁白知邊間啦掛
真係唔知。。。三樓上次睇賣1600
十九樓清貨唔覺有。。。

nice report!!!
可惜不是APS兼容, 玩開APS唔想買多堆彈
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Opica 於 22-7-2016 13:37 發表
真係唔知。。。三樓上次睇賣1600
十九樓清貨唔覺有。。。
係街頭街尾望下易拉架,去大堂望下水牌
利申:我都係咁先知個度有多間

引用:
原帖由 051039 於 22-7-2016 13:32 發表

而家做緊特特特價個間,講到咁白知邊間啦掛
3根?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

呢枝野如果裝到彈殼收集袋就可以落場

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-7-2016 17:44 發表
呢枝野如果裝到彈殼收集袋就可以落場
唔介意醜既話魚湯袋+ 雙面膠幫到你
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 25-7-2016 10:47 發表

唔介意醜既話魚湯袋+ 雙面膠幫到你
洗衣袋都得
但好難diy到870果隻咁方便

PXS 都算有創新,肯出產一些冷門品種玩具槍 Thx for sharing

回覆 20# 的帖子

我找So根幫我裝了shell catcher!不過落場時發覺jam槍都頗常有。

附件

2-8-2016 00:58

引用:
原帖由 tongsir 於 2-8-2016 00:53 發表
我找So根幫我裝了shell catcher!不過落場時發覺jam槍都頗常有。
係個袋jam?

外國有人改為后上彈夾款,好型仔!

引用:
原帖由 Ang123456 於 2-8-2016 13:58 發表
圖pls

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 tongsir 於 2-8-2016 00:53 發表
佢無test過咩

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Ang123456 於 2-8-2016 13:58 發表
如果自己冇3D打印機, 甘o個幾個件印出黎都睇緊要二、三千落樓了

回覆 27# 的帖子

附件

2-8-2016 21:30

發新話題