發新話題

[VFC] 請教VFC HK417加SR25 GBB的評價

引用:
原帖由 gainax 於 9-8-2016 12:32 發表

痰鑵仔個班都係收埋自己玩,如果你見到落場有人玩反而唔係好事...
唔會有人同佢落場 自殺

槍地獄都有, 我見有人用單車泵打氣入去, HPA...

再brainstorm 下, (又離題) , 870都可以用呢個方法打氣入CO2缸?, 夠壓加就得嗎? 不過無冷郤, 容量有限?

回覆 31# 的帖子

co2個壓力咁大, 870係指馬記? 佢入TOPGAS都危危地唔洗諗co2...

引用:
原帖由 gainax 於 9-8-2016 22:28 發表
co2個壓力咁大, 870係指馬記? 佢入TOPGAS都危危地唔洗諗co2...
唔係, CAM870 , APS果支, CO2的

回覆 24# 的帖子

VFC SR25 /  MK11 MOD0 出咗價, 嚇死人, 全支得個FRONT SIGHT係鋼..  唔洗諗 417算

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 10-8-2016 23:17 發表
VFC SR25 /  MK11 MOD0 出咗價, 嚇死人, 全支得個FRONT SIGHT係鋼..  唔洗諗 417算
嚴格來說係 Steel front sight base ,真係悲啦今次..
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 10-8-2016 23:17 發表
咩價位? 有實物相睇?

引用:
原帖由 gainax 於 10-8-2016 23:49 發表

咩價位? 有實物相睇?
wg屍有preorder ,8xx 美金,相片就去facebk wg屍 hk 度比較多。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 38# 的帖子

嘩~ 唔係聽説台仔up過20k台仔上落咋咩
8XX美金仲要冇鋼煲鋼管? 咁冇野好講Lu~

引用:
原帖由 gainax 於 10-8-2016 23:57 發表
嘩~ 唔係聽説台仔up過20k台仔上落咋咩
8XX美金仲要冇鋼煲鋼管? 咁冇野好講Lu~
都唔知D錢去晒邊, 係唔係比晒LICENSE 錢?  相對417, 417係細少少, 但都有幾件鋼件, 一半價錢左右

https://www.facebook.com/VegaFor ... 73331910734/?type=3

<<武哈祭活動快訊>>
VFC 2016 年度旗艦級大作
鍛系列 KAC SR-25 MK11 MOD 0 GBB
將於武哈祭現場限量首發!只有10挺!只有10挺!只有10挺!

武哈祭特仕版採一槍兩匣組,售價為NT$26400元
並附上只有武哈祭特仕版才有的:
限量客製化紀念品及原廠精準調校證書

KAC SR-25 MK11 MOD 0 GBB特色:
鋁合金鍛造CNC銑削槍身
鋁合金CNC銑削高速槍機
鋁合金CNC銑削槍機拉柄
鋁合金CNC銑削RAS護木
鋼製CNC銑削瓦斯座
彈跳式折疊準星
六百米折疊照門
軍規等級硬化陽極處理
獨立序號,仿真刻印,
專用滅音管與槍枝序號相同
專利免拆槍Hop調整機構
初速調整機構

包含:
頂級鍛造SR25 GBB本體 x1
20發彈匣 x2
腳架座 x1
腳架 x1
十一指魚骨護片 x3
專用快拆滅音器 x1
大型狙擊槍箱 x1

武哈祭限量首發贈品
限量客製化紀念品 x1
原廠精準調校證書 x1

回覆 40# 的帖子

可能鍛身產品少要圍返條數, 不過大蛇D sR16都係產品少雖然貴但cNc全鋼喎, 呢支會唔會連D小零件都唔係鋼掛?。。。
都係417低玩D

引用:
原帖由 Opica 於 11-8-2016 00:08 發表
https://www.facebook.com/VegaFor ... 73331910734/?type=3

VFC 2016 年度旗艦級大作
鍛系列 KAC SR-25 MK11 MOD 0 GBB
將於武哈祭現場限量首發!只有 ...
呢個價仲貴過美金。。 原來有兩夾
以我睇到得個身同骨最值得
點解要用鋁煲? 咁後坐力將會。。。

原廠精準調校證書 <--- 呢個係賣點?? 真係準?

咁冇呢張證書既貨會變成點?

發新話題