發新話題

[VFC] 請教VFC HK417加SR25 GBB的評價

回覆 55# 的帖子

係呀, 我都改左20"kit

G28印象中外國佬話G28 GBBR要1000歐羅
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 58# 的帖子

好似唔常見 , 417同SR25比較咁SR25啱鐘意經典軍版既啱D, 417就可以潮改
如果價錢用料相近只可以玩一支都幾難簡

回覆 61# 的帖子

師兄等G28? AEG都9XX美金咁GBB定價肯定唔少野
如果1000歐羅不如玩SR25好過起碼鍛身

引用:
原帖由 gainax 於 11-8-2016 12:09 發表
師兄等G28? AEG都9XX美金咁GBB定價肯定唔少野
如果1000歐羅不如玩SR25好過起碼鍛身
G28如果5K樓下或者有得諗下, 但買得G28要配返支鏡先至係問題...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

可能呢D 款都係主攻死忠粉絲,G28 ... SR25.. .
如果純粹操作把玩性能來說,呢個價跟呢套槍真係有少少離地。但如果作少量生產限定品又可能有數圍。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 11-8-2016 12:13 發表
可能呢D 款都係主攻死忠粉絲,G28 ... SR25.. .
如果純粹操作把玩性能來說,呢個價跟呢套槍真係有少少離地。但如果作少量生產限定品又可能有數圍。
哈武話現場只得10支,10支.......但可能之後出貨有好多支10支10支

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 11-8-2016 11:51 發表

如果用鋼,佢仲唔打鑼打鼓咁寫係個SPEC, 實無
其實佢M4/416 D鋼火控散賣一件都只係一百幾十蚊,
咁都唔包鋼料既話一係改左火控,一係未來有DX版好似以前初初M4都係亞鉛火控之後DX版同新版先跟鋼料

引用:
原帖由 gainax 於 11-8-2016 12:20 發表

咁都唔包鋼料既話一係改左火控,一係未來有DX版好似以前初初M4都係亞鉛火控之後DX版同新版先跟鋼料
呢套佢已經寫左DX VER,跟SILENCER 同「專業狙擊箱」,最令人驚艷既係,SILENCER 同槍身個流水號係一樣的!哇... ..勁..

如果遲D 出全鋼可以叫EXTREME 版... SUPER 版... REAL FIGHT 版... INFINITY 版..
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 64# 的帖子

應該冇乜可能,G28 aeg都950美金

引用:
原帖由 gainax 於 11-8-2016 12:20 發表

其實我都幾滿意2015版M4系,打得都幾順。
氣化也不錯,而且匣算輕。但膠皮匣未打算買,
因一支係MK12, 另一支係14.5 管....都好似用不著膠皮匣造形

回覆 68# 的帖子

我諗收幾多都好亦好快賣完, 10支有錢都冇你同我同大家份

回覆 70# 的帖子

我都係因為佢D 15版唔錯先諗整支長既玩, 話哂V記外表真係數一數二
如果5K一支SR普通版/6K DX鋼內件版都可以接受, 整支長417都成4K,
但而家成7K又冇鋼煲火控又未知乜料... 將呢個價已經入到MK12或417做租+ MK18或M4RAS打CQB有淨仲可以買夾,
所以都係算

話時話, 支417 同埋呢D SR25 G28 Recoil力咁大, 一般COPY鏡實震到走晒位,
你地會配乜嘢鏡比佢地? (香港買到的)

回覆 72# 的帖子

我諗法都係咁...
一支長+一支短...再加3隻匣...
都係6000幾...
唔係特別對SR-25有愛真係未必會諗佢~

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 11-8-2016 13:47 發表
話時話, 支417 同埋呢D SR25 G28 Recoil力咁大, 一般COPY鏡實震到走晒位,
你地會配乜嘢鏡比佢地? (香港買到的)
個樣長都無用,一樣係打6mm,
其實一支1-4 千幾至三千幾係Wxc, Ehoxxy唔難買到woo
之前有D 樓上鋪都有返過Bushell 1-4, 都幾靚仔。
但要扮士拉爬就要支3-9以上  
但用唔用得到呢?

發新話題